Befcursus

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 19:48

Nadat ik het er al een aantal keer met Dokter Bob over had gehad, is het dan eindelijk zover: vanavond gaat de befcursus dan eindelijk plaatsvinden. Terwijl ik onderweg ben, vraag ik mezelf af of alle aangemelde mannen uiteindelijk het lef hebben om ook daadwerkelijk op te komen dagen. Drie van de vier mannen ken ik, dus ik ga er vanuit dat zij zeker zullen komen. De vierde jongeman ken ik niet, dus van hem ben ik niet zeker.

Twee van de drie andere vrouwen ken ik ook. Zij zullen zeker vanavond van de partij zijn. Ongeacht de opkomst heb ik er in ieder geval ontzettend veel zin in. Ik vind het fantastisch dat het kan en als je thuis op de bank blijft zitten, gebeurt er immers ook niks. Tijdens elk feestje leer ik zelf ook weer wat, dus het zal sowieso een leerzame avond zijn. We hebben om half zeven afgesproken bij Dokter Bob thuis. De cursus begint om zeven uur, dus dan ben ik ruim op tijd. 

Aangezien het best druk is op vrijdagavond op de weg wordt het nog een beetje spannend of ik wel op tijd ga zijn. Uiteindelijk valt het gelukkig mee en bel ik een paar minuten na de afgesproken tijd aan bij Dokter Bob. Hij doet de deur open en ik ga in de woonkamer zitten. Even later komt er een jonge blonde man de woonkamer inlopen. Hij stelt zich aan me voor. Ik ga er vanuit dat het een van de deelnemers is, maar het blijkt de zoon van Dokter Bob te zijn. 

Voorstelrondje

In de woonkamer liggen drie luchtbedden met handdoeken en kussens erop. Ik neem aan dat hij wel een vermoeden heeft wat zich zometeen gaat afspelen in de woonkamer. De ene na de andere deelnemer belt aan en om 19.00 uur is iedereen binnen. Keurig op tijd. De jongeman die ik niet ken, blijkt zich te hebben afgemeld aangezien hij ziek is. Wellicht plankenkoorts. We zullen het nooit weten. 

Als iedereen heeft plaatsgenomen op een stoel is het tijd voor een voorstelrondje. Tijdens het voorstelrondje vertelt iedereen uiteraard wie hij of zij is, wat zijn of haar ervaring met beffen is en waarom hij of zij hier vanavond is. De vrouwen voegen daar nog aan toe hoe zij het liefst gebeft willen worden. Iedere vrouw vindt immers iets anders lekker. Ondanks de verschillen hoor ik in de verhalen van de andere vrouwen toch ook veel overeenkomsten met de mijne.

Bijna alle vrouwen geven aan dat ze het fijn vinden als de beffers niet meteen op de clit duiken, maar er langzaam naartoe werken door het gebied eromheen eerst te zoenen. Ook hebben de meeste vrouwen een gevoelige clit, teveel druk erop en het is lastig om nog klaar te kunnen komen. Zodra het orgasme zich bijna aandient, is iets meer druk juist wel gewenst. De meeste vrouwen vinden het lekker als het beffen op het juiste moment gecombineerd wordt met vingers. 

Dat is voor sommige vrouwen alleen in de vagina en bij anderen soms op het juiste moment ook rondom of in de anus. Aangezien we onszelf vanavond focussen op het beffen, zijn vingers vanavond niet toegestaan. Als we bij de laatste mannelijke deelnemer zijn aangekomen, vertelt hij dat hij vandaag geholpen is aan zijn verstandskiezen en de pijn weer begint op te spelen. Hij wil even naar zijn auto om pijnstillers te halen.

Beflapje

Dokter Bob vraagt hem om even te wachten tot de laatste twee vrouwen hun verhaal hebben gedaan. Dat doet hij. Als iedereen klaar is met het voorstelrondje gaat hij naar zijn auto om vervolgens niet meer terug te komen. We hebben er heerlijk om gelachen en zijn vrolijk verder gegaan met waar we hiervoor kwamen. Een gemiste kans voor hem. Hij had zeker nog wat kunnen leren vanavond, weet ik uit eigen ervaring. 

Inmiddels hebben de drie vrouwen hun onderkleding uitgedaan en hebben plaatsgenomen op een van de bedden. Omdat er vanavond door meerdere mannen meerdere vrouwen worden gebeft, heeft Dokter Bob beflapjes (met smaakje)  besteld. Ik heb die nog nooit in het echt gezien of gebruikt. Voor mij dus ook een primeur vanavond. Hij legt uit dat je voordat je een beflapje aanbrengt, je de vulva van de vrouw moet insmeren met glijmiddel op waterbasis.

Op die manier schuift het beflapje niet op en neer. Om het wat prettiger voor je mond te laten aanvoelen, moet je ook wat glijmiddel op waterbasis aanbrengen op de bovenzijde. Ook zijn er tandenborstels en tandpasta aanwezig voor de mannen, zodat ze na elke ronde hun tanden kunnen poetsen voordat ze doorgaan naar een nieuwe vrouw. Aan alles is dus gedacht vandaag.

