Nog een keertje dan, gewoon omdat het kan..

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 om 19:26

Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis mogen maken met de verboden vrucht: Village Naturiste in Cap d'Agde. Voor veel naturisten en, ik denk persoonlijk nog meer, voor veel swingers de hemel op aarde. Wat een fantastische plek! Voor iedereen die deze plek wil bezoeken, zou ik zeggen: doen! Het is echt een aanrader. Als je openminded bent en interesse hebt in de swingerswereld moet je deze plek zeker een keer bezoeken. 

Het mooie van deze plek is dat niks moet, maar wel alles (en dan ook echt alles) kan. Nu ben ik zelf niet echt een swinger, alhoewel ik wel heel erg van seks houd zoals jullie inmiddels wel weten, maar ook ik heb me kostelijk vermaakt. Voornamelijk als voyeur. De eerste keer zaten we net iets te ver weg van het dorp, maar de tweede keer hebben we dat ruimschoots goedgemaakt door een huisje te boeken op tien minuten loopafstand van het dorp. Stukken beter. 

We hebben twee keer een fantastische vakantie gehad die naar meer smaakte, veel meer. Mocht je een bezoek brengen aan het dorp zorg dan dat je je legitimatiebewijs bij je hebt anders kom je het dorp niet in. Bij het kopen van een toegangsticket moet je jezelf namelijk kunnen legitimeren. Houdt er daarnaast rekening mee dat je als man alleen op veel plaatsen niet naar binnen kan. 

Reservering

Beide keren heb ik het dorp bezocht met vrienden. Ik verkeer namelijk in de gelukkige positie dat mijn vriend me vrij laat en mij lekker op onderzoek uit laat gaan. Dat neemt niet weg dat hij het ook heel erg leuk vindt om af en toe samen dingen te ontdekken. Mijn verhalen over het bezoek aan het dorp hebben hem uiteraard ook heel nieuwsgierig gemaakt naar deze plek. Hij zou dan ook graag een keer meegaan naar het dorp.

Het toeval, nou ja toeval bestaat niet zeggen ze, wil dat we dit jaar wederom redelijk dicht in de buurt van het dorp op vakantie waren. Waar we vorig jaar besloten hebben om niet te gaan, was dat dit jaar anders. We zaten op zo'n anderhalf uur rijden van het dorp. Er was niet veel overtuigingskracht nodig om een bezoek aan het dorp te plannen. Ik wist dat het seizoen op zijn einde liep en dat het in de vakantieperiode een stuk drukker zou zijn in het dorp.

Vandaar dat ik besloot om vooraf een plekje te reserveren bij Le Glamour om zeker te zijn van een plaatsje. Dat viel nog niet mee. Voor het eerstvolgende feestje bleek er een wachtlijst te zijn. Dat gold ook voor het tweede feestje. Gelukkig was er de week erna, tijdens de Indian party, wel plaats. Het was onze een na laatste dag op de camping, dus als er geen plaats meer was geweest, was dat heel jammer geweest. Het was ook de laatste week van het seizoen in het dorp.

Ik was benieuwd hoe druk het nog zou zijn. Mede omdat er nog wel plaats was op het feestje. Om zeker te zijn van een plekje hebben we meteen een matras gereserveerd. Mocht het wel druk zijn dan zouden we in ieder geval nog kunnen zitten. Wanneer je geen matras reserveert, kun je als je op tijd bent nog een plekje bemachtigen op een van de krukken bij de tafels. Anders wordt het lastig. 

Eindelijk is het dan zover

De wekker gaat. Eindelijk is het dan zover: we gaan naar het dorp. Bij het dorp aangekomen, is er tegen de verwachting in nog plaats op de parkeerplaats bij de ingang. We parkeren de auto en kopen twee toegangstickets voor die dag. We proberen een parkeerplaats dichtbij het strand te bemachtigen, maar die zijn helemaal vol. Dan maar weer terugrijden naar de grote bezoekersparkeerplaats. Daar is nog behoorlijk veel plaats.

Bij de auto kleden we onszelf uit. Hier heb je immers geen kleding nodig. Mijn bikinibroekje houd ik aan. Wanneer ik een strakke buik zou hebben, zou ik er geen problemen mee hebben om die uit te doen. Helaas ben ik gezegend met een klein buikje, dus mijn broekje blijft aan. Wanneer we naar het strand lopen, komen we maar een enkeling tegen. Ook zijn de mensen die we tegenkomen bijna allemaal gekleed. Dat was tijdens ons laatste bezoek in juli wel anders. 

