Schuimparty

Gepubliceerd op 9 juli 2023 om 18:53

Vorig jaar hebben we verschillende feestjes geprobeerd. Onze meest favoriete feestjes waren toch echt veruit de befaamde schuimparty's in El Glamour Beach. De club is vlakbij het strand te vinden, zoals de naam al doet vermoeden. Overdag worden er in de club schuimparty's gehouden bij het zwembad. 's Avonds is het andere deel van de club open. Naar het schijnt, is dit dé club om 's avonds te vertoeven. Dat moeten we later deze week zelf maar eens proberen.

In de club kun je een matras inclusief entree reserveren voor 50 euro. Mocht je geld teveel hebben dan kun je ervoor kiezen om een VIP matras inclusief entree voor twee personen met een fles Moët & Chandon te boeken voor 240 euro. Deze matrassen bevinden zich aan de rand van het zwembad en zijn iets hoger gelegen. Je hebt vanuit hier goed uitzicht op de rest van de club. Mocht je gewoon op een kruk willen zitten of blijven staan dan ben je voor 25 euro per stel binnen.

Het is alleen toegestaan om als stel of vrouw alleen de club te betreden. Alleengaande mannen zijn niet welkom. De deuren van de club gaan om 14.00 uur open en sluiten om 19.00 uur. Als je het geld voor de entree hebt betaald, kun je jezelf uitkleden en je spullen afgeven bij de garderobe. Voor 3 euro bewaken zij je spullen. Telefoons zijn uiteraard niet toegestaan in de club. Om je geld en andere spullen te bewaren, dragen veel mensen een koker om hun nek. 

Opzwepen

Meteen na binnenkomst voel je de goede vibe. De DJ probeert de aanwezige bezoekers te vermaken met zijn techno muziek. In zo'n beetje alle clubs in de Village wordt techno muziek gedraaid. Als de meeste bezoekers binnen zijn, is het tijd voor het uitdelen van de merchandise. De aanwezige bezoekers worden verleid om plaats te nemen in het zwembad. De mannen met de trommel en het CO2-kanon zwepen de bezoekers nog wat verder op. 

Het personeel verzamelt zich aan de rand van het zwembad en heeft de champagne in de aanslag. De champagneflessen worden geopend, op de waterpistolen geklikt en vervolgens geleegd op de aanwezige bezoekers. Als alle champagneflessen leeg zijn, wordt de merchandise uitgedeeld. Grappig om te zien hoe de mensen zich over elkaar heen buitelen om de prullaria te kunnen bemachtigen. 

Met het naar benden dwarrelen van de papiersnippers uit de kanonnen, is het startschot gegeven om los te gaan, voor zover dat niet al was gebeurd. De ruimte aan de overkant van het zwembad wordt door het kanon met schuim gevuld. Wat er allemaal gebeurd, is haast niet uit te leggen. Voor de mensen die weleens een parenclub hebben bezocht, die kunnen zich hier wellicht nog het beste iets bij voorstellen. Doe dat keer honderd en je hebt een klein beetje een idee. 

Op jacht

Het lijkt wel of de omgeving het meest dierlijke in de mensen naar boven haalt. Wat er allemaal in een parenclub gebeurt, is echt kinderspel bij wat hier te zien is. Mensen in allerlei soorten en maten en vanuit alle windstreken vanover de hele wereld hebben hier de tijd van hun leven. Bizar om te zien hoe makkelijk het hier is om met iemand (orale) seks te hebben. Het lijkt wel een grote snoepwinkel. Overal waar je kijkt, zie je mensen in verschillende samenstelling en aantallen seks hebben.

In het zwembad en in het schuim zijn mensen op jacht naar andere mensen om seks mee te hebben. Als je oogcontact hebt en vlakbij iemand staat, is het heel erg eenvoudig om deel te nemen aan het spel. Dat kan onze Willem meer dan beamen. Zijn jachtterrein bevindt zich voornamelijk in het zwembad waar hij verschillende vrouwen zoent, zich laat pijpen en/of naar een hoogtepunt vingert. De grote hoeveelheid beschikbare seks is hier de normaalste zaak van de wereld.

