Cursus beffen

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 17:38

Ja, je leest het goed: we gaan een cursus beffen organiseren! Al meermaals hebben Dokter Bob en ik het erover gehad, maar nu is het dan eindelijk concreet geworden. Ben je of ken je iemand die zijn bef skills wil verbeteren of vind je het leuk als meerdere vrouwen je laten weten (en je dat dan ook meteen laten ervaren) hoe ze het liefst gebeft willen worden, schroom dan niet en meld jezelf aan voor de cursus. 

De gemiddelde beffer denkt ongetwijfeld: Dat kan ik al, maar na de zeer positieve ervaringen uit het verleden blijkt dat er nog veel te leren is. Niet alleen hetgeen je met je tong moet doen, maar vooral ook de (lichaams)communicatie tussen de gever en de ontvanger. En …. dat is niet alleen interessant en leerzaam voor de gever, maar zeker ook voor de ontvanger. Uit eigen ervaring weet ik dat het heel prettig is wanneer je goed aan kan geven wat en hoe je het liefst gebeft wil worden.

 

De cursus vindt plaats op vrijdag 31 mei aanstaande in de provincie Flevoland. Het programma is als volgt:

19:00 uur          Ontvangst (inclusief koffie en thee)
19:15 uur          Introductie + Voorstelrondje
19:30 uur          Ronde 1
19:50 uur          Ronde 2
20:10 uur          Pauze (inclusief drankje)
20:30 uur          Ronde 3
20:50 uur          Ronde 4
21:10 uur          Pauze (inclusief drankje)
21:30 uur          Ronde 5
21:50 uur          Ronde 6
22:10 uur          Centrale terugkoppeling  (inclusief drankje)
22:30 uur          Afsluiting

 

Het gezelschap bestaat uit maximaal gevers en ontvangers (vrouwen). Dit omdat de ruimte enigszins beperkt is. Aangezien vooral de gevers willen leren, vragen wij van hen een kleine bijdrage (van €35 per persoon). Drankjes, beflapjes en de reiskosten voor de ontvangers zijn hierbij inbegrepen. Dokter Bob legt vooraf wat uit over de lichaamstaal en de lichaamscommunicatie tijdens het beffen.

Elk van de gevers legt in het voorstelrondje uit wat zijn/haar ervaring met beffen is en wat ze graag zouden willen leren. Elk van de ontvangers legt uit hoe haar ervaring is, hoe haar vagina werkt en hoe ze het liefst gebeft wil worden. Iedereen wast zijn/haar handen, poetst zijn/haar tanden en gebruikt een vers beflapje voor het begin van elke ronde. Er wordt circa tien tot vijftien minuten gebeft per ronde. 

Dit is zonder het gebruik van vingers, met gebruik van het beflapje en eventueel een glijmiddel op waterbasis om het beflapje goed te laten aansluiten. Aan het einde van elke ronde wordt er van de ontvanger verwacht dat er serieuze terugkoppeling wordt geven over de prestatie van de gever. De ontvangers nemen een matje mee om op te liggen. Voor het geven kunnen zich zowel mannen als vrouwen opgeven. 


Wil je meedoen (als gever of ontvanger)?
• Stuur een berichtje naar info@dagboekvaneenminnares.com met daarin een motivatie waarom je graag mee wilt doen. (Dit geldt ook voor de ontvangers.)
• Wij bepalen wie er mee kan doen. Hierover beslissen wij op basis van onze ervaring en op jouw berichtje. Over onze beslissing gaan wij niet in discussie.
• Bij veel meer aanmeldingen dan dat er plek is, zullen wij dit uiteraard nog een keer organiseren
• Als je uitgenodigd wordt, ontvang je een berichtje met de betalingsgegevens, het adres etc.
• Wij zorgen voor een goede balans tussen gevers en ontvangers
• En uiteraard voor een relaxte sfeer

 

Of je wel of geen ervaring hebt als gever of als ontvanger maakt niet uit….. doe gewoon gezellig mee!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.