We lopen eerst rondje door het dorp langs de vertrouwde locaties zoals Le Look, Melrose en de restaurants waar we hebben gegeten. Zo heeft mijn vriend een beetje een beeld van hoe ik mijn vakanties in het dorp heb doorgebracht. Na onze tour door het dorp lopen we naar het strand. Op het eerste strand, het nudistenstrand, is het erg rustig. Links en rechts zitten stellen of gezinnen op het strand. Op het swingersstrand is het een heel stuk drukker.

Het strand

Er is nog weinig actie te zien op het strand. Er wordt een beetje gebeft links en rechts en bij het stel voor ons brengt de man een dildo in zijn kont waarna de vrouw de afstandsbediening controleert. De alleengaande man in het tentje vlakbij trekt rustig aan zijn pik, terwijl hij het stel bekijkt. Wanneer zijn uitzicht later wordt geblokkeerd door een ander stel besluit hij dichterbij te komen zitten. Hij vraagt het stel of zij het oké vinden dat hij hen van dichtbij bekijkt.  

Het is die dag bloedheet op het strand, dus we gaan regelmatig verkoeling zoeken in de zee. In de zee bevinden zich, net als op het strand, veel alleengaande, cruisende mannen. Zodra een vrouw een man begint te pijpen, zijn ze er als de kippen bij in de hoop onderdeel uit te mogen maken van het tafereel. Heel af en toe heeft een man succes, maar meestal blijft het bij een beetje sjorren aan hun pik. Ook wanneer een stel de duinen in gaat, volgt er snel een horde mannen.

Ik vind het altijd een beetje een sneu gezicht, maar goed ieder zo zijn ding. Als we in de zee zijn, zijn er nog een paar stellen. Iedereen staat een beetje in de rondte te kijken. Er is niet heel veel actie. Dan zie ik ineens een aantal mannen zich verplaatsen in het water. Een stukje verderop zie ik een vrouw op haar knieën in het water zitten, terwijl ze ondertussen een man pijpt. Binnen no time staan er tien mannen omheen.

Een van hen is lucky en wordt, ik denk in opdracht van haar man, gepijpt door de vrouw. Het valt nog niet mee om hem klaar te pijpen. Ik had verwacht dat omdat de mannen de hele dag worden opgegeild en de hele dag stijf zijn het geen probleem zou zijn om hen snel klaar te pijpen, maar niets blijkt minder waar te zijn. Wellicht behoeven haar pijpskills nog wat oefening. De mannen rondom het stel staan dichtbij en rukken een voor een aan hun pik.

In de zee

Ik zie dat alle actie mijn vriend niet onberoerd laat. Ik breng mijn hand naar zijn pik en pak die stevig vast. Heel rustig laat ik mijn hand heen en weer gaan over zijn stijve pik. Vanuit mijn ooghoek zie ik een man heel langzaam dichterbij komen. Wat mij betreft mag hij rustig toekijken zolang hij mij maar niet aanraakt of verwacht dat hij mee mag doen. Hij komt steeds dichterbij, totdat hij bijna op mijn tenen staat. Hij komt wel heel erg in mijn persoonlijke ruimte.

Ik ontwijk zijn oogcontact. Misschien is het aankijken wel een teken dat hij meer mag doen. Dat wil ik zeker niet. Ik ga verder met waar ik mee bezig was. Dan ineens voel ik een hand op mijn borst. Ik maak hem duidelijk dat dat niet gewenst is. Hij blijft vervolgens vlakbij ons aan zijn pik rukken. Wanneer hij een ander stel in actie ziet, richt hij zijn aandacht daar op en gaat die kant uit. 

Mijn vriend streelt mijn benen en bij elke aanraking glijdt zijn hand een stukje verder omhoog over mijn been totdat hij mijn clit heeft gevonden. Terwijl hij mijn clit streelt, trek ik hem naar een hoogtepunt. Een beetje zaad meer of minder in de zee zal het verschil niet maken. Ik weet niet wat voor lichaamssappen hier allemaal nog meer in de zee drijven. We lopen terug naar onze handdoek. We laten onszelf opdrogen en vertrekken dan naar Le Glamour Beach voor het feestje. 

Le glamour beach

In tegenstelling tot onze eerdere bezoeken staat er een hele rij voor de ingang. Het duurt erg lang voordat we naar binnen kunnen. Normaal gesproken kun je zo naar binnen lopen. Nu is dat helaas anders. We staan al bijna een half uur in de rij en de rij lijkt niet echt korter te worden. Er blijken drie rijen te zijn: een voor VIP's, een voor reserveringen en een rij voor de overige gasten. Blijkbaar staan we in de laatste rij.

We gaan in de rij voor de reserveringen staan en zijn nu binnen paar minuten binnen. Na entree te hebben betaald, moeten we door de security. Echt alles wordt gecontroleerd, zelfs de zonnebrand moet open. Het zal blijkbaar nodig zijn. In juli was er geen security en konden we zo naar binnen lopen. Ik ben blij dat we een matras hebben gereserveerd, het is namelijk een heel stuk drukker dan in juli. ik schat dat er zo'n vijfhonderd man binnen is.

Twee keer zo druk als tijdens ons eerdere bezoek. Wat meteen opvalt is dat de gemiddelde leeftijd een stuk lager is. Ik zie een aantal mensen die ik eerder in het dorp heb gezien. Normaal gesproken start rond drie uur, half vier de 'opzweepshow' van het personeel. Die blijft dit keer uit. Pas rond vijf uur verzamelt iedereen zich in het zwembad voor de champagnedouche en het CO2 kanon. Aangezien ik weet wat er gaat komen, besluit ik uit het zwembad te gaan.

Mijn vriend vindt het leuk om dit een keer mee te maken en besluit in het zwembad te blijven. Vanaf de zijkant van het zwembad kijk ik toe. Het blijft leuk om te zien hoe enthousiast de mensen worden van de champagnedouche. Iedereen doet mee. Het is ontzettend druk in het zwembad. Er is dit keer zelfs geen plek om te 'nijlpaarden'. We besluiten het zwembad af te wisselen met het schuim. Ook in het schuim is het megadruk. 

Schuimparty

Mijn favoriete plek in het schuim is naast de ingang. Daar hangt een paddle en normaal gesproken handboeien en een halsband aan het kruis. Die laatste zie ik niet. Die zullen zijn gesneuveld. Met de paddle in mijn hand heb ik meteen aanspraak van een aantal mensen. Een aantal van hen heb ik verblijd met een tik op de billen met de paddle of mijn hand. We lopen door het schuim en besluiten aan de rand van het schuim te kijken wat er zich allemaal afspeelt in het schuim. 

Dat is meer dan genoeg. Als je hier seks wil hebben of seksuele handelingen zou willen uitvoeren dan hoef je niet meer te doen dan iemand aan te kijken tijdens het cruisen door het schuim. Bizar hoe eenvoudig dat hier gaat. Dat is heel anders dan tijdens een bezoek aan een parenclub in Nederland. Aangezien het zo druk is, sta je bijna automatisch tegen andere mensen aan. Daar wordt dan ook volop gebruik van gemaakt.

Vaak zonder een woord te wisselen, zie ik handen over lichamen glijden en tongen in elkaar verstrengeld raken. De vrouw van het stel voor ons maakt oogcontact met me. Ik lach naar haar. Meteen voel ik haar handen over mijn lichaam glijden. Normaal gesproken kijk ik alleen toe, maar ik besluit me vandaag maar eens mee te laten voeren in het geheel. Kijken of dat echt niets voor mij is. Haar handen verplaatsen zich van mijn armen, naar de zijkant van mijn buik over mijn borsten. 

Touche me here, touch me there

Onze blikken blijven op elkaar gericht. Het stel komt steeds dichter tegen mij aan staan. Ik voel hoe de billen van de man mijn buik raken. Ik laat het allemaal maar op me afkomen. Dan voel ik nog een paar extra handen over mijn lichaam glijden. Dit blijken de handen van de man te zijn. Niet veel later voel ik nog meer handen. Dit kunnen niet de handen van het stel zijn. Ik kijk naast me en zie een jonge, donkere man en een blanke vrouw. Ze blijken uit Engeland te komen.

De handen van de jongeman glijden over mijn buik naar beneden en vinden mijn vagina. Heel voorzichtig dringt zijn vinger mijn vagina binnen. Het is een man pas gelukt om mij te laten squirten. Ik wist niet dat ik dat kon, maar blijkbaar kan ik dat toch wel. Ik ben benieuwd of het hem ook gaat lukken en laat hem zijn ding doen. Hij komt dichterbij staan en onze monden vinden elkaar. Hij kan best lekker zoenen.

We zoenen intens, terwijl ik nog altijd verschillende handen en vingers over mijn lichaam voel glijden. De jongeman vingert me, maar het lukt hem niet om me een orgasme te bezorgen, laat staan me te laten squirten. Hij stopt met zoenen en fluistert in mijn oor of hij me mag neuken. Ik vertel hem dat ik daar geen interesse in heb. Hij blijft me vingeren. Ik breng mijn hand naar zijn keiharde pik en trek hem af. Met mijn andere hand vind ik de pik van de man van het Nederlands stel.

Simultaan trek ik de twee mannen af. Ik vind het heerlijk al die aandacht voor mij en mijn lichaam. Helaas is het niet geil genoeg om me tot een orgasme te brengen. Achter me wordt mijn vriend ondertussen gepijpt door de vriendin van de jongeman. Het is hem wel gelukt om tot een orgasme te komen. Het is tijd om verder te gaan. We gaan ieder onze eigen weg. We spoelen onszelf af onder de douche en gaan terug naar het zwembad om te kijken of daar nog iets te beleven valt. 

Het zwembad

Daar is inderdaad meer dan genoeg te beleven. Sommige vrouwen en mannen zie ik de hele middag seksen. Niet perse de hele tijd in dezelfde samenstelling. Wat me ook opvalt is dat niet de mooiste vrouwen continu succes hebben. De vrouwen die geil zijn, of dat volgens de mannen zijn, lijken het meest succesvol te zijn. Het gaat er blijkbaar niet om hoe mooi je bent, maar hoe geil. Overal waar je kijkt, wordt er gepijpt, gebeft of geneukt.

Of dat nou in het zwembad is, in het schuim of op de kant. Niet perse heel geil, althans dat vind ik. Het lijkt wel of het een grote pornofilm is. Terwijl we rustig alles aan het bekijken zijn, komt er een redelijk forse vrouw het zwembad ingelopen. Ze gaat in het midden zitten en kijkt een man aan die aan de zijkant van het zwembad staat. Ze wijst naar hem en zegt dat hij haar mag beffen. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen en maakt aanstalten om naar haar toe te lopen.

Wat een baas die vrouw! Blijkbaar werkt het hier dus zo eenvoudig. Als we het weer allemaal een beetje hebben gezien, besluiten we nog een laatste keer naar het schuim te gaan. Terwijl we door het schuim lopen, word ik 'per ongeluk' aangeraakt door een vrouw. Ik geef aan dat ik het niet erg vind en ze grijpt meteen haar kans. Ze komt op me afgelopen en betast me. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze mijn borsten heerlijk vindt. Ze kan er geen genoeg van krijgen.

Vrouw-vrouw contact

Ik laat haar lekker haar gang gaan. De man met wie ze samen hier is, is niet mijn type, dus ik kijk hem vooral niet aan. Ik denk dat hij de hint begrijpt en laat ons samen lekker ons ding doen. De vrouw betrekt mijn vriend af en toe ook bij het spel, maar heeft vooral interesse in mij. Blijkbaar maak ik het beest in haar los. Ze bijt meerde keren in mijn schouder en ik hoor haar grommen. Geen idee wat er allemaal met haar gebeurt.

Ik zie verschillende mensen naar ons kijken en besluit er een showtje van te maken. Ik doe mijn uiterste best om haar zoveel mogelijk op te geilen. Dat is niet heel moeilijk. Onze monden vinden elkaar. Ze kan heerlijk zoenen. Ze trekt me mee naar de zijkant van de zaal. Ik besluit mijn vingerskills in te zetten en breng mijn vinger naar haar clitje. Eerst streel ik haar clitje langzaam, maar ik merk al snel dat ze meer van de stevige aanrakingen is. 

Ze weet niet zo goed raad met zichzelf. Ze zakt door haar knieën, schuift mijn bikinibroekje opzij en streelt met haar tong mijn clitje. Het voelt heerlijk aan. Als ze dat blijft doen, ga ik zeker klaarkomen. Dan staat ze op en zoent me weer. Ik blijf haar clit stevig strelen. Weer voel ik hoe ze in mijn schouder bijt. Ze vraag regelmatig of het oké is wat ze doet. Ik bevestig dat dat zo is.

Ik doe hetzelfde bij haar. Eigenlijk een vrij overbodige vraag aan haar lichaamstaal te zien en aan de geluiden die ze maakt te horen, maar toch. Ze wordt steeds wilder en het dierlijke in haar komt steeds meer naar boven. Ze blijft maar zeggen dat ze het heerlijk vindt. We zoenen heftig en ze dan bereikt ze al vingerend haar hoogtepunt. We zoenen ter afscheid. Dan is het welletjes geweest. We verlaten het schuim, spoelen onszelf af onder de douche en lopen richting de auto. 

Het was een mooi avontuur. Onderweg naar de camping maak ik voor mezelf de balans op. Ik vond het ontzettend leuk om mezelf een keer mee te laten voeren in het feestgedruis. Het is altijd leuk om een beetje te flirten. Uiteraard is het goed voor je ego om aandacht te krijgen. Het blijft echter vluchtige seks en dat is toch echt niet mijn ding. Dat weet ik nu zeker. Ik heb liever een leuke, uitgebreide date met een persoon dan vluchtige, harde seks met meerdere mensen.

Ondanks dat ga ik volgend jaar zeker terug. Al dan niet alleen als voyeur. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.