Nijlpaarden

Gepubliceerd op 31 juli 2023 om 18:09

Wauw! Wat was het wederom fantastisch tijdens onze vakantie in Village Naturiste in Cap d'Agde. Wat heb ik ontzettend veel leuke mensen ontmoet en leuke dingen gezien. Het is na een weekje in Cap altijd weer even wennen aan de 'normale wereld'. Dat wanneer je in de supermarkt bent, je iedereen weer met heel andere ogen moet leren zien. Niet iedereen in de supermarkt is namelijk open minded en op zoek naar seks. 

Ik denk dat alleen mensen die er geweest zijn, begrijpen hoe het er is. Als je er nooit geweest bent, is het lastig om je er een voorstelling van te maken. Zoals ik al eerder schreef kunnen de mensen die swingersclubs bezoeken zich er nog het beste een voorstelling van maken. Doe dat keer duizend en je hebt een vaag idee. In de clubs overdag en ook 's avonds in de swingersclub zie je overal waar je kijkt seks. Voor mij persoonlijk zelden opwindend. Ik ben dan ook niet echt een swinger.

Uiteraard houd ook ik heel erg van seks, maar dan bij voorkeur een op een. Ik krijg graag de volledige aandacht van mijn partner op dat moment in plaats van dat ik nummer tien in de rij ben die dag of dat er na mij nog tien volgen. Niet zo mijn ding. Wat ik het allerleukste vind aan het dorp is dat de sfeer er super relaxed is en iedereen aardig en heel openminded. Niemand is er opdringerig en niemand zit ongevraagd aan je. Een kleine uitzondering daargelaten. 

Als je het leuk vindt om te swingen dan kan ik je zeker aanraden om een keer een bezoek te brengen aan de Village. Alles is er mogelijk en niets is er te gek. Je kunt er ongetwijfeld al je fantasieën (en meer) uit laten komen. Over het algemeen zijn de bezoekers zo rond de vijfenveertig, vijftig of ouder. Een klein deel van de bezoekers is jonger dan dat. Ongeveer de helft van de mensen probeert door plastische chirurgie de beste versie van zichzelf te laten zien. De rest is lekker zichzelf. 

Nijlpaardje Willem

Je maakt ontzettend makkelijk contact met de andere bezoekers op het strand, in de club of in het schuim. In het schuim ga je dicht genoeg in de buurt van een actief koppel (of koppels die met elkaar bezig zijn) staan en je kunt meestal eenvoudig meedoen. Zo weet ook ons 'nijlpaardje' Willem. De term 'nijlpaarden' is tijdens de vakantie ontstaan. Onze Willem gaat regelmatig in zijn eentje op jacht naar vrouwelijk schoon. 

Zijn jachtterrein bevindt zich voornamelijk in het zwembad van el Glamour. Gewiekst verplaatst hij zich door het 'hormonen badje' op zoek naar een kleine opening om de vrouw van het stel aan te spreken of net iets te dichtbij hen te gaan staan. Dat doet hij zeker niet onsuccesvol. Meerdere keren per dag resulteert het in een sessie waarbij getongd, gevingerd, gebeft en/of gepijpt wordt. Een heel enkele keer leidt het tot penetratie. 

Nu weet ik dat Willem het leuk vindt om op jacht te gaan en het geil vindt om gepijpt te worden. Met penetratie is hij een stuk kieskeuriger. Ondanks dat 'nijlpaarden' niet mijn ding is, vind ik het fantastisch om Willem in actie te zien in het zwembad op jacht naar een volgend hapje. Heel af en toe haalt de vrouw het tot een tweede ronde, maar nog vaker zie ik  de vrouwen stevig tot een hoogtepunt gevingerd worden door onze Willem. 

Paddle

Tussen al die seks valt seks niet op. Om op te vallen, moet je iets anders doen dan seks. BDSM blijkt heel goed te werken. Dat zagen we eerder die week al in de club. In de ruimte waar de schuimparty is, hangen aan de muur een halsband en een paddle aan een ketting. Daarnaast staat een kruis in het schuim waar je iemand met handen en voeten kunt vastmaken. Daar hebben we meermaals met veel succes gebruik van gemaakt deze week. 

Zowel Anna, Boris als Willem hebben vastgestaan aan het kruis met mij in de buurt asl hun chaperonne. Met alle liefde heb ik verschillende mensen, mannen en vrouwen, naar het kruis gelokt om hen deel te laten nemen aan het spel. Ontzettend leuk om te doen. Ook heb ik meerdere mannen en vrouwen billenkoek mogen geven, zowel met de paddle als mijn vlakke hand. Dat blijft ontzettend leuk om te doen. In die positie ben ik helemaal in mijn element. 

Inmiddels weet ik dat BDSM in combinatie met lust helemaal mijn ding is. Ik kan er ontzettend van genieten om iemand te plagen, te teasen en te laten genieten van mijn spel. Ik krijg vaak te horen dat ik helemaal aan het plaatje van een Meesteres voldoe: streng en classy. Altijd leuk om te horen. Ik doe dat ook altijd met heel veel liefde en passie. Dat zien de mensen in de schuimparty vast ook. Het mist zijn uitwerking in ieder geval niet. 

