A fantasy came true

Gepubliceerd op 29 juli 2023 om 19:20

Vandaag besluiten we om in plaats van naar de schuimparty te gaan, een bezoek aan het strand te brengen. Het is erg druk op het strand. Over de gehele breedte liggen zonaanbidders. Het eerste gedeelte van het strand is voor de nudisten. Hier vind je tevens de gezinnen. Ik zou mezelf toch een paar keer achter mijn oren krabben alvorens te besluiten om met mijn gezin naar Village Naturiste te gaan. 

Op het eerste gedeelte is geen seks te zien, maar ik denk dat het toch haast onmogelijk is om uit te sluiten dat je je kinderen aan confronterende situaties blootstelt op het terrein. Na het nudistenstrand bevindt zich het gay strand. We lopen nog iets verder en zien dat iedereen richting de zee kijkt. Ik verwacht dat er een leuke scene te zien zal zijn, maar er blijkt iets anders aan de hand te zijn.

Normaal gesproken wanneer er een stel actief is op het strand dan verzamelen drommen mannen zich om het stel. Ze staan dan zo dicht tegen elkaar aan dat je bijna niet kunt zien waar ze precies naar kijken. De mannen hopen vaak dat ze zelf ook een actieve rol in het geheel kunnen bemachtigen, maar veel vaker wordt het niet veel meer dan aan hun pik sjorren en zichzelf klaar trekken.

Telefoon

Als we iets dichterbij zijn, zie ik dat er twee mannen in het water staan en onenigheid hebben. Dat heb ik hier nog nooit gezien, dus ik vraag mezelf af wat er precies aan de hand is. De ene man pakt de telefoon van de andere man af en gooit die in de zee. De eigenaar van de telefoon pakt de telefoon weer uit de zee. Er volgt nog een kort, maar stevig gesprek waarna de eigenaar van de telefoon zelf besluit om de telefoon alsnog terug in de zee te gooien. Er klinkt applaus.

De man heeft naar alle waarschijnlijkheid filmopnames of foto's gemaakt en dat is een absolute no go. Het blijft nog even onrustig, maar we besluiten verder te lopen. Een stukje verder vind je het strand waar wij een plekje zoeken en vinden. Dit is het swingers strand. Ook hier is het erg druk. Iets verder richting de duinen is nog een mooi plekje voor vier. We leggen onze handdoeken neer en scannen onze 'buren'.

Een groepje mannen dat tegenover ons ligt, slaat ons gade. Het onderwerp van ons gesprek integreert hen blijkbaar. Dan maakt een van de mannen een grappige opmerking waaruit blijkt dat ze ook uit Nederland komen. De vier mannen blijken twee stellen uit West-Brabant te zijn. Ze zijn al vaker hier geweest en hebben inmiddels de beschikking over de nodige ervaring. Het zijn ontzettend leuke en gezellige mannen. Willem en ik gaan bij hen in het zand zitten.

Gaymannen

De stelletjes kennen elkaar uit Nederland en komen hier al enkele jaren. Het is een uitermate leerzaam en leuk gesprek. De gay mannen geven ons een inkijkje in de gay wereld van de Village. Tot mijn grote verbazing hebben de mannen zelden seks op het strand. Ik had verwacht dat als er een groep seksueel actief op het strand zou zijn dat de gay mannen zouden zijn. Niets blijkt minder waar te zijn. Ik zie inderdaad op het strand geen mannen seksueel actief zijn of ook maar zoenen.

Ik vraag de mannen hoe ze dan andere mannen ontmoeten. In de meeste gelegenheden mag je namelijk alleen als stel of vrouw alleen naar binnen, ondanks dat 35% van de bezoekers van het dorp gay is. Alleen in El Look en de QAKC mag je als man alleen naar binnen. In de look kun je tot een uur of kwart voor twee terecht waarna je naar de QAKC kunt gaan, naar je eigen logeeradres of struinen over de paden voor de appartementen om te kijken of er ergens een poort openstaat.

Als er een poortje openstaat, betekent dat dat je naar binnen mag. De mannen staan op de camping. Op de camping zijn zo'n 2.500 staanplaatsen. Je kunt er ook een huisje huren. De camping is aanzienlijk groter dan ik had gedacht. De regels zijn blijkbaar ook strenger geworden. Voorheen kon je zelf een plek uitzoeken, maar dat is blijkbaar veranderd. Ook is het verstandig om in het hoogseizoen (juni tot en met augustus) vooraf een plekje te bespreken. 