Vandaag is er een vrouw aanwezig die samen met haar dominant naar de cursus is gekomen. Hij kijkt toe en zij neemt deel aan de cursus. Aangezien er een man vandoor is gegaan, zal Dokter Bob zijn plek innemen. De dominante man is vandaag timekeeper. Per ronde krijgt elke man tien minuten de tijd om de vrouw te beffen zoals zij heeft aangegeven dat lekker te vinden. Na elke ronde is er tijd voor feedback van de gebefte vrouw aan de beffer.

De eerste ronde

Uiteraard mogen de vrouwen ook tussendoor terugkoppeling geven aan de mannen. De tijd loopt en het is tijd voor de eerste ronde. Aangezien er genoeg vrouwen en mannen zijn, kan ik vanavond ook toekijken en observeren. De cursus is educatief en dus is de sfeer niet geil. De vrouwen zijn niet eerst opgewarmd, maar er wordt meteen geoefend met de verschillende technieken. Het lijkt me best lastig om in de mood te komen voor de vrouwen. 

Het duurt even, maar dan lukt het de vrouwen toch om in de stemming te komen. De vrouw die bij mij op het bed ligt, lijkt zowaar dicht tegen haar hoogtepunt aan te zitten. Telkens wanneer ze bijna klaarkomt, lijkt ze het echter tegen te houden. Dan, veel te vroeg voor sommigen, gaat de timer af. De tien minuten zijn voorbij gevlogen. De vrouwen vertellen de mannen wat ze ervan vonden en geven ze tips mee voor de volgende ronde.

Als iedereen zijn tanden heeft gepoetst en een nieuw beflapje heeft gepakt, is het tijd voor de tweede ronde. Ik neem plaats op de stoel naast de dominante man. Dat geeft de vrouw op het luchtbed meer ruimte en het kijkt voor mij ook makkelijker. Vanaf hier kan ik de gezichten van de vrouwen goed zien. Het is heel leuk om te zien hoe ze alledrie heel anders reageren. De ene vrouw ligt doodstil en aan haar lichaam is niks af te lezen. 

Dat lijkt me als beffer heel erg lastig, omdat je niet kan zien of je het goed doet of niet. Het kan je ook onzeker maken, kan ik me zo voorstellen. Het is bij seks (net als bij BDSM) juist heel erg belangrijk om de lichaamstaal van je partner goed te kunnen lezen. De tweede vrouw laat haar lichaam juist heel duidelijk spreken. Aan haar is heel goed af te lezen of ze het wel lekker vindt. 

En door

De derde vrouw is denk ik wat meer doorsnee qua reactie. In het begin ligt ze vrij stil. Naarmate ze meer opgewonden raakt, gaat haar lichaam meer 'spreken'. Ik zie haar buik meer op en neer gaan, haar handen grijpen zich vast aan het deken of aan het kussen en ik zie haar wangen roder van kleur worden. Uiteraard versnelt haar ademhaling en wordt die ook zwaarder. Ik gun haar zo haar orgasme. 

Daar is het echter eindsignaal van de tweede ronde. Het is tijd voor de laatste wissel. Aangezien bij een man steeds het beflapje opgefrommeld raakt, legt hij maar alvast een tweede klaar, zodat hij niet tijdens het beffen hoeft te hannesen met het lapje. Het valt me op dat de lapjes erg groot zijn, maar uiteraard zijn er ook grote vulva's. Tijd voor de laatste ronde. Ik denk dat het voor de beffers maar goed is dat er niet nog meer vrouwen gebeft moeten worden die avond. 

Het is toch best inspannend voor je kaken en tong, zeker aangezien je er niet perse heel goed voor kunt liggen. Ik merk aan de vrouwen dat ze steeds meer ontspannen zijn en opgewonden raken wanneer ze goed worden gebeft. Ook wordt het voor hen steeds makkelijker om feedback te geven aan de beffers en te zeggen hoe ze het liefst gebeft worden. Erg leuk om te zien. 

Zo is het niet alleen voor de mannen, maar zeker ook voor de vrouwen een hele leerzame avond. Al met al was het een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Altijd leuk om iets nieuws te leren en opgedane kennis en ervaring met anderen te kunnen delen. We zijn alweer aan het nadenken over een nieuwe thema, dus mocht je een leuk idee hebben let me know. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

dokter Bob
2 maanden geleden

Ik lees nu het bericht pas voor de eerste keer. Het was inderdaad leuk, relaxed en leerzaam. Volgende keer wat meer deelnemers....

We hoorden van veel mensen dat ze graag hadden meegedaan maar .......... Jammer van het "maar". Doe de volgende keer mee, je leert er altijd wat van

Ik ben benieuwd naar de reacties van de andere deelnemers

Groet

Dokter Bob