Aan de ketting

Tijdens de schuimparty in el Glamour hebben we een leuk Duits stel ontmoet. Met hen hebben we meerdere leuke avonden gehad. We zijn met hen in contact gekomen tijdens de spanking van Willem aan het kruis in het schuim. Op mijn verzoek kwam het stel steeds iets dichterbij in het schuim. De man gaf aan dat de vrouw ook van een goede spanking houdt. Terwijl ik Willem spankte, spankte hij zijn vrouw. Beiden raakten enorm opgewonden. 

De vrouw kwam op haar knieën voor Willem zitten en nam zijn grote lid in haar mond. Ik bleef hem op zijn billen slaan. De vrouw spuugde op zijn pik. Dat is een grote turn on voor Willem. Zijn dag kon niet meer stuk. Ze pijpte hem alsof haar leven er vanaf hing. Hoe ze haar best ook deed, het lukte Willem niet om zich volledig te geven met zoveel publiek erbij. Met zijn hals nog aan de ketting vastgemaakt, lieten we hen alleen. 

Een tijdje later zag ik de man van de vrouw langslopen. Ik dacht, laat ik maar even gaan kijken of Willem inmiddels los is gemaakt. Terwijl ik naar de ruimte met het schuim liep, zag ik hen teruglopen. Willem was helemaal in extase. Hij vertelde me dat hij heerlijk was klaargekomen. In zijn enthousiasme had hij de ketting van de muur getrokken, terwijl hij klaarkwam. Dat was blijkbaar zo heftig geweest. De kettingen worden vast wel hersteld door de club. 

QAKC

Die avond kwamen we het Duitse stel weer tegen in el Look. Nadat Willem en de vrouw, Bettina, zich alvast hebben opgewarmd, wilden we na sluitingstijd nog niet naar huis. We besloten met zijn vieren naar de QAKC (een gay club) te gaan, een van de clubs die naast de swingersclubs na 02.00 uur nog open is. Er stond een korte rij, maar het duurde een eeuwigheid voordat we naar binnen konden. Geen idee waarom dat zo lang duurde. 

Van het wachten maakte Willem en Bettina een deugd. Terwijl ik in mijn eentje in de rij stond, bleven ze op het midden van de weg staan. Ze waren bezig om elkaar te zoenen, te betasten en oraal te bevredigen. Er passeren veel mensen, maar dat kon hen niet deren. Ze gingen rustig verder met waarmee ze bezig waren. Toen ik eindelijk aan de beurt was om naar binnen te gaan bij de club, vroeg ik hen of ze naar binnen wilden of hun spel midden op straat voort wilden zetten.

Ze besloten mee naar binnen te gaan. Na betaald te hebben, gingen we de ruimte binnen. In de club draaiden ze, net als in de rest van de uitgaansgelegenheden, techno muziek. In de club waren veel gay mannen en een enkel heterostel. Bij de entree van dertig euro per stel waren twee consumptiebonnen inbegrepen. Na een drankje te hebben gehaald, namen we plaats op de krukken aan de zijkant van de club. 

Slippery when wet

De club is niet heel erg groot. Vanaf de zijkant hadden we goed zicht op de dansvloer en de andere aanwezigen. Leuk om te zien dat de mensen het zo naar hun zin hadden. Zo ook onze 'lovebirds'. Naast me vervolgden Willem en Bettina hun spel waarmee ze buiten een begin hadden gemaakt. Terwijl Bettina met haar billen richting Willem stond, zag ik zijn hand onder haar jurkje verdwijnen. Niet veel later zag ik een grote plas met vocht op de grond liggen.

Dat herhaalde zich nog enkele keren. Vanavond had Willem een condoom mee genomen. Condoom zijn overal in de clubs in overvloed aanwezig, maar Willem vindt het prettig om zijn eigen XL condooms te gebruiken. Nadat ik mijn blik heb laten glijden over de dansvloer en weer naar rechts keek, zag ik Willem met zijn pik hard in Bettina stoten. De man van Bettina zat, zoals altijd, met een glimlach op zijn gezicht van heel dichtbij het schouwspel te bekijken. 

De travestiet die hen eerder op straat  in actie had gezien en had aangemoedigd, was er weer snel bij om hen van dichtbij bezig te zien. Nadat Bettina Willem had gepijpt, werd ze gevingerd door haar man. Na afloop kwam ze naar me toe en vroeg me of ik die gele bordjes kenden die schoonmakers gebruikten als de vloer nat was. Ze grapte dat ze die beter ook hier neer konden zetten. Dat was zeker nodig gezien de grote hoeveelheid vocht die op de grond terecht was gekomen.  

De laatste avond hebben we nog een laatste bezoek gebracht aan el Look en Melrose. We wilden op aanraden van verschillende bezoekers van de schuimparty 's middags de avond afsluiten in el Glamour. Helaas mocht ik niet naar binnen, omdat ik geen hakken droeg. Anna en Boris mochten wel naar binnen en hebben een hele leuke avond in de club gehad. Ik heb mijn avond ook geheel in stijl afgesloten. Volgend jaar gaan we zeker een bezoek brengen aan el Glamour in de avond.

Ik kijk nu alweer enorm uit naar ons bezoek aan de Village volgend jaar!