Vacuümbed

Gepubliceerd op 3 december 2023 om 12:25

Het was nog niet helemaal duidelijk of ik op tijd terug zou zijn van vakantie om het feestje in de herfstvakantie bij te kunnen wonen. Gelukkig was ik op tijd terug. Samen met Freek rijden we voor de zoveelste keer de bekende weg naar Ultimate Dream, onze favoriete club. Naast dat ik wel toe ben aan een leuk feestje spreekt ook het thema van vandaag me enorm aan. 

Al een hele lange tijd staat dit thema in de top drie van mijn bucketlist. Hoog tijd dus om die eindelijk eens af te kunnen strepen. Vandaag is het dan zo ver. Nadat we onszelf hebben omgekleed, lopen we naar de bar om een drankje te drinken en bij te kletsen met een aantal vaste bezoekers, inmiddels vrienden, van de club. Aangezien ik dit graag zelf wil ervaren, en zo te horen velen met mij, reserveer ik alvast een plekje bij de organisatie.  

Na het welkomstwoord lopen we naar een van de privékamers. Verspreid in de club liggen een drietal vacuümbedden klaar voor gebruik. Het vacuümbed bestaat uit een frame van pvc-buizen en een soort van grondzeil. Op de constructie is een stofzuiger aangesloten. Holle Bolle Gijs legt rustig en duidelijk uit wat ik precies kan verwachten en hoe ik aan kan geven, mocht ik me om wat voor reden dan ook niet meer comfortabel voelen. 

The Full experience

Hij vraagt me of ik het spannend vind. Ik zeg hem dat ik niet zoveel meer spannend vind en er vooral heel veel zin in heb. Hij vraagt of ik de full experience wil of voor de light versie wil gaan. Uiteraard kies ik voor de full experience. Ik doe het goed of niet. Die keer dat ik het kan ervaren, wil ik er wel volledig voor gaan. Het enige wat ik een beetje spannend vind, is of mijn trommelvliezen het zullen houden. Door het vliegen ben ik namelijk een beetje verkouden.

Ik kleed mezelf uit en houd alleen mijn slip nog aan. Om te voorkomen dat mijn trommelvliezen eruit klappen, doe ik oordopjes in. Ik stap in de zak en neem op mijn rug plaats op het bed. Om te kunnen blijven ademen, moet ik mijn tong door de kleine opening ter hoogte van mijn mond stoppen. De bovenzijde wordt dichtgemaakt met knijpers en er wordt er een soort van rietje door de opening gestoken. Er wordt nogmaals gevraagd of ik me comfortabel voel en er klaar voor ben.

Dat ben ik. Ik hoor de stofzuiger aan gaan en voel de lucht verdwijnen uit de zak. Na enige tijd is bijna alle lucht uit de zak verdwenen. Ik verwacht dat het bloedheet wordt in de zak, maar niets is minder waar. Aangezien alle lucht uit de zak verdwenen is, blijft het binnenin de zak aangenaam koel. De zak komt steeds strakker om mijn lichaam te zitten. In het begin voelt dit nog prettig, maar iets later voelt het net alsof je met zak en al dwars door het matras wordt getrokken. 

Keep your head up

Ook de druk op mijn oren neemt toe. Ik beweeg mijn handen heen en weer om aan te geven dat ik het mooi vind geweest. De stofzuiger gaat uit en het duurt nog een paar tellen voordat de zak zich weer vult met lucht. Zodra de lucht in de zak komt, voel ik de temperatuur in de zak meteen toenemen. Pas nu wordt het warm en plakkerig in de zak. Holle Bolle Gijs geeft aan dat het ook mogelijk is om het vacuümbed te ervaren met je hoofd buiten de zak. 

Dat wil ik heel graag eens proberen. Wellicht dat ik het dan wat langer vol kan houden. Opnieuw wordt de zak dichtgemaakt met de knijpers en gaat de stofzuiger aan. De zak wordt wederom steeds strakker gespannen rondom mijn lichaam. Dit keer voelt het voor mij een stuk aangenamer aangezien ik geen druk ervaar op mijn oren. Holle Bolle Gijs vraagt of ik door hem aangeraakt wil worden om te ervaren hoe dat voelt.

Nieuwsgierig als ik ben, geef ik aan dat ik dat zeker wil ervaren. Ik voel hoe zijn handen over mijn lichaam glijden en daarbij mijn meest intieme delen vermijdt. Het voelt best prettig aan. Wel anders dan ik me had voorgesteld. Zijn handen voelen warm aan op mijn koele lichaam. Ik kan mezelf voorstellen dat dit voor veel sub een rustgevende en prettige ervaring is. Zelf heb ik iets minder geduld en besluit uit de zak te gaan om mijn plekje af te staan aan een van de vele liefhebbers.

Na het reinigen met alcohol is het tijd voor de volgende. Het is ontzettend leuk dat de club steeds demonstraties van verschillende thema's aanbiedt. Erg leuk om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen en er uitleg van een professional over te krijgen. En nog leuker om het zelf te kunnen ervaren. Thuis heb je vaak niet de beschikking over de attributen en zeker niet over de kennis die soms toch echt wel nodig is om iets veilig te kunnen uitproberen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.