We're back!

Gepubliceerd op 2 juli 2023 om 09:27

Na een lang jaar te hebben gewacht en hard te hebben gewerkt, zijn we weer in wat voor velen het paradijs op aarde is: Village Naturiste in Cap d’ Agde. Wat was het vorig jaar ontzettend leuk en wat heb ik mijn ogen uitgekeken. Voor degenen die nog nooit van Village Naturiste hebben gehoord, het is een mini-dorp aan de Zuidfranse kust. Mensen vanuit de hele wereld komen hier naartoe om de tijd van hun leven te hebben. Tenminste als je nudist of swinger bent.

Hier kan en mag alles en niks moet. Van oorsprong is het een nudistenoord, maar tegenwoordig is een groot deel van de bezoekers op zoek naar heerlijke seks met elkaar of met een van de vele aanwezige bezoekers van het spannende oord. Ondanks dat ik enorm veel van seks houd, zie je mij niet snel in een club met een onbekende seks hebben. Dat is nou eenmaal niet zo mijn ding.

Ik spreek dan liever een op een af met iemand of ga samen met iemand naar een club om daar seks te hebben en bekeken te worden. Dat dan weer wel. Dat laatste vind ik enorm opwindend. Ondanks dat ik het heerlijk vind om bekeken te worden tijdens het spel of de seks, maakt het dat ik mezelf moeilijker kan concentreren. Wat het weer lastiger maakt om klaar te komen.

Village Naturiste

De reden dat ik hier weer terug ben, is dat ik de sfeer zo ontzettend fijn vind. Hier kan iedereen zijn wie hij of zij wil zijn en kan iedereen doen en laten wat hij of zij wil. Dat vind ik ook zo mooi aan de BDSM-feestjes die we inmiddels met grote regelmaat van de klok bezoeken. De sfeer is daar zo fijn en relaxed. Ik hoor mensen vaak zeggen dat dat in een kroeg ook zo is, maar ik denk dat de mensen die weleens een BDSM-feestje hebben bezocht kunnen beamen dat dat toch wel degelijk anders is. 

Waar we vorig jaar op zo’n veertig minuten rijden van de Village af zaten, zitten we nu met een bevriend stel in een huisje op tien minuten loopafstand. Ideaal! Nadat we onszelf hebben geïnstalleerd, boodschappen hebben gedaan en gedoucht zijn, vertrekken we naar de Village voor ons eerste avontuur. Om de Village te kunnen betreden wanneer je niet in de Village zelf een accommodatie hebt, moet je eerst een ticket kopen.

Dit kun je doen voor een dag of voor een langere tijd. Vergeet hierbij niet om je paspoort of ID-kaart mee te nemen voor de registratie, anders kom je het terrein niet op. Met een ticket op zak kun je met de auto, fietsend of lopend de Village betreden. Met het ticket op zak, lopen we door de poort richting het strand. Aangezien we vorig jaar heerlijk hebben gegeten bij Mississippi was de keuze waar we zouden gaan eten niet heel moeilijk.

Oude bekenden

Onderweg naar het restaurant komen we de eerste bekenden van vorig jaar al tegen. Het Engelse stel dat we vorig jaar in de BDSM-club hebben ontmoet, komt ons tegemoet gelopen. Bij het restaurant aangekomen, blijkt er nog een plekje vrij te zijn op het terras. Ook daar zien we een ouder Nederlands echtpaar dat we daar vorig jaar hebben ontmoet. We zwaaien naar het stel. Ze moeten heel even nadenken, maar weten dan weer wie we zijn.

We begroeten hen en gaan aan tafel zitten. Aan het personeel en de menukaart te zien, is er een nieuwe eigenaar. De tournedos met pepersaus waar Willem en ik zo’n zin in hadden, staat helaas niet meer op de kaart. Gelukkig zijn er voldoende lekkere alternatieven. Nadat we onze innerlijke mens goed hebben verzorgd, is het tijd om naar een terras te gaan.

We besluiten een plekje op het dakterras van Waiki proberen te bemachtigen. Het is erg druk, maar er is gelukkig nog een tafeltje vrij. We zitten aan de rand van het terras, zodat we goed zicht hebben op alle mensen die beneden passeren. Mensen van allerlei pluimage komen voorbij gelopen. Bijna alle vrouwen hebben heel erg hun best gedaan en zien er ontzettend sexy uit.

De heren daarentegen, zoals we vorig jaar ook al hebben gezien, lopen voornamelijk in hun dagelijkse kloffie. Dat is toch een beetje jammer, maar het is niet anders. Mijn oog wordt vooral aangetrokken door de aanwezig vrouwen. Die zijn een stuk aantrekkelijker dan de aanwezige mannen. Ik denk dat ik over de hele avond misschien twee aantrekkelijke mannen heb gezien waarvan er minstens een gay was.

Melrose

Ik geloof niet dat ik dit jaar in de verleiding zal komen om hier seks te hebben, maar dat is ook niet mijn intentie. Ik heb een hele leuke minnaar met wie ik in Nederland af en toe afspreek om lekker samen te genieten, dus ik houd het lekker bij kijken en van de zijkant meegenieten met al het leuks dat zich voor mijn ogen afspeelt. Na een drankje te hebben gedronken, besluiten we om toch nog even een kijkje te gaan nemen in de Melrose.

Melrose is een bar waar je alleen als stel of vrouw alleen naar binnen mag. Om alleengaande mannen toch een kans te geven om mee te genieten van het al het spannends dat zich binnen afspeelt, is de bar aan de zijkanten open. Melrose bevindt zich aan de rand van een van de overdekte kleine hallen met shops en eetgelegenheden. Hierdoor is het mogelijk om buiten te staan en een drankje te bestellen aan de bar.

Vanaf hier heb je goed zicht op de kleine podia met palen waarop vandaag bijna aan een stuk door gedanst wordt door sexy geklede vrouwen. Ondanks dat we redelijk vroeg zijn, zo rond de klok van half elf, is het al behoorlijk druk in de bar. De gemiddelde leeftijd schat ik zo rond de half veertig, vijftig. Er zijn ook wel een aantal aanwezigen die een stuk jonger zijn, maar de mensen van middelbare leeftijd zijn in grote getallen aanwezig. Op het podium voor ons vertonen verschillende vrouwen, de een nog sexyer en schaarser gekleed dan de ander, hun (paaldans)kunsten.

Touche me here, kiss me there

De mannen die zich rondom het podium hebben verzameld, genieten zichtbaar. Zoals gezegd mogen eigenlijk geen alleengaande mannen naar binnen. Heel af en toe wordt er een uitzondering gemaakt. Zo ook voor de man de eerste rang staat bij de dames vertelt een Nederlands man mij. Met een pijp in zijn mond, je mag hier in tegenstelling tot Nederland helaas overal roken, staat hij de hele avond op een plek te genieten van het vrouwelijk schoon.

Af en toe gaat een vrouw met haar billen even kort op het hoofd van de man zitten waarna hij zijn hand door zijn haar doet om het te fatsoeneren en hij weer verder gaat met genieten. Een groot deel van de vrouwen die op de podia danst, is ingehuurd door de bar. Zij verleiden de mannen met hun danskunsten en nodigen de aanwezige vrouwen tegelijkertijd uit om met hen op het podium te komen dansen. Dat werkt. Bijna de hele avond zijn de palen bezet.

Des te later het op de avond wordt, hoe uitbundiger en schaars gekleder de vrouwen op het podium worden. Soms begint een vrouw te dansen met haar kleding nog aan, waar gaandeweg de vrouwen, opgezweept door de muziek en de andere aanwezige vrouwen, zich ontdoen van hun kledingstukken. Zo zie ik een curvy vrouw, slechts gekleed in een witte rok, haar beste moves vertonen op het podium.

Undress to impress

Geënthousiasmeerd door een andere vrouw op het podium naast haar, schuift haar rok steeds verder van haar heupen naar beneden. Zoenend en met haar lichaam stevig wrijvend langs de andere vrouw, gaat haar rok verder en verder naar beneden totdat hij volledig uit is. De vrouw geeft de rok aan de man die met haar mee is en ze danst, zoent, betast en schuurt lekker verder op het podium tegen de paal, maar vooral tegen de andere vrouwen.

Geheel naakt drukt ze haar lichaam tegen de paal aan. Met haar borsten in haar hand glijdt ze langs de paal omlaag. Met haar poes doet ze hetzelfde. Met haar hand betast ze zichzelf en de andere vrouwen. De vrouwen naast haar doen er niet voor onder. Ze schuren er dierlijk op los. Met hun monden en handen verkennen ze elkaars lichaam. Heel even zie ik een vrouw met haar mond de clit van een andere vrouw zoenen.

Er verdringen zich steeds meer mannen rondom het podium. Wij staan ook nog steeds vlakbij het podium en genieten van al het voornamelijk dierlijks dat zich vlak voor onze neus afpeelt. Andere aanwezigen raken geïnspireerd door het gefriemel en gevoos van de vrouwen op het podium. Op de kruk naast mij zie ik een man met zijn hoofd voorovergebogen in het kruis van zijn vrouw zijn vrouw beffen.

Even later staat de vrouw op de kruk, terwijl de man haar staand beft. Wat heerlijk dat dit allemaal kan en mag. Heel af en toe zie ik een man samen met zijn meegebrachte vrouw het podium betreden. Onder aanmoediging van de man zoenen en strelen ze samen een andere vrouw, wellicht hopend op een trio. Het gaat er het aan toe vanavond. Opgezweept en opgegeild, gaan de mensen aan het einde van de avond naar hun eigen appartement of wellicht naar dat van anderen. 

Dit was nog slechts de eerste avond. Dat belooft ongetwijfeld veel goeds voor komende week. Later vandaag gaan we een bezoek brengen aan de schuimparty in le Glamour. Daar hebben we vorig jaar ook een hele leuke tijd gehad. Ook daar hebben we onze ogen en oren uitgekeken. Zo maar eerst even ontbijten en ons voorbereiden op de dag. Ik heb er nu alweer ontzettend veel zin in!