Maffia Godmother

Gepubliceerd op 18 oktober 2023 om 11:04

Vandaag is het een mooie, zomers herfstdag. Een perfecte dag om een bezoekje te brengen aan onze favoriete club in het zuiden van het land. Samen met Freek vertrek ik weer richting Ultimate Dream. Onderweg kletsen we honderduit over alle gebeurtenissen sinds het laatste feestje. We komen altijd tijd tekort om alles de revue te laten passeren. De autorit is ook altijd een mooi moment om nieuwe plannen te smeden. Zo ook dit keer. 

Voor we het weten, komen we aan bij de club. De gastenlijst is dit keer korter dan normaal bij een Femdom feestje, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Gelukkig is er buiten een overkapping gemaakt en is er een binnenplaats die plaats biedt aan een aantal stellen om hun spel tot uitvoer te brengen. Anders is het soms toch wel een beetje behelpen in de club. Vandaag is het thema Maffia Godmother. Een groot deel van de aanwezigen heeft zich passend bij het thema uitgedost.

Na het welkomstwoord is het tijd om een drankje te doen en te kijken bij de stellen die aan het spelen zijn. Ondanks dat ik inmiddels al tientallen, zo niet honderden keren een spel heb mogen aanschouwen, blijft het telkens erg leuk en leerzaam. Van elk spel steek ik weer iets op wat ik later toe kan passen in mijn eigen spel. Soms is dat een nieuw speeltje, een vorm van mindplay of een manier van hoe de Meesteres met haar sub omgaat. 

Heel vaak krijg ik de vraag of dat ik inmiddels niet alles wel een keer heb gezien en/of gehoord. Ik moet die vraag steevast met 'nee' beantwoorden aangezien er simpelweg steeds weer iets nieuws te zien of te beleven is. De mogelijkheden lijken eindeloos te zijn. Zo ook vandaag. Ik heb wederom weer heel wat nieuwe dingen mogen zien en ervaren. Het begint na het eten. We willen naar buiten gaan om te kijken wat daar allemaal voor leuks te zien valt. 

Creatief met kurk

Aangezien er met bullwhips gespeeld wordt, is het helaas onmogelijk om via zijdeur naar buiten te gaan. Dan maar via een omweg door de club. Tijdens onze wandeling door de club valt mijn oog op een stel dat hun spel op een bed in de ruimte naast de bar aan het spelen is. Wat mijn aandacht trekt, is niet het stel zelf, alhoewel de vrouw prachtig is om te zien, maar een door hen meegebracht voorwerp. 

De man vertelt vol enthousiasme over het voorwerp.Ik vraag hem hoe het voorwerp heet, maar hij heeft er niet echt een naam voor. Ik heb het ook nog nooit eerder gezien. Hij legt uit dat hij het een keer op internet voorbij heeft zien komen en hij het heeft nagemaakt. Wel meteen een verbeterde versie. Het voorwerp bestaat uit twee plexiglas platen waar in het midden een rechthoek is uitgezaagd.

Tussen de twee platen zijn stokjes aangebracht die zorgen voor ruimte tussen de platen. In de platen zijn kleine gaatjes geboord waar elastieken doorheen zijn gestoken. Aan de onderzijde van het elastiek is een haakje in een s-vorm aangebracht, zodat hier iets aan bevestigd kan worden. Aan de bovenzijde is een sluiting aangebracht die je kan indrukken om de elastieken losser of juist strakker te maken. 

Try it yourself

De vrouw vraagt of ik het zelf wil proberen. Dat wil ik uiteraard wel. Nu nog een 'slachtoffer' vinden. Ik vraag of Freek het wil proberen. Hij kijkt heel twijfelachtig en laat het liefst verstek gaan. Sander geeft aan dat hij het wel wil ondergaan voor mij. Wat is het toch een ontzettende lieverd. Freek lijkt inmiddels over zijn grootste angst heen te zijn en trekt toch zijn broek naar beneden om zijn kooitje uit te kunnen doen. Het leven van een sub gaat nou eenmaal niet over rozen...

Wanneer zijn kooitje uit is, neemt Freek plaats op het bed. Ik pak het plexiglazen gevaarte en plaats dat op de onderbuik van Freek. Zijn pik ligt in het vrije gedeelte. Hij vindt het nog steeds spannend. Ik laat hem weten dat ik voorzichtig zal zijn. Gelukkig voor hem ben ik geen sadist. Als het te heftig wordt, stop ik natuurlijk. Ik wil wel minstens twee elastieken inzetten. De vrouw van het stel geeft mij de wasknijpers aan.

Een voor een bevestig ik die via de S-sluiting aan de elastieken. Freek is wel wat gewend, dus voor een of meerdere wasknijpers op zijn pik en balzak deinst hij niet terug. So far, so good. Als alle wasknijpers zijn bevestigd, kan het echte werk beginnen. Een voor een span ik de elastieken aan. De angst op het gezicht van Freek lijkt steeds meer plaats te maken voor een voorzichtige glimlach. Misschien was het dus toch niet zo'n slecht idee. 