3MMC

Om andere mannen te ontmoeten, struinen de mannen Tinder af. Met de afstand op maximaal een kilometer sta je eenvoudig in contact met de andere geïnteresseerde mannen. Een afspraak is zo gemaakt. Niet-camping gasten mogen blijkbaar niet mee naar de camping, dus er moet bij de ander op locatie worden afgesproken. Ondanks dat de mannen van middelbare leeftijd zijn, wordt drugs zeker niet geschuwd. Ze hebben een hele apotheek met middelen bij zich. 

De man legt uit dat ze voornamelijk 3MMC gebruiken, een variant op XTC. Op televisie heb ik hier een keer een reportage over gezien. De jongeren die de drugs gebruikten, deden dit door het middel te snuiven. Dit gaat bij hen anders. De man legt uit dat ze dit in combinatie met water in hun billen spuiten, zodat dit sneller werkt. Zo leer ook ik nog steeds elke keer weer heel wat nieuwe dingen bij. Het was een zeer leuk en leerzaam gesprek.

We gaan weer terug naar onze eigen handdoeken en de mannen gaan richting de zee. Boris, onze reisgenoot, geeft aan dat hij al langere tijd een fantasie heeft. Zijn fantasie is om door een man gepijpt te worden. Zelf heeft hij in opdracht van een Meesteres wel een keer een man gepijpt, maar is dus nog niet gepijpt. Als er ergens een plek is waar dat te regelen moet zijn, lijkt me dat hier. Het is lastig om mannen aan te spreken op het strand. In het water zie ik echter wel de nodige actie. 

Fantasie

Ik vraag of Boris serieus is en zijn fantasie uit wil laten komen. Hij geeft aan dat dat zo is. Na goedkeuring van zijn vriendin Anna neem ik Boris mee naar het water om te kijken of we daar meer succes hebben. Als ik iets leuk vindt om te doen, is het om anderen te helpen hun fantasieën uit te laten komen. Dat kun je rustig aan mij overlaten. Samen met Boris loop ik het water in en ga bij de mannen staan.

Ik vraag de man met wie we net een hele tijd gezellig hebben zitten kletsen, hoe het precies in zijn werk gaat en we de fantasie van Boris uit kunnen laten komen. Hij legt uit dat je gewoon in de nabijheid van de actie moet gaan staan. De man heeft zijn woorden nog niet uitgesproken of er komt een golf water onze kant op. Door de golfslag van de zee valt de man om en landt met zijn mond op de pik van Boris. Zo snel kan het dus gaan. Al snel zijn de andere mannen er als de kippen bij.

Met een stuk of zes mannen staan ze de rondom Boris en pijpen en strelen ze hem om de beurt. De ene man knijpt in zijn tepels, de ander zoent zijn nek en weer een andere man pijpt hem. In het begin moet Boris even wennen aan de situatie, maar al snel geniet hij volop. Een Fransman voegt zich bij het stel. Er wordt over en weer gepijpt. De Fransoos geeft aan dat hij een van de pikken nog niet geprobeerd heeft. Daar moet dus verandering in komen. 

In de zee 

Hij complimenteert mij met mijn mooie borsten en vraagt of ik ook mee wil doen. Ik bedank. Het duurt niet lang voor ik hem zijn lippen zie sluiten om de laatste onaangeroerde pik. Ik sta van heel dichtbij toe te kijken en gezellig met de andere mannen te kletsen, terwijl de fantasie van Boris wordt vervult. Ondertussen wordt de man naast mij in zijn kont geneukt. Aangezien we in het water staan, kan ik me niet voorstellen dat de man zo snel ergens een condoom vandaan heeft gehaald.

Ik vraag de man naast me of de man nou zonder condoom de andere man aan het neuken is. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Dit verbaast me ten zeerste, juist omdat er in de gay gemeenschap juist zo voor wordt gewaarschuwd om het anaal veilig te doen. De man legt uit dat ze geprept zijn, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen HIV. Ze laten zich daarnaast wel een keer in de zes weken testen op andere geslachtsziektes.

Ik verbaas me erover hoe makkelijk en snel dit allemaal ging. Hier kun je ongetwijfeld alle fantasieën die je hebt uit laten komen. In de duinen achter het strand is ook veel activiteit ondanks dat het een beschermd gebied en daarmee verboden terrein is. Regelmatig zie je een man alleen de duinen in gaan. De politie te paard patrouilleert er regelmatig. Wanneer ze je in het vizier hebben, is het rennen geblazen om een boete te voorkomen. Het is een mooi kat-en-muis spel.

