Trample time II

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 13:22

Vandaag is het de zesde editie van Trample time. Wederom gehouden in Ultimate Dream. Het wordt mijn tweede keer. Samen met Freek leg ik de inmiddels zeer bekende weg af naar de club. Zoals altijd zijn we vroeg bij de club. Meteen bij binnenkomst zie ik een aantal bekenden. Zowel mensen die ik ken van de laatste editie van Trample time als mensen die ik ken van de reguliere BDSM-feestjes in de club.  

Tot mijn verbazing is Ron ook van de partij. Ik kan mezelf niet voorstellen dat hij als echte Dom zich door de aanwezige dames laten trampelen (letterlijk over zich heen laat lopen). Ik zeg tegen hem dat ik hem hier niet had verwacht. Hij vertelt me dat hij het leuk vindt om zelf ook te trampelen. Ik kijk hem verbaasd aan. Ik heb nog niet eerder een man, een vrouw of andere man, zien trampelen, maar voor alles is een eerste keer natuurlijk.

Hij zegt dat hij eerder een man (Scar Sno, vandaag ook aanwezig) heeft getrampeld. Verbaasd kijk ik hem aan en vraag hem mij een seintje te geven als hij met zijn poezelige maat negenenveertig op hem gaat staan. Dat wil ik natuurlijk met eigen ogen zien. Het is vandaag wederom erg druk. Nog drukker dan de laatste keer dat ik er was. Heel leuk om te zien dat de echte liefhebbers de weg naar het feestje steeds beter weten te vinden.

Ook mensen die ik eerder in Antwerpen bij de Footlovers party tegenkwam, zie ik vandaag in Beek en Donk. Erg gezellig om hen weer te zien en bij te kletsen. Dit keer is het te doen in de ruimte bij de bar. De vorige keer waren de attributen opgesteld onder de overkapping, maar daar vindt vandaag het pet play feestje plaats. Bij het pet play feestje is het redelijk rustig. Er is vandaag een hond, een poes, een pony en een eekhoorn aanwezig.

Trample brug

Het blijft super schattig om hen onschuldig met elkaar te zien spelen. Meteen aan het begin van het Trample feestje is het een drukte van jewelste. De diehard mannen liggen alweer klaar onder de brug om door vrouwenvoeten verwend te worden, al dan niet met hakken. 

De mannen geven aan dat het vaak dezelfde mannen zijn die onder de brug liggen en daar ook blijven liggen. Het zou netjes zijn wanneer ze ook anderen een kans geven om aan hun fetisj-trekken te komen vandaag. Ze worden op hun wenken bediend. Nadat de drie mannen een tijdje onder de brug hebben gelegen, geeft Lady Gina, de organisatrice, aan dat het tijd is om te wisselen.  

De drie vrijgekomen plaatsen zijn binnen no time opgevuld door drie andere mannen. Ook bij de vrouwen die de mannen trampelen, is het dringen geblazen. Ik bekijk het rustig vanaf mijn 'troon' aan de zijkant bij de bar onder het genot van een drankje. Het kijken vind ik bijna net zo leuk als zelf deelnemen aan het spel. Ik weet dat het me echter nooit lukt om alleen toe te kijken. Dat zal vandaag ongetwijfeld niet anders zijn.

Scar Sno

Ik wacht rustig mijn beurt af en heb geen haast. Dan heeft Scar Sno een plekje onder de brug weten te bemachtigen. Lachend nodigt hij me uit om op hem te komen staan. Ik doe mijn hakken uit en ga op hem staan. Het blijft bijzonder om dit te mogen doen. 

Ron staat bij de bar en komt bij ons staan. Hij komt met zijn schoenen aan achter me bovenop Scar Sno staan. Die laatste heeft het zwaar te verduren met ons tweeën bovenop hem, maar hij weet zich kranig te weren. Ik stap na een tijdje van hem af en laat de andere dames hun ding doen. 

Vandaag is ook Rachida van de partij. Zij kan heel goed knopen. Freek is een groot fan van bondage, dus ik vraag haar of ze samen met mij Freek wil knopen en vervolgens wil zwepen. Daar is ze wel voor te porren. We pakken onze spullen en gaan naar een van de kamers. Hier kunnen we in alle rust Freek knopen zonder dat de andere aanwezigen hier last van hebben. Rachida brengt een harnas aan bij Freek en ik zie hem enorm genieten.

Wanneer het harnas klaar is, gaat Freek op zijn knieën op het bed zitten en is klaar om gezweept te worden. Doordat de bondage om zijn billen is aangebracht, zorgt dat voor extra spanning op zijn billen. Elke slag van de zweep zal hij extra goed voelen. We beginnen met een warming up met de floggers. Als Freek goed is opgewarmd, komen er verschillende voorwerpen uit de tas van Rachida om het lichaam van Freek mee te verwennen.

