Online striptease

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 20:57

Nog dagelijks ontvang ik mailtjes van mannen die reageren op mijn advertentie. De meeste zijn meer van dertien in een dozijn. Heel af en toe zit er nog een leuke reactie tussen. Iemand die me uitnodigt voor iets origineels. Zo ook Martijn. Aan de manier van schrijven, maak ik op dat hij serieus is. Uiteraard ben ik altijd in voor iets leuks en origineels. En Martijn had een leuk en origineel voorstel...

Hij stelde voor om mij een online striptease te geven. Gek genoeg heb ik al heel veel gezien en gedaan, maar heeft nog nooit iemand voor me gestript. Ook heb ik online al veel gezien, maar was dat vaak een man die het leuk vindt om zichzelf online af te trekken. Daar heb ik persoonlijk niet zoveel mee. Of het moet iemand zijn die ik goed ken en het leuk vindt als ik toekijk. 

Maar goed, voor alles is een eerste keer, dus ook voor dit. We spreken af om via Skype te videobellen. Vandaag is het dan zover. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten, dus ik laat het maar op me afkomen. Geen idee ook hoe Martijn eruit ziet, maar misschien is dat juist des te leuker. Dan kun je zelf de rest inkleuren. Je fantasie is vaak beter dan de werkelijkheid. Zo vind ik een boek vaak om die reden beter dan een film. 

Martijn belt me. Hij staat in de douche. Het valt meteen op hoe goed zijn lichaam eruit ziet. Hij is iets ouder dan ik, maar zo te zien heel goed geconserveerd. Wat een heerlijk lichaam! Sensueel beweegt hij voor de camera. Ik kan bijna niet voorstellen dat hij dit voor het eerst doet. Misschien is het voor hem tijd voor een carrièreswitch. Wanneer ik een kaartje zou kopen voor een striptease is dit wat ik graag zou willen zien. Zowel zijn lichaam als hoe hij beweegt.

Hij vraagt me wat ik wil zien. Ik zeg hem zijn shirt uit te doen. Voor mij is dat al genoeg. Ik zeg hem dat ik hier uren naar kan kijken. Een ontbloot bovenlijf, meer hoef ik niet te zien. Ik begrijp dat het voor hem leuk is om verder te gaan. Ik zeg hem zijn broek uit te doen. Hij heeft nu alleen boxershort nog aan. Ik vraag hem een rondje draaien, zodat ik zijn billen kan zien. Hij schuift zijn boxershort iets omlaag, zodat ik een glimp van zijn perfect gevormde billen kan zien.

Wat een lust voor het oog! Dan gaat zijn boxershort uit. Zijn hand houdt hij voor zijn geslachtsdeel. Met zijn vrije hand streelt hij zijn lichaam. Als een echte exhibitionist geniet hij ervan dat ik toekijk. Hij gaat naar zijn slaapkamer en gaat op zijn bed liggen. Zijn gezicht blijf vakkundig buiten beeld. Dat maakt het juist alleen maar leuker. Ik zeg hem zichzelf af te trekken en klaar te komen, terwijl ik terugtel van tien naar nul. Het lukt hem bijna om op mijn teken klaar te komen. 

Het was een superleuke ervaring. De volgende dag krijg ik een foto van hem met ontbloot bovenlichaam. Hij heeft dus goed geluisterd naar wat ik leuk vind. Er volgt nog een foto. En een verzoek van hem om het nog een keer te mogen doen. Een paar dagen later doen we het opnieuw. Dit keer mag ik bepalen welke kleding hij draagt. Hij vraagt me of ik nog wensen heb. Ik zeg dat ik het leuk vindt als hij dit keer stript op muziek. Ik geef hem door welk nummer hij moet draaien. 

Als we weer videobellen draagt hij inderdaad de kleding die ik had gevraagd. In eerste instantie had ik gevraagd om een zwarte pantalon en een witte blouse, maar dat had hij helaas niet. Het is dus een donkere broek en een t-shirt geworden. De kleding zou uiteindelijk toch weer snel uitgaan, dus dat is van ondergeschikt belang. De muziek staat te ver weg van zijn telefoon. Ik kan het helaas niet goed horen.

Wanneer hij de box dichterbij zet, hoor ik mijn aangevraagde liedje. Uit de box hoor ik hoe Genuwine de tekst van het liedje ten gehore brengt. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. De perfecte combinatie: een striptease van een man met een heerlijk lichaam op het sleezy nummer 'Pony'. Zijn dansmoves zijn eveneens erg goed. Of hij heeft stiekem geoefend of het is een natuurtalent. 

Het is een genot voor het oog om naar te kijken. Op mijn commando's ontdoet hij zich tergend langzaam van zijn kleding. Na 'Pony', volgt 'Candyshop'. Het is inderdaad een snoepwinkel. Eerst ontdoet hij zich van zijn t-shirt waarna zijn lange broek volgt. Met alleen zijn boxershort met rode accenten nog aan laat hij zijn beste dansmoves zien. De hele tijd zit ik naar hem te kijken met een glimlach van oor tot oor. 

Wanneer hij geheel naakt is, smeert hij zijn lichaam in met douchegel. Vakkundig wrijft hij die uit over zijn lichaam om het vervolgens af te spoelen onder de douche. Ik stel mezelf voor hoe het zou zijn als ik in real life voor hem zou zitten op een stoel, terwijl hij live voor mij stript. Dat zou toch wel erg leuk zijn. Zijn achttien centimeter tellende pik is volledig in erectie en wordt door zijn handen gestreeld. 

Zijn vingers glijden over zijn lichaam en zijn pik. Door de douchegel is zijn lichaam lekker glad. Hij draait nog een laatste rondje en laat zijn lichaam goed aan mij zien. Er zullen veel mannen van vijfenveertig heel jaloers zijn op zijn lichaam. Hij wil niet klaarkomen dit keer. Hij wil het bewaren tot de volgende keer dat hij mij een striptease gaat geven. Dan in real life. Wie weet gaat dat er binnenkort een keer van komen. Keep you guys posted...

 

Mocht je zelf een online striptease van Martijn willen ervaren of met hem in contact willen komen dan kun je hem een bericht sturen via Skype (martijntje741). Enjoy!

Reactie plaatsen

Reacties

Bert
een jaar geleden

M...mmmmm wat een heerlijke verhalen kan ik met jou contact hebben?
Gr bert

Sanne
een jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat met zo’n lichaam een stripshow een feestje is om van te genieten! Benieuwd of er nog een offline vervolg komt ! Jii maakt het ook gewoon echt allemaal mee ! Geweldig om te lezen ! Love it !

Martijn
een jaar geleden

Heey Jewel, wat heb je ons spannend verhaal leuk en geil omschreven. Bedankg voor je complimenten, vond het heel leuk om te doen, smaakte best naar meer haha
Dus.. Voor degene die evt ook interesse zou hebben .. mijn skype martijntje741 .. en mss kunnen we het ook eens doen :-)

Groetjes van martijn