Toy test

Gepubliceerd op 14 juli 2024 om 17:52

Een hele tijd geleden ben ik bij Casanova langs geweest. Hij heeft een webwinkel met onder andere een groot assortiment aan seksspeeltjes. Al eerder heb ik voor hem een 'eekhoorntje' mogen testen. De eekhoorn was een combinatie tussen een luchtdrukspeeltje en een vibrator. Voor elk wat wils dus. Vroeger vond ik zelf de vibrator heerlijk, maar sinds ik de womanizer heb ontdekt, is en blijft die veruit favoriet. 

Alweer een aantal maanden geleden ben ik wederom bij Casanova langsgegaan. Hij had een nieuwe toy die hij wilde dat ik die zou testen. Ik ben nou eenmaal de beroerdste niet. Hij had Ben wa ballen. Dat zijn balletjes die je in je vagina in moet brengen en vervolgens je spieren in je vagina aan moet spannen om te voorkomen dat ze eruit vallen. Dit zou ervoor moet zorgen dat je vagina strakker wordt. Dat is natuurlijk altijd goed. Alhoewel ik niks te klagen heb op dat vlak. 

Ik heb de ballen meegenomen naar huis en zocht naar een geschikt moment om ze uit te proberen. Tijdens het douchen leek me een goed moment. Dan kon ik ze voor het douchen inbrengen en na het douchen eruit halen. Regelmatig kreeg ik een appje van Casanova of ik de balletjes al uit had geprobeerd waarop ik steevast 'nee' moest antwoorden. Ik wist het niet zo goed met die balletjes. Ik was bang dat ik ze in zou brengen en ze een eigen leven zouden gaan leiden binnenin me.

Uiteraard vallen ze er gewoon weer uit je vagina als je je spieren ontspant, maar het was niet mijn ding. Ongeopend heb ik ze weer teruggeven. Inmiddels had hij weer genoeg leuke nieuwe speeltjes binnengekregen en had hij weer iets anders om te testen. Ik heb alle rekken langsgelopen en heleboel dingen gezien die ik herkende, maar ook een aantal voor mij onbekende dingen. Echt een snoepwinkel.

Reiseditie

Hij gaf me een verpakking waarvan hij niet wist wat het precies was. Er stond geen tekst op en de gebruiksaanwijzing ontbrak. Op het eerste gezicht was niet goed te zien wat het precies was. Ik heb de verpakking meegenomen en afgesproken dat ik het thuis zou testen en hem zou laten weten wat het precies was en wat het deed. Thuis aangekomen bestudeerde ik de verpakking beter en zag dat er Satisfyer op het artikel stond. 

Nu had ik een beetje een idee wat het is en wat het zou doen. Ik haalde de toy uit de verpakking en haalde de twee helften van elkaar af. Ik zag nu dat het de reiseditie is van de Satisfyer. Ik laadde de toy op en besluit die later die avond te gebruiken. Tijdens een bezoek aan een seksshop in Amsterdam een aantal jaar gelden heb ik me eerder een Satisfyer aan laten smeren. Die was volgens de verkoper immers goedkoper dan de Womanizer en had hetzelfde effect.

Eenmaal thuis bleek de toy weinig te doen en heb ik uiteindelijk toch maar de veel duurdere Womanizer gekocht. Ik moest in het begin wel wennen aan de luchtdruk, maar toen ik daar eenmaal aan gewend was, heb ik de vibrators nooit meer gebruikt. Ik had de toy gegoogled en de recensies gelezen. Volgens de vrouwen die de reviews hadden geschreven was de toy helemaal het einde. Vol verwachting pakte ik de toy van de lader en zette hem aan. Ik zette hem op mijn clit en schakelde de toy in. Ik voelde er niet echt heel veel van, dus ik zette hem harder.

Op de hardste stand voelde ik hem een beetje een zuigende beweging maken. Ik heb toch echt een hele gevoelige clit, dus ik houd niet van hard, maar dit voelde ik toch echt amper. Ik probeerde het een tijdje. Het voelde wel oké aan, maar het deed niet heel veel. Na een tijdje vond ik het welletjes. Tijd voor meer actie. Ik pakte de womanizer uit de kast en zette die op mijn clit. Je voelt en hoort meteen dat die een stuk krachtiger is en ook veel lekkerder aanvoelt.

Ik maak het af met de Womanizer en kom heerlijk klaar. Voor anderen mag het (op reis) een doorslaand succes zijn, maar ik neem toch maar weer gewoon tijdens de volgende vakantie mijn trouwe Womanizer mee.

 

Reactie plaatsen

Reacties

pip
3 maanden geleden

Never change a winning team....