Befcursus deel II

Gepubliceerd op 3 september 2024 om 19:17

Al eerder hebben Dokter Bob en ik een befcursus georganiseerd. De vorige keer vond dit plaats bij Dokter Bob thuis. Volgende week zaterdag, 14 september, vindt de befcursus plaats in Ultimate Dream in Beek en Donk. Het is een unieke kans om je befskills te verbeteren. Vooraf krijg je duidelijke instructies van de te beffen vrouw over hoe zij het liefst gebeft wil worden.

Na afloop volgt een feedbackronde om te zien of de beffer (man of vrouw) goed heeft geluisterd en of de ervaring positief was. Voor de beffers geldt dat er zonder vingers, maar met een beflapje (voor SOA-veilige praktijken) wordt gewerkt. Je krijgt de kans om verschillende vrouwen te beffen en van hen te horen hoe je het er vanaf hebt gebracht. Het format: tien minuten beffen, vijf minuten pauze voor een hygiëne check-up, feedback en dan wisselen.

Dit is geen verkapte seks, maar een serieuze cursus met elke vijftien minuten een 'examen'. Omdat we in koppels werken, is het belangrijk dat er een gelijke verdeling is van beffers en gebeften. Daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk. We houden het voorlopig op maximaal zestien deelnemers, dus wees er snel bij! Meld je aan via Fetlife (dokterBob) of via e-mail (nursingpraktijk@hotmail.com). Wil je graag je befskills verbeteren dan zie ik je volgende week zaterdag in de club! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.