Zo zie ik een mattenklopper, een riem en een pollepel de revue passeren. Ook het favoriete slagvoorwerp komt uit haar tas. Ze vraagt Freek een getal te kiezen. Freek heeft wel een idee wat de consequentie van zijn antwoord is en besluit laag in te zetten. Hij kiest het getal drie. Rachida zegt dat het geen mooi rond getal is en besluit er zes van te maken. Op elke bil van Freek landt het slagwerk vervolgens drie keer.

Kyfran

Na nog wat gezweep, is het welletjes geweest. Het spel wordt beëindigd. De bondage mag Freek nog even aanhouden. We ruimen de spullen op en lopen terug naar de bar. Als ik door de ruimte naast de bar loop. Zie ik Kyfran samen met zijn Lady op het bed zitten. Ik vraag hem of hij de voetjes van zijn Lady al heeft verwend. Dat heeft hij nog niet gedaan. Ik zeg dat hij dit toch echt moet doen in ruil voor haar harde trample werk van zojuist.

Hij zegt dat hij dat doet als ik van het bed bovenop hem wil springen. Ik zeg hem dat hij gek is. De vorige keer heb ik  voorzichtig op hem gesprongen bij de Trample brug. Hij had wat overtuigingskracht nodig, maar aangezien hij maar bleef glimlachen en mij met zijn puppyogen bleef aankijken, ben ik overstag gegaan. Zo ook vandaag. Ik zeg hem dat ik voor de beloofde massage van hem aan zijn Lady vanaf het bed bovenop hem zal springen.

Ik vraag de Lady hoe ik het beste op hem kan springen. Ze gaat op de rand van het bed staan en vraagt de aanwezige man om haar handen vast te houden, terwijl ze van het bed op de borstkas van Kyfran springt. Het ziet er eenvoudig uit en hij blijft maar glimlachen. Dat moet dus lukken. Ik ga op het bed staan, hou de handen van de man vast en spring van het bed met mijn beide voeten op zijn borstkas in de hoop dat ik niks binnenin hem beschadig.

Hij blijft lachen en daagt me uit om het nog een keer te doen. Als hij de Lady langer masseert, zal ik nogmaals springen. Hij belooft me haar voeten extra lang te masseren. Ik ga weer op het bed staan en spring voor de tweede keer op zijn borstkast. Hij vindt het fantastisch en geeft me een dikke knuffel als dank. Bij de bar geeft Doorsteprug aan dat het de hoogste tijd is voor de 'red carpet'. Geen idee wat dit precies inhoudt, maar ik doe uiteraard graag mee.

Red carpet

De red carpet houdt in dat de mannen die dat willen op een rij achter elkaar gaan liggen en de vrouwen vervolgens een voor een over hen heen lopen. De eerste ronde(s) met hakken en daarna zonder schoenen. In totaal gaan twaalf mannen op grond liggen in de ruimte naast de bar.

Een aantal van de mannen die niet mee willen doen, helpen de vrouwen over de mannen heen te lopen. Het is een bumpy ride aangezien er mannen van allerlei formaten op de grond liggen. Ondanks dat het een uitdaging is om je evenwicht te behouden, is het erg leuk om te doen. 

Lady Gina vraagt ons om extra stevig op de tepels van Doorsteprug te gaan staan. Doorsteprug heeft een prikkelende versiering op zijn tepels aangebracht die een extra sensatie teweeg brengen als de vrouwen er bovenop gaan staan. 

We zijn de beroerdste niet en geven hier uiteraard graag gehoor aan. Na een aantal rondes vind ik het mooi geweest en ga ik de vrouwen een helpende hand bieden die er geen genoeg van kunnen krijgen om over de 'rode loper' heen te lopen. Dat is erg leuk om te doen. Na het eten is een deel van de feestgangers al naar huis. Het is nu lekker rustig bij de brug. Ik weet dat Ray het leuk vindt als er zoveel mogelijk vrouwen bovenop hem staan. Ik vraag hem om onder de brug te gaan liggen. 

Alle dames verzamelen

Ik vraag een aantal vrouwen om samen met mij bovenop hem te gaan staan. Ze gaan meteen overstag. Met een stuk of zes vrouwen gaan we bovenop hem staan. Hij vindt het geweldig. Op zijn voorhoofd staat een afdruk van een hak. Die zal de komende dagen nog wel zichtbaar zijn. Na een tijdje gaan we van hem af. Een aantal andere mannen volgen zijn voorbeeld. De tijd vliegt voorbij en de avond loopt ten einde. 

Na een hele middag en avond op mijn hakken te hebben gestaan, voelen mijn voeten pijnlijk aan. Ik vraag Servant Tony of hij zijn massageolie bij zich heeft. Dat heeft hij uiteraard. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om voeten door hem te laten masseren. Het voelt heerlijk aan. Een mooie afsluiting van een mooi feestje. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.