Trampletime

Gepubliceerd op 28 december 2023 om 18:34

Tegelijkertijd met het pet play event wordt er voor de vijfde keer een trample event georganiseerd in Ultimate Dream. Hier wilde ik al eerder naartoe gaan, maar dat was er nog niet van gekomen. Steeds wanneer ik mezelf op 'maybe going' zette, kreeg ik van de organisatie van het feestje een e-mail dat ik mezelf toch echt eerst aan moest melden als ik naar het feestje toe wilde gaan.

Aangezien het te kort dag is om nog een e-mail te sturen om mezelf aan te melden, besluit ik de gok te wagen. Ik ga in eerste instantie voor het pet play event en als ik naar binnen mag, wil ik ook heel graag een kijkje nemen bij het trampling feestje. Ik kan me niet voorstellen dat dit niet mag aangezien de feestjes tegelijkertijd in dezelfde club worden georganiseerd, maar je weet natuurlijk maar nooit. Mocht het niet lukken dan sluit ik een andere keer graag aan.

Terwijl ik gezellig aan het kletsen en mennen ben, zie ik regelmatig de gasten van het trample feestje langslopen om een drankje te halen bij de bar of even gebruik te maken van het toilet. Ik zie een aantal leuke (jonge) mannen voorbij lopen en mijn interesse is nog verder gewekt. Ik moet straks toch echt maar eens een kijkje gaan nemen aan de andere kant van het gordijn.

Tijdens het eten geeft Timara aan dat Stef weleens getrampled zou willen worden. Ik geef aan dat ik dat met alle liefde bij hem wil doen. Peter, die vandaag aanwezig is op het pet event, geeft aan eveneens graag getrampled te willen worden. Ook dat kunnen we natuurlijk regelen. Na het eten lopen we terug naar de bar. Onderweg komen we de bezoekers van het trample feestje tegen. Nu zij gaan eten, kunnen we rustig gebruik maken van de andere ruimte. 

Zo te zien zijn nog niet alle bezoekers vertrokken naar het buffet. Er liggen nog een aantal mannen op hun rug op de grond onder de tramplebrug. Ik kan het niet laten en ik vraag aan hen of ik op hen mag gaan staan. Dat mag uiteraard. Ik zie twee mannen die ik ken van eerdere feestjes: Dennis en Kyfran. Beide heren ken ik van de Footloversparty in Antwerpen. Dennis heb ik al meerdere keren getrampled, Kyfran nog niet.

 

Tramplebrug

Stef gaat op de vrije plek onder de brug liggen. Ik begin aan de andere kant en loop via de andere mannen naar Stef. Ik ga op zijn bovenbenen staan. Dat is de makkelijkste plek om het gewicht van degene die op je staat te kunnen dragen.

Daarna verzet ik mijn voeten van zijn bovenbeen naar zijn borstkast. Nu heeft hij het een stuk zwaarder, letterlijk en figuurlijk. Via Stef loop ik over de andere twee mannen heen en weer. Dat herhaal ik een aantal keer. Bij elke man neem ik de tijd om over zijn lichaam te lopen.

De brug maakt het een stuk makkelijker om op iemand te staan en over hem heen te lopen. Je kunt zo veel makkelijker je evenwicht bewaren. Inmiddels zijn de andere bezoekers weer terug van het eten. Kyfran neemt de plaats in van Stef. 

Kyfran

Kyfran is een ontzettend vrolijke en gezellige Fransman. Hij is een trouwe bezoeker van de Footlovers party's en blijkbaar dus ook van de trampling feestjes. Eerder in het Fetish café heb ik een vrouw zich helemaal op hem zien uitleven. De vrouw sprong meermaals op hem en ook op zijn gezicht. Dat zag er best pittig uit, maar hij vond het helemaal geweldig. Ze had hem niet blijer kunnen maken. Hij was helemaal in de zevende hemel. 

Hij nodigt me uit om op hem te springen, maar ik sla zijn aanbod vriendelijk af. Hij geeft aan dat een andere vrouw zojuist van een tafel aan de zijkant van de ruimte bovenop hem gesprongen is. Ik ben niet overtuigd. Met een grote glimlach op zijn gezicht ligt hij onder me. Ik zie dat hij er enorm van geniet. Hij probeert me nogmaals te verleiden om op hem te springen. Aangezien hij dit blijkbaar erg graag wil en maar blijft lachen, besluit ik een voorzichtig sprongetje te wagen.