El look

De middag loopt op zijn einde. We spreken met de mannen af dat we elkaar vanavond ontmoeten in de el Look. Als we 's avonds el Look binnen gaan, is het is er al gezellig druk. Het verbaast me dat er zoveel heterostellen binnen zijn. De bar bevindt zich een paar meter links van de Melrose, waar we eerder die week waren. De muziek is hier net iets gevarieerder en de sfeer is top. De gay mannen hebben zich flink uitgedost voor vanavond en zien er prachtig uit.

Ik zie de mannen verschillende kleuren harnassen en bijbehorende shorts en slips dragen. Eerder heb ik ergens gelezen dat elke kleur een andere betekenis heeft. Ik vraag de man wat de kleuren die zij dragen betekenen. Hij komt niet verder dan dat geel voor een voorkeur voor plasseks staat en rood voor fisten. Het groen dat hij zelf draagt is voor hem niet bekend. Blijkbaar wordt hier dus niet met kleuren gewerkt. Of hij komt wellicht voor verrassingen te staan vandaag.

Aangezien er zoveel hetereostellen in de bar zijn, komt Willem ook goed aan zijn trekken. Hij heeft sjans van een wat oudere dame die geheel in het wit is gekleed. Hij staat voor haar te dansen en zakt af naar beneden. Hij zet zijn mond op haar linkertepel en verplaatst dan zijn mond naar haar rechtertepel. Hij is nog niet klaar of ik zie hem aan de tepels van een andere in het zwart geklede vrouw zuigen. Fantastisch dat het hier allemaal kan en zo makkelijk gaat.

Alles kan en mag

Niet veel later zoent hij weer een andere vrouw. Ook de lippen van de vrouw 'down under' worden gezoend. Als ik even op de kruk aan de zijkant van de dansvloer ga zitten om mijn voeten te ontlasten, zie ik Willem in een treintje staan met de in het wit geklede vrouw achter hem. Daarachter staat haar man. Hij zakt door zijn knieën om de vrouw voor hem te kunnen likken. Willem doet hetzelfde met de vrouw voor hem. Het is een grappig gezicht.

Iets verder op de dansvloer zie ik man even kort een andere man pijpen. Dat is de enige keer dat ik seksuele activiteit vanuit de gay mannen heb gezien. Ondanks de vele seks overdag in de verschillende clubs en op het strand, zie ik 's avonds in de clubs zelden seks. Als vrouw voel je jezelf hier een stuk veiliger dan in een reguliere bar. Hier kun je normaal gesproken naakt rondlopen zonder dat er ook maar iemand is die je aanraakt. Dat is in een reguliere club wel anders.

Een Vlaamse man zit achter een Nederlandse vrouw aan. Ze komt niet van hem af. Hij begrijpt geloof ik niet helemaal de etiquetten. Hij denkt dat hij hier ongegeneerd aan iedereen mag zitten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik leg de man nogmaals uit wat de ongeschreven regels zijn. De man blijft terugkomen en de vrouw lastigvallen. Pas wanneer de vrouw mij zoent, snapt hij de hint en druipt af.

Flirt skills

Rechts in mijn ooghoek zie ik een hele mooie man voorbijlopen. Dit is een van de weinige mannen die ik aantrekkelijk vindt in het dorp. De meesten zijn totaal niet mijn type. Aangezien het een gaybar is, ga ik er vanuit dat hij gay is. Wat niet weg neemt dat hij een lust voor het oog is. Hij draagt een zwarte pantalon met daarboven een ontbloot bovenlijf slechts gehuld in bretels. Als hij later die avond voorbij loopt, hebben we oogcontact. Ik scan met mijn ogen zijn heerlijke lichaam.

Normaal gesproken spreek ik nooit een leuke man aan in een club. Echter de laatste keer dat ik dat deed, liep dat heel goed af. Ik besluit te proberen of ik het nog steeds kan. Ik oefen mijn flirt skills op hem en blijkbaar ben ik het nog niet verleerd.. Hij komt dicht tegen me aanstaan en we kletsen wat. Hij blijkt zich niet aangetrokken te voelen tot mannen, maar alleen tot vrouwen. Dat treft. We hebben een hele leuke klik.

Ik maak van de gelegenheid gebruik en laat mijn handen over zijn heerlijke lichaam glijden. Hij doet hetzelfde bij mij. De seksuele spanning is om te snijden. Hoe knap en leuk hij ook is, ik besluit me in te houden en hem te weerstaan. Wat met pijn en moeite lukt. Dan gaan de lampen aan. Het is tijd om naar huis te gaan. Zo komt er helaas aan deze fantastische avond helaas weer een einde. Morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe ronde en nieuwe kansen.