Je ziet voornamelijk man/vrouw of vrouw/vrouw seks hebben. Ik schat dat minstens zo'n 80% van de vrouwen bi(schierig) is. De enige manier om hier op te vallen, is om iets afwijkends te doen of te laten zien. Dat had het stel dat naast het zwembad staat goed begrepen. Waar ik eerst dacht dat de man van de herenliefde was, blijkt hij de dominant van de bijbehorende vrouw te zijn. De vrouw is van onder tot boven onder getatoeëerd en in het bezit van een collar.

BDSM-show

Aan de collar bevestigt de man een riem waarmee hij de vrouw door de club begeleidt. Ze maken een stop op het podium met de danspaal. De man maakt de riem aan de paal vast. Hij schuift de riem steeds iets verder naar beneden wat de vrouw dwingt om hetzelfde te doen totdat ze uiteindelijk op de grond belandt. Ze ligt op haar zij en de man gaat achter haar staan. Een been zet hij op haar bovenbeen en de andere op haar nek. Zo staat hij een tijdje op de vrouw. 

Als ik het zo opschrijf klinkt het heel bruut, maar het was juist heel erg sexy om te zien. De interactie tussen de man en vrouw was super om te zien. Dit liet het publiek niet onberoerd. De vrouw van een stel dat behoorlijk actief is in de club en zich naast het podium bevindt, haast zich naar het podium. Ze raakt de vrouw overal aan. Het spel gaat verder. De vrouwen zoenen en strelen elkaar. 

De getatoeëerde vrouw ligt inmiddels op haar rug op de grond. De andere vrouw gaat in standje negenenzestig bovenop haar liggen. Heel geil om te zien. Dat moet ook haar vriend hebben gedacht. Die weet niet hoe snel hij zich bij de vrouwen moet voegen. De man van de getatoeëerde vrouw blijft ondertussen op het podium paraderen. Heel gaaf om te zien. Beetje jammer dat er weer een stel het podium opkomt om gewone seks te hebben. Zonde. 

Spanking

Tijd om een kijkje te gaan nemen in het schuim. Samen met Willem ga ik het schuim in. In het schuim hangt naast het Andreaskruis aan de wand een halsband en een paddle. Ik vraag Willem om voor de wand te komen staan en maak de halsband om zijn nek vast. Het is tijd voor een showtje. Willem staat met zijn gezicht naar de zaal wat mij een goed uitzicht op zijn billen geeft. 

Eerder die middag heb ik Willem op zijn matras een spanking gegeven. Dit had de aandacht van een aantal aanwezigen. Tijd om dat een uitgebreid vervolg te geven. Ik warm zijn billen op met mijn handen. Het blijft een heerlijk geluid wanneer je handen de blote billen raken. Het duurt niet lang voordat we de aandacht van een groot aantal van de mensen hebben. Het spanken met mijn blote handen wissel ik af met spanken met de aanwezige paddle. 

Tegenover Willem staat een Duits stel. Ze komen dichterbij. De vrouw geeft aan ook fan te zijn van spanken. Ze ondergaat graag zelf een spanking. Terwijl de man zijn vrouw spankt, spank ik Willem. Ik nodig de vrouw uit om Willem te betasten. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en doet nog een stap naar voren. Ze buigt zich voorover en neemt de pik van Willem in haar mond. Terwijl zij gespankt wordt, pijpt ze Willem die weer op zijn beurt door mij wordt gespankt. 

Het is een heel geil gezicht. Dat wordt ook door verschillende toeschouwers bevestigd. De vrouw neemt Willem stevig bij zijn ballen vast en knijpt erin. Zo te zien, heeft ze ook een dominante kant. Ze kijkt Willem aan en spuugt op zijn pik. Ik weet dat dat een grote turn on is voor Willem. Hij wordt mogelijk nog geiler. Doordat er zoveel mensen staan te kijken, vindt hij het lastig om zich te focussen en klaar te komen. De vrouw doet ontzettend haar best om hem te laten komen. 

We besluiten onszelf te verplaatsen naar de ruimte met de matrassen. Als ik even later de man van het Duitse stel op de rand van het zwembad zie zitten, ga ik toch maar even een kijkje nemen in het schuim. Willem zit tenslotte nog steeds met zijn nek vast aan de halsband. Als ik richting het schuim loop, komen Willem en de Duitse vrouw mij tegemoet lopen. Willem heeft een grote glimlach op zijn gezicht en vertelt me dat hij zojuist heerlijk is klaargekomen.

Wat is het leven toch ontzettend mooi!