Smile

Zodra alle elastieken op spanning zinj gebracht, is het tijd om met mijn handen de elastieken te bespelen als een harp. De vrouw van het stel helpt me maar al te graag mee. Uit haar koffer haalt ze een afwasborstel die je gebruikt om glazen schoon te maken. Hij ziet er pittig uit, maar Freek lijkt het heerlijk te vinden. Hij glimlacht inmiddels van oor tot oor. Als ik hem vraag hoe hij het vindt, antwoordt hij dat het pijnlijk is, maar toch ook best wel heel geil. 

Het kan natuurlijk niet alleen maar lekker zijn, dus we spannen de elastieken nog wat verder aan. Freek krijgt het iets moeilijker, maar vindt het nog steeds erg geil. Voor een leek lijkt het of het aanbrengen van de wasknijpers het meest pijnlijk te zijn, maar niets is minder waar. Het eraf halen is namelijk veel pijnlijker. Hoogtijd om de wasknijpers een voor een te verwijderen. Aan het gezicht van Freek te zien, is het inderdaad best pijnlijk.

Als alle wasknijpers er weer af zijn, maakt de vrouw van het stel de wasknijpers en het plexiglas gevaarte schoon voor een volgend gebruik. Wat blijft het toch leuk dat je op een feestje dit soort dingen mag uitproberen. Zeker de toestellen en hulpmiddelen die je thuis niet hebt. Met nog altijd een grote glimlach op zijn gezicht trekt Freek zijn boxershort weer aan. Hij vertelt me dat het zeker voor herhaling vatbaar is. 

Geleigun

Na het stel te hebben bedankt vervolgen we onze weg naar buiten. In de andere hoek zie ik een Meesteres met een plastic geweer in de weer. Ik ga op de schommelbank zitten en ben benieuwd wat dit precies is. Tegen de muur staan drie subs. De Meesteres richt het plastic geweer op de mannen en vuurt. Het lijkt een kindergeweertje te zijn, maar de impact ervan is geen kinderspel. De 'kogels' laten rode afdrukken achter op de lichamen van de mannelijke subs. 

Mijn handen jeuken om dit zelf te mogen proberen. Ik vraag de Meesteres of ik het ook een keer mag proberen. Dat mag uiteraard. Ik vul het reservoir met geleiballetjes en ga klaar staan. Ik vraag eerst aan de mannen of ik het geweer op hen mag uitproberen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om ongevraagd aan een sub van iemand anders te zitten of sowieso aan iemand te zitten. Consent is binnen de BDSM is net als tijdens reguliere seks heel erg belangrijk.

De subs stemmen ermee in. Ik richt en vuur. Voor sommige subs is het eenvoudig om de munitie op te vangen met hun lichaam, voor andere subs lijken de kogels meer impact te hebben. De geleiballetjes zijn te koop bij het tuincentrum in kleine zakjes waar je vervolgens water bij moet doen, zodat ze opzwellen. Inmiddels ben ik zelf heel benieuwd wat de impact op het lichaam is.

Ik vraag de Meesteres, blijkbaar een hele bekende commerciële Meesteres uit Rotterdam, of ze een aantal keer op mij wil schieten.  Dat doet ze met alle plezier. De kogels voel je toch best wel goed op je lichaam.Nu ben ik misschien niet de meest goede graadmeter aangezien ik totaal niet van pijn houd. De anderen schijnen hier wel goed op te gaan. Heel erg leuk om een keer geprobeerd te hebben in ieder geval. Zo zie je maar dat de meest eenvoudige dingen kinderlijk eenvoudig in te zetten zijn als martelwerktuig tijdens een spel. 

Opblaaspop

Het feestje loopt inmiddels op zijn einde. We drinken nog een drankje onder de overkapping en kijken naar de laatste stellen die aan het spelen zijn. Dan zie ik opeens een mannelijke sub lopen met een knalroze item in zijn handen. Geen idee wat dat precies is, maar hij heeft mijn aandacht. Hij vouwt het roze gevaarte open en brengt het naar zijn mond. Aha, ik zie nu wat het is. Een hele lelijke, kleine, roze opblaaspop. Benieuwd wat het plan daarmee wordt. 

Zo te zien heeft hij inmiddels de aandacht van zo'n beetje alle aanwezigen. Alle ogen zijn op hem gericht. Op het bed waar hij op zit, zit zijn Meesteres en een andere Meesteres. Ze hebben de grootste lol samen. Hij maakt de opblaaspop klaar voor gebruik door haar vagina te likken en er vervolgens glijmiddel op aan te brengen. Ten overstaan van iedereen moet hij seks hebben met de opblaaspop. Ik snap nu het idee. Dit is de ultieme vernedering. Ook een vorm van BDSM. 

Niet per se mijn straatje, ik houd sowieso niet van vernedering in welke vorm dan ook. Wel is het leuk om een keer gezien te hebben. Ik heb nog nooit een opblaaspop in het echt gezien, laat staan dat ik iemand er seks mee zag hebben. Deze is wel echt een van de lelijkste die ik me voor kan stellen. Wellicht extra vernederend. Lang leve AliExpress. Met dit uitzonderlijke tafereel komt een einde aan weer een leuke middag en avond vol plezier en leuke nieuwe ideeën. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.