Clean up day

Gepubliceerd op 11 oktober 2023 om 19:33

Al een hele tijd geleden, tijdens Corona, heb ik contact gehad met Pieter. Pieter reageerde op mijn advertentie en liet me weten dat hij graag aan mij zijn diensten aan zou willen bieden. Nu krijg ik dagelijks e-mails van mannen die dat willen, maar Pieter doelde daarmee niet op zichzelf of op zijn lichaam. Hij wilde me een andere dienst aanbieden. Dit moest dan wel bij mij thuis plaatsvinden. 

Nu ben ik altijd een beetje huiverig om mensen bij mij thuis uit te nodigen. Je weet immers nooit wat de bedoelingen van iemand zijn. Ik ben daarnaast ook erg gesteld op mijn privacy. Zijn aanbod was echter dermate interessant dat ik een gokje wilde wagen. Zoals altijd heb ik eerst gevideobeld met Pieter om even kennis te maken. Ik vind het altijd erg belangrijk om iemand in de ogen te kunnen kijken om op mijn intuïtie te kunnen vertrouwen. 

Mijn intuïtie heeft het tot op heden gelukkig nog nooit af laten weten. Ik denk dat dat de reden is dat ik altijd alleen maar hele leuke en mooie ervaringen heb mogen opdoen. Het is het beste advies dat ik ooit van iemand kreeg: videobellen voordat je met iemand af gaat spreken. Naast dat het verstandig is om te zien met wie je afspreekt, kun je ook meteen kijken of het klikt. Bij twijfel niet doen, zeggen ze en dat geldt zeker ook hierbij. 

Als er geen klik is, spreek ik nooit af. Dat is zonde van ons beider tijd. Zeker als het seks of seksuele handelingen betreft. Ik heb een heel druk leven en iemand moet wel de moeite waard zijn om tijd in te investeren. Maar goed, terug naar Pieter. De dag voor de afgesproken datum vraagt hij om mijn adres. Ik stuur hem alleen de straatnaam. Als hij morgen echt gaat komen, stuur ik hem mijn huisnