HG Leather II

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 17:47

Tijdens een van de laatste feestjes in Ultimate Dream voor mijn zomervakantie heb ik Alexia mogen spanken. Een hele leuke Vlaamse vrouw die ik eerder had ontmoet in het Fetish café in Antwerpen. Liggend over mijn knie heb ik Alexia stevig aangepakt. Eerst met mijn blote handen, lekker intiem. Wat blijft het toch een heerlijk geluid die die huid-op-huid aanraking maakt! En daarnaast voor mij een van de leukste dingen om te mogen doen.

Aangezien het best intensief is, vind ik het fijn om het af te wisselen met verschillende spanking attributen. Van Rachida kreeg ik allerlei attributen aangereikt om Alexia's billen mee te kunnen spanken. Een van die attributen was een leren paddle. De paddle lag erg lekker in de hand en was heel prettig om mee te spanken. Ze gaf aan die te hebben gekocht bij HG Leather. Nu ben ik een keer eerder bij HG Leather geweest met Wouter.

Het is een hele mooie winkel met een groot assortiment aan lederen kleding in Waspik, een dorpje vlakbij Waalwijk. Ze richten ze zich voornamelijk op de groothandel, maar bieden dus ook hun producten aan aan particulieren. Tijdens de vakantie waren ze dicht, dus na mijn vakantie heb ik maar meteen een bezoek gebracht aan de winkel. Nu heb ik al een redelijk assortiment aan slagwerken, maar er is zoveel leuks te koop.

Tijdens feestjes zie je allerlei attributen die je dan vaak ook mag uitproberen. Dat is veel fijner dan iets online te kopen en dan maar te hopen dat het is wat je ervan verwacht. Ik heb eerst even voor de zekerheid gebeld of ze open zijn en blijkt zo te zijn. In de winkel word ik gastvrij ontvangen door de eigenaar. Terwijl hij zijn lunch opeet, loop ik een rondje door de winkel. Er is zoveel moois te zien. 

Er hangen ontzettend veel mooie leren kledingstukken, voornamelijk voor mannen. Ze kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ook kleding vermaken/op maat maken waar je vaak ook op kunt wachten. Ik zie hele mooie harnassen, puppy- en pony accessoires en andere fetisj kleding in de rekken hangen. In een kleine ruimte aan de zijkant hangen dildo's in verschillende maten, sommige zijn echt next level (formaat Amsterdammertje). 

Waar ik eerder dacht dat die voor de sier zijn, weet ik inmiddels dat die wel degelijk echt worden gebruikt. In een van de rekken vind ik de paddle. Hij ligt heerlijk in de hand en is makkelijk te hanteren wanneer een sub op je schoot ligt. Die moet ik toevoegen aan mijn collectie slaginstrumenten. Tijdens het laatste feestje heb ik zelf mogen ervaren wat het nut is van paniekhaken. Deze heb ik dan ook maar meteen aangeschaft. De paniekhaken kun je vastmaken aan de polsboeien.

Die je op hun beurt weer vast kan maken aan bijvoorbeeld de ogen van een Andreaskruis. Wanneer je sub dan door zijn hoeven zakt, kun je de paniekhaken eenvoudig losmaken. Zonder paniekhaken valt het niet mee om de sub los te maken. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren om een setje paniekhaken aan te schaffen. Veiligheid is immers heel erg belangrijk tijdens het spel. De sub geeft je volledig aan je over en moet hierbij kunnen vertrouwen op de dominant.