Ik ga stevig op hem staan, hou de liggers van de brug goed vast en spring een klein stukje omhoog. Wanneer ik op zijn bovenlichaam landt, blijft hij maar glimlachen. Ik hoop ondertussen vurig dat ik geen vitale onderdelen raak of hem een kneuzing bezorg. Blijkbaar ben ik de enige die me daar druk over maakt. Het lijkt hem echt niet te deren. Hij vindt het fantastisch en blijft breeduit glimlachen. Voorzichtig spring ik nogmaals op zijn bovenlichaam. Dit keer spring ik iets hoger.

Van heinde en verre

Hij blijft lachen. Hij nodigt me uit om met een voet in zijn buik te stampen. Ik kan me niet goed voorstellen waarom iemand dat zou willen, maar goed. U vraagt, wij draaien. Ik ben er nu toch, dus wil dan ook alles proberen. Nog altijd blijft hij glimlachen. Heerlijk vind ik het als ik iemand een leuke middag kan bezorgen door zoiets eenvoudigs te doen. De Duitse man is enthousiast geworden door Kyfran en vraagt of ik ook voorzichtig op hem wil springen. 

Ook hij vindt het fantastisch. De man in het midden is duidelijk wat minder geoefend. Hij vindt het al meer dan voldoende als ik met mijn volle gewicht op zijn borstkast ga staan. De mannen wisselen zich af en ik blijf lekker trampelen. Terwijl ik op ze sta, kan ik gezellig met ze kletsen. De mannen komen van heinde en verre om hier vandaag te kunnen zijn. Een man is vandaag negen uur onderweg geweest om vanuit Berlijn hier te komen.  

De mannen uit Nederland en België komen ook uit alle windstreken. Dat geeft aan hoe leuk en uniek deze feestjes zijn. Ondertussen kan Peter ook niet wachten tot hij plaats kan nemen onder de andere brug. Onder de brug ligt een plaat waarin een uitsnede is gemaakt, zodat je hier makkelijk in kunt gaan liggen. Dit maak het voor de dames makkelijker om op de mannen te gaan staan. Dat wil ik uiteraard ook graag een keer proberen en vandaag kan dat allemaal. 

 

Peter

Peter kleedt zich uit tot zijn boxershort en gaat in de uitsnede liggen. Het is alweer even geleden dat hij getrampled is, geeft hij aan, dus we beginnen zonder hakken. Hij moet er inderdaad weer even in komen.

We bouwen het rustig op. Af en toe moet hij even op adem komen. Toch wil hij ook graag dat ik met hakken aan op hem ga staan. Ik doe mijn hakken aan en ga voorzichtig op hem staan. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik niet met heel mijn gewicht op zijn lichaam ga staan. 

Peter vindt het ook helemaal fantastisch dat ik dit voor hem wil doen. Nadat hij een beetje bijgekomen is van de eerste ronde, wil hij nog voor een tweede ronde gaan. Dat doe ik heel graag voor hem. Als de avond een beetje op zijn einde loopt, klets ik gezellig wat met de aanwezige mannen.

Het valt me op dat deze mannen een stuk spraakzamer en minder introvert zijn dan de mannen die ik op eerdere Footlovers party's tegen ben gekomen. Het is heel erg gezellig en smaakt naar meer.

Voor wat, hoort wat

Een van de Duitse mannen geeft aan dat hij naast trampling ook een voetenfetisj heeft en graag vrouwenvoeten masseert. Komt dat even goed uit. Mijn voeten zijn wel toe aan een ontspannende massage na de hele middag te hebben getrampled. Ik neem plaats aan de zijkant van de ruimte en laat de man mijn voeten masseren. De man uit Berlijn komt hem letterlijk een handje helpen. Ook Kyfran komt er gezellig bij staan. Hem laat ik mijn nek masseren. 

Ondertussen vertelt Kyfran honderduit over zijn ervaringen. Hij vertelt dat hij wekelijks wordt getrampled. Op zijn Fetlife profiel staan duizenden foto's van zijn trampling ervaringen. Erg leuk om te zien en te horen dat hij er zo van geniet en dat hij in de gelukkige omstandigheid verkeert dat hij wekelijks van zijn hobby kan genieten. Regelmatig krijgt hij bezoek van bekende en minder bekende mensen die hem lekker trampelen, zo vertelt hij. 

Het was een ontzettend leuke en gezellige middag. Eerlijk gezegd, veel leuker dan vooraf gedacht. Op zondag 25 februari 2024 staat het volgende trampling feestje gepland. Ik heb mezelf alvast weer aangemeld, net als een groot aantal van de andere bezoekers van het laatste feestje. Heel leuk om de mannen weer te zien en op hen te mogen staan samen met de andere vrouwelijke bezoekers. Ik heb er nu alweer zin in!

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis
3 maanden geleden

Heerlijk is dat zou ook graag eens als deurmatje worden gebruikt of lekkere in me edele delen worden getrapt en ook lekker je voetjes verwennen