Het blaasorkest

Gepubliceerd op 6 september 2024 om 12:09

Het 'blazen' wint steeds meer aan bekendheid in de club. Zelf heb ik dit een tijd geleden aan den lijve ondervonden. Inmiddels is het traditie om elke avond tijdens een bezoek aan onze stamclub af te sluiten met een massage door een sub. Niet meer dan terecht lijkt me dat de Meesteres aan het einde van de avond als dank voor een leuke sessie door de sub beloond wordt met een lekkere voet- of rugmassage. 

Tijdens een van de avonden werd ik heerlijk gemasseerd door twee leuke subs. Uitgebreid aan de voor- en achterzijde. Een van de subs vroeg me of hij iets mocht proberen. Ik wist niet zo goed wat zijn plan was en wist dus ook niet zo goed waar ik 'ja' of 'nee' tegen moest zeggen. Hij zei dat hij me niet ging beffen. Ik zei dat rimmen niet mijn ding was. Het zou volgens hem iets anders zijn wat ik nog niet eerder had ervaren. Het zou wel redelijk intiem zijn. 

In mijn hoofd kreeg ik een beetje kortsluiting. Wel intiem, maar niet beffen of rimmen. Geen idee wat het dan zou gaan zijn. Uiteindelijk overwon de nieuwsgierigheid en besloot ik hem zijn gang maar te laten gaan. Het zou iets zijn wat ik nog nooit ervaren had. Dat was mijn cue. Dit moest ik dus duidelijk een keer proberen. Hij nam plaats tussen mijn benen. Ging hij me dan toch beffen? Hij had toch gezegd dat dat niet het plan was. Ik liet hem maar begaan. Ik zou het wel zien. 

Als hij iets ging doen wat ik niet zou willen dan zou ik hem vragen om daar onmiddellijk mee te stoppen. Ik kon me haast niet voorstellen dat hij mijn vertrouwen zou schaden. Ik kende hem immers al een poosje. Met zijn hoofd tussen mijn benen deed hij inderdaad iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Hij pakte een grote hap lucht en begonnen te blazen. Tegen mijn clit wel te verstaan. Dit had ik inderdaad nog nooit meegemaakt. 

Een beetje vreemd, maar wel lekker

Het geluid zorgde ervoor dat ik enorm moest lachen. Het gevoel was echter zo lekker dat ik ervan overtuigd was dat dit inderdaad met gemak in een orgasme kon eindigen. Het duurde even voordat ik me kon focussen op het blazen. Het geluid leidde namelijk enorm af. De techniek komt wel nauw. Je moet je lippen zo tuiten alsof je een blaasinstrument gaat bespelen en je moet precies op het juiste plekje blazen.

Teveel er bovenop en het is te heftig, althans voor mij, en te ver er vanaf en je voelt het niet. Ik heb echt nog nooit zoiets gevoeld. Ik ben een tong of speeltje gewend. Zoals bekend is de womanizer veruit mijn favoriete speeltje. Met een zuigtechniek brengt de womanizer je in no-time naar een hoogtepunt. Dit is precies het tegenovergestelde. De blaastechniek brengt je in mum van tijd, vele malen sneller dan een womanizer naar een hoogtepunt. 

Het is echt bizar. Met een speeltje zit je redelijk snel op een hoogtepunt en is de weg ernaartoe redelijk stijl. Tijdens het blazen op je clit zit je bijna meteen op je hoogtepunt. Dit is echt een bijna rechte lijn naar boven. Je zou dit eigenlijk een keer zelf moeten ervaren. Laatst heb ik hem dit tijdens een feestje bij iemand anders mogen zien doen. Ik herkende de blik in haar ogen die duidelijk de weergave was van de error in haar hoofd. 

Ook zij moest in het begin vreselijk lachen om het geluid, maar ook zij heeft er heerlijk van genoten en bereikte binnen no-time een hoogtepunt en nog een. In eerste instantie wilde de sub niet dat deze techniek gedeeld zou worden, maar de andere vrouw en ik waren er beiden van overtuigd dat je deze techniek andere vrouwen niet mag onthouden. Ik zou zeggen ga zelf aan de slag, geniet en oordeel zelf. Let wel op dat je niet in de openingen van de vrouw blaast!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.