Pet play

Gepubliceerd op 26 december 2023 om 12:14

Aangezien ik de laatste tijd al veel feestjes had bijgewoond, was het het plan om het een keer rustig aan te doen en een weekend zonder feestjes door te brengen. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, dus ik besluit toch maar even op Fetlife te kijken welke feestjes er binnenkort worden georganiseerd. Dan heb ik weer iets leuks om naar uit te kijken. Mijn oog valt op een event dat ik nog niet eerder heb gezien. Mijn interesse is gewekt en ik klik op het event.

Vandaag wordt er een pet play event georganiseerd in Ultimate Dream. Ik zie dat Timara en Stef aanwezig zullen zijn. Van mijn ruggengraat en mijn voornemen om het dit weekend eindelijk eens een keer rustig aan te doen, blijft niet veel over. Ik moet gewoon naar dit feestje. Ik zet mezelf op 'going'. Als ik verder naar beneden scrol, zie ik dat er tegelijkertijd een feestje voor trampling wordt georganiseerd in dezelfde club.

Het zou leuk zijn als ik hier ook even naartoe kan gaan, maar mocht dat niet het geval zijn dan heb ik ongetwijfeld een hele leuke middag bij het pet play feestje. Timara en Stef ken ik van de feestjes in het Fetish café. Met hen heb ik verschillende keren gesproken over pony play. Zij zijn actief in deze mooie en bijzondere wereld. Al een aantal keer hebben ze me uitgenodigd om een keer te komen kijken, en mee te doen, als ze op een eroticabeurs staan.

Het is me helaas nog niet gelukt om hiernaar toe te gaan. Ze hebben ook voorgesteld om een keer een ronde in de bossen bij Mystique te maken als het weer mooi weer is. Hier zeg ik uiteraard geen nee tegen. Pony play staat al een tijd bovenaan mijn bucketlist. En dan niet om zelf als pony voor de kar gespannen te worden, maar om in de kar plaats te nemen en de pony('s) te mennen. Dat lijkt me echt fantastisch om een keer te mogen doen.

Pony play

Vandaag moet ik dus gewoon naar de club. Helaas kan Freek vandaag niet mee, dus besluit ik alleen te gaan. Als het niet is wat ik ervan verwacht dan ben ik zo weer thuis. Eenmaal in de club valt het me op dat het wel erg rustig is in vergelijking met de andere feestjes die we frequent bezoeken. In de kleedruimte kom ik een bekende tegen: Meesteres Mia. Samen lopen we naar de ruimte bij de bar.

Daar aangekomen zie ik dat er een handje vol pets aanwezig is. Er zijn drie pups, een kat en een pony. Een pup heeft zich goed ingeleefd in zijn rol en ziet er niet alleen uit als een pup, maar gedraagt zich ook zo. Op de een of andere manier blijft dit heel aandoenlijk. Je kunt dit onmogelijk niet schattig vinden. Een pup heb ik al eerder op feestjes gezien. De andere pups ken ik niet.

Kwispelend met hun staartjes vermaken ze zich met het parcours dat is uitgezet en met elkaar. Stef is al helemaal aangekleed als pony. Hij draagt een staart en heeft zijn hoofdstel op en zijn bit in. Timara geeft me meteen letterlijk de touwtjes in handen. Ze legt me uit hoe ik de touwen vast moet houden om te kunnen sturen. Het ziet er redelijk makkelijk uit. Ik maak me op voor het eerste rondje in de club. 

Het blijkt toch iets lastiger te zijn dan ik dacht. De grootste uitdaging is om de touwen strak te houden. Via de aansturing met de touwen en de commando's vervolgt de pony zijn weg. Na een paar rondjes heb ik het een beetje door. Timara vindt het tijd om nog een paar rondjes te doen, maar dit keer als Stef geblinddoekt is. Ik hoop dat ik Stef door de club kan leiden zonder ergens tegenaan te botsen. Sommige stukken zijn namelijk erg smal en ik wil niet dat hij zichzelf bezeert. 

Lekker spelen

Meesteres Mia wil dit ook graag eens proberen. Haar pup laat zich omtoveren tot pony. Wanneer ook hij zijn tuigje aanheeft, doet Stef voor hoe hij zich als pony moet gedragen en welke passen er zijn. Als pony voel je je trotser dan als pup, zo leer ik van hem. Wanneer de pup de gedragingen van een pony onder de knie heeft, gaan ook zij een paar rondjes in de club lopen. Eenmaal terug in de ruimte bij de bar proberen ze het parcours. 

Ondertussen spelen de andere pups met elkaar en met de meegebrachte bal. Ik kan mezelf voorstellen dat het fijn is om even niet jezelf te hoeven zijn en lekker te kunnen spelen. Ik zie mezelf echter niet in de rol van hond of pony. Wel vind ik het superleuk om te zien dat alle pets het zo naar hun zin hebben. Soms kan het leven toch heerlijk simpel zijn. Gewoon doen wat je wil en waar je jezelf prettig bij voelt zonder oordeel van de rest van de boze buitenwereld. 

Tijdens het eten, eet de pup uit zijn meegebrachte hondenbak. Weliswaar wel gewoon aan tafel. Leuk om te zien dat hij zo in zijn rol zit en blijft. Ik kan niet wachten tot het beter weer is en we een ronde buiten in de bossen bij Mystique kunnen doen in een echte paardenkar. Dan kan ik dat eindelijk van mijn bucketlist afstrepen. Voor nu was dit een hele leuke ervaring. Op Fetlife zie ik dat er in februari wederom een pet play feestje wordt georganiseerd in Ultimate Dream. Ik heb mezelf alvast weer aangemeld. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.