RAW party

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 22:03

Vandaag zou geen gewoon feestje worden in Ultimate Dream. Het zou anders worden dan anders. Nou dat hebben we geweten. Het thema van vandaag was 'Raw'. We zouden vandaag wat extremere dingen zien dan op andere feestjes. De demonstratie van vandaag was gebaseerd op needle play, een spel met naalden. Inmiddels had ik een aantal keer iemand naalden in iemand anders zien steken op een feestje, dus dat schrok me niet af. Het zou wel mee gaan vallen. Dacht ik..

Nu heb ik zelf helemaal niks met naalden. Sterker nog als ik bloed moet laten prikken, blijf ik preventief nog even op de stoel zitten aangezien ik dan altijd wat licht in mijn hoofd word. Niet mijn ding dus. Toch ben ik altijd erg nieuwsgierig en wil ik altijd alles weten en zien. Zo ook tijdens deze demo. Een stel, waarvan de man verpleegkundige is, geeft de workshop. Het lijdend voorwerp vandaag is zijn vrouw. 

Voordat de man zijn eerste naald van die dag gaat zetten, geeft hij eerst uitgebreid uitleg over het lichaam, de naalden en hoe en waar je het beste een naald kan zetten. Dat lijkt me inderdaad belangrijke en nuttige informatie. Nu ben ik geen voorstander om dit soort dingen zonder ervaring en gedegen uitleg of opleiding zelf te gaan doen. Om mijn angst voor naalden te overwinnen, dwing ik mezelf om dit steeds van heel dichtbij te aanschouwen.

Demo Needle play

De man vertel dat de huid het grootste orgaan van de mens is en in totaal zo'n twee vierkante meter beslaat. Behoorlijk groot dus. Het gewicht van de twee vierkante meter aan huid verschilt uiteraard per persoon. De ene persoon heeft nu eenmaal wat meer huid dan de andere. Gemiddeld weegt de huid tussen de tien en vijftien kilo per persoon. Je kunt de naalden niet overal in het lichaam prikken. Je kunt hiervoor het beste de plekken met veel vetweefsel gebruiken. 

De makkelijkste plek bij een vrouw om dit te oefenen zijn de borsten. Die zijn namelijk makkelijk vast te pakken en bevatten over het algemeen veel vetweefsel. De naalden die worden gebruikt, zijn te koop in 45, 75 en 90 gram. Om te beginnen raadt hij de 45 grams naalden aan. Deze zijn eenvoudig online te koop en zijn goedkoop. Hij adviseert er wel altijd een koker bij te kopen waar je de naalden na afloop van een spel in kunt doen.

Er zijn blijkbaar twee technieken die worden gebruikt bij needle play: darten en steken. Bij het darten gooi je de naald in de borst. Hij geeft aan dat dit geheel pijnloos is. Dat kan ik mezelf toch echt niet voorstellen. De tweede techniek die gebruikt wordt is de naald door de huid steken. Hiervoor til je huid op en vervolgens steek je de naald met de lange zijde aan de onderkant in een keer door de huid dichtbij de aanzet van het lijdende voorwerp. 

Wanneer je de naald(en) verwijdert, doe je dit eveneens in een vloeiende beweging. De man verwijdert de naalden. Helaas voor hem komt hier geen bloed aan te pas. Na de uitgebreide demo is er voldoende gelegenheid om dit zelf te proberen. Ik had mezelf al voorgenomen om wanneer de gelegenheid zich voordeed en je het zelf zou mogen proberen, ik zeker van de gelegenheid gebruik zou willen maken.

Probeer het lekker zelf

Enerzijds om te ervaren hoe het is om dit te doen en anderzijds om mijn angst voor naalden te overwinnen. Als de man vraagt wie het wil proberen, zeg ik nadat hij zijn woorden amper heeft uitgesproken dat ik dat graag wil proberen. Anderen hebben nog geen gelegenheid gehad om aan te geven dat zij dit ook willen. Ik zeg er wel meteen bij dat ik dit dan wel graag bij een ander wil proberen. Ik wil niet zelf geprikt worden met de naalden. 

Ik doe handschoenen aan en neem de verpakking van de naald in ontvangst. Ik open de verpakking en de man legt me uit hoe ik de naald in de huid van de borst van de vrouw moet 'darten'. Het verbaast me hoe eenvoudig de naald de huid doorboort. De vrouw zegt dat het geen pijn doet. Daar geloof ik helemaal niks van. Ik heb de smaak te pakken. Ik wil ook de andere techniek proberen. Ik pak de huid vast en steek de naald er in een vloeiende beweging doorheen.

Dit gaat ook verbazingwekkend eenvoudig. Ook het eruit halen van de naalden gaat makkelijk en zonder te bloeden. Ik vind het leuk om een keer toedoen, maar ik ga niet vandaag online naalden bestellen om dit zelf te kunnen doen. Ik ben nog steeds niet overtuigd dat het prikken van de naalden geen pijn doet. Ik heb eerder gehoord dat iets geen pijn deed, maar toen ik het zelf probeerde, was het toch echt wel pijnlijk. Er zit dus maar een ding op: het zelf te proberen. 

Overal naalden

Heel stoer zeg ik dat ik zelf ook wel een naaldje wil proberen. Wel alleen het darten. Ik ga op de tafel zitten en doe de rits van mijn korset open. Mijn borsten bevrijd ik uit het korset. Ik bedenk me dat het misschien verstandig is om even te blijven zitten na het prikken in het geval dat ik licht word in mijn hoofd. Ik ben er klaar voor en de man telt af. De naald landt in mijn borst en ik voel er inderdaad helemaal niks van. Heel bizar.

Ook wanneer de naald mijn lichaam verlaat voelt ik het amper. Er komt wel een druppel bloed uit de plaats waar zojuist de naald zat. De man geeft aan dat hij een ader heeft geraakt. Ik voel mezelf nog steeds helemaal prima. Misschien helpt het toch echt om over mijn naaldenangst heen te komen. Ik ben blij dat ik het zelf heb geprobeerd. Als ik opsta van de tafel voel ik mijn borst een beetje pijn doen. Waarschijnlijk omdat het een bloeduitstorting zal worden.

En dat klopt. Na twee weken ziet mijn borst nog steeds geel/groen op de bewuste plek. Op het evenement zijn veel mensen die een voorliefde voor naalden hebben, afgekomen. Op verschillende plekken binnen en buiten zie ik mensen naalden in het lichaam van hun partner prikken. Buiten zie ik een jonge vrouw naalden in haar eigen buik prikken na eerst een sjabloon op haar buik te hebben aangebracht. Voor vandaag heb ik wel even genoeg naalden gezien.

Bekende

Ik besluit een rondje door de club te gaan lopen. Voorafgaand aan het feesten heb ik via Fetlife een mail ontvangen van een man die graag samen met mij een keer een feestje wil bezoeken. Hij zou ook vandaag komen. Aangezien ik geen foto van zijn gezicht heb gezien, heb ik geen idee wie de man is. Ik zie een man alleen en vraag of hij die man is. Dat blijkt niet zo te zijn.

Na een drankje te hebben gedaan en met andere frequent bezoekers van de club te hebben gepraat, ga ik naar buiten. Daar zie ik wederom een man alleen. Ik spreek hem aan en hij blijkt inderdaad de bewuste man te zijn. Grappig genoeg kennen we elkaar. We hebben elkaar verschillende keren op feestjes in een club in Antwerpen en Boom gezien. Daar was hij altijd vergezeld van zijn Meesteres. We hebben wel eerder gepraat, maar nog niet eerder samen gespeeld. Tot vandaag.

Binnen spelen we een leuk spel. Totdat ik geroepen wordt voor het eten. Vandaag hebben ze iedereen namelijk een bandje gegeven met een andere kleur. De kleur van het bandje correspondeert met de tijd waarop je kunt gaan eten. Het eten in de club is erg lekker en druk bezocht. Vandaar de bandjes. Voorafgaand aan het feestje heeft Frietje, een snel lerende Meesteres, gevraagd of ik samen met haar Strikje onder handen wil nemen. Dat wil ik uiteraard met alle liefde doen. 

Raw

Na het eten lopen we een rondje door de club. In de ruimte naast de bar zie ik een vrouw op het bed liggen. Ze ligt op een handdoek. Zo te zien is hun spel net afgelopen. De man die naast haar op het bed zit, haalt alle naalden die eerder in haar rug hebben gezeten eruit. Het bloed gutst uit haar lichaam. Dit is net iets te veel van het goede voor ons. We vervolgen onze route en gaan buiten een kijkje nemen.

Buiten zie ik een vrouw in suspensie hangen. Normaal gesproken wordt daarvoor touw gebruikt, maar het is niet voor niets een raw party. In plaats van touw wordt prikkeldraad gebruikt. Met behulp van een stok wordt de vrouw aan de ring opgehangen. Ieder zo zijn ding, maar mij niet bellen. Ik vind het enorm fascinerend om te zien wat er allemaal mogelijk is, maar ik hoef niet per se alle extreem dingen zelf te proberen.

Strikje wil graag onder handen genomen worden in de ruimte bij de bar. We maken hem met boeien vast aan de stang en beginnen ons spel. Met zwepen warmen we zijn lichaam op. Frietje is iets sadistischer dan ik, of zeg maar gerust een stuk sadistischer. Waar ze een paar maanden geleden als sub de wereld van de BDSM binnenstapte en graag bij mij in opleiding wilde als subje, timmert ze nu zelf flink aan de weg als Meesteres, een rol die haar goed past. 

Singletails

Haar collectie met hulpmiddelen wordt elk feestje uitgebreider en haar tas met de keer groter. Met enige ervaring in de BDSM wordt je steeds creatiever en zie je veel reguliere voorwerpen die in te zetten zijn binnen het spel. Strikje geniet van ons spel. Ik krijg de tip dat hij van ijsklontjes houdt. Ik vraag bij de bar wat ijsklontjes en glijd hiermee over zijn lichaam. Binnen no-time zijn de ijsklontjes gesmolten. Ik vraag er nog twee en laat die ook op zijn lichaam smelten.Wanneer de ijsklontjes gesmolten zijn, is het tijd om de sessie te beëindigen.

Lieverdanlief is vandaag ook aanwezig. Zij is ontzettend mooie en elegante vrouw die veel ervaring heeft. Ze vraat me of ik samen met haar de man die ik eerder die dag heb gezweept nogmaals onder handen wil nemen. Nu met de singeltail. Dat wil ik uiteraard wel. Ik kan nog heel veel van haar leren. Leuk om samen te spelen en ik kan nog heel veel van haar leren. We zoeken een plekje buiten en beginnen ons spel. We warmen de man op met de floggers.

Dan pakt Lieverdanlief haar singletail en om de beurt laten we de zweep op zijn lichaam landen. Eerst zacht en dan steeds iets harder. De zwepen laten striemen achter op zijn lichaam. We gaan op een ander plek staan waar we meer plek hebben voor de langere zwepen. Lieverdanlief pakt twee bullwhips te voorschijn. Ieder met een zweep in de hand staan we aan een kant van de man.

Ik begin met de bullwhip en Lieverdanlief haakt in. Een beetje zoals vroeger met touwtje springen. Het is ontzettend leuk om samen met haar te mogen doen. Met zijn drieën genieten we van het spel. Later hoor ik via Fetlife van de man dat de marks nog een hele tijd zichtbaar zijn geweest op zijn lichaam. Dat kon ook haast niet anders. Het blijft toch voor mij het leukste om op een feestje samen met iemand, iemand anders te domineren.

Dokter Bob

Wanneer ik een seksuele klik heb met een sub, vind ik het zeker net zo leuk om het een op een te doen. In een club is dat zelden het geval en juist leuker om het samen met iemand te doen. Een eindje verderop zie ik Dokter Bob in actie. Ik ken hem al een tijdje en ben een aantal keer bij hem thuis geweest om een sessie bij te wonen. Na de vakantie zal ik hem wederom bezoeken, maar dit keer zal ik zelf een van zijn vrouwelijke subjes onder handen mogen nemen.   

Dat belooft een hele leuke middag te worden, maar daarover later zeker meer. Dokter Bob staat bekent om zijn energiespel. Ik zie het als een vorm van hypnose waarbij hij de vrouwen, zonder hen aan te raken, opdracht geeft om meermaals klaar te komen. Dat blijft fascinerend om te zien. Vandaag heeft hij een nieuwe vrouw bij zich. Ze wil graag meer mensen leren kennen en is samen met hem naar het zuiden afgereisd om een feestje bij te wonen.

Uiteraard kan hij het niet laten om haar haar kunsten te laten vertonen. Hij vraagt haar om tegenover te gaan staan en mij in mijn oog net blijven kijken. Terwijl ze in mijn ogen kijkt, moet ze meermaals klaarkomen op mijn teken. Ze komt niet alleen klaar, maar er stroomt ook rijkelijk vocht uit haar kutje telkens wanneer ze klaarkomt. De vrouw geneert zich een beetje, maar dat maakt niet dat ze mag stoppen. Pas wanneer Dokter Bob het genoeg vindt, mag ze stoppen. 

Raw, rawer, rawst

De avond loopt op zijn einde. Freek gaat zichzelf alvast omkleden en ik ga nog even gedag zeggen tegen de andere aanwezigen. Wanneer ik richting de kleedruimte loop, kom ik een van de eigenaren tegen. Hij zegt dat hij al veel gezien heeft, maar dat dit toch alles slaat. Hij maakt me nieuwsgierig en ik besluit een kijkje te gaan nemen. Onder de overkapping ligt de vrouw die eerder in de prikkeldraad in suspension heeft gehangen op haar rug op de tafel. 

Voor haar zie ik een man zitten. In zijn hand heeft hij naald en draad. Hij brengt de naald tussen de benen van de vrouw en steekt de naald dwars door haar schaamlippen. Zigzaggend naait hij de schaamlippen van de vrouw aan elkaar en daarmee haar vagina dicht. Wederom vraag ik mezelf af waarom mensen dit toch willen. De vrouw is naar eigen zeggen een thrillseeker en wil graag extreme, nieuwe dingen proberen. Be my guest. Dan ben je hier vandaag aan het juiste adres. 

Ik ben toch benieuwd hoe het eruit ziet en ga naast de man staan die de vagina dichtnaait. Aan de kreten die uit de mond van de vrouw komt te horen, is het toch behoorlijk pijnlijk. Niet zo gek dat ze normaal gesproken verdoving gebruiken als ze iemand 'down under' hechten. Dan is de man klaar met hechten. Ik vraag de vrouw hoe lang ze wil dat de lippen dichtblijven. Ze grapt dat er nog voldoende ruimte is om te kunnen plassen, dus het wel een tijdje zo kan blijven.

De man staat op en loopt naar binnen. Hij wil de vrouw op de kast jagen. Niet veel later komt hij terug met een flinke tang.  Met een scalpel snijdt hij de hechtdraad door en bevrijdt de vrouw van de hechtingen. Ze is weer een ervaring rijker. Het was een educatieve en interessante middag en avond. Met recht inderdaad extremer dan we gewend zijn van de andere feestjes. Ondanks dat de extreme dingen niet perse mijn ding zijn, ga ik de volgende keer toch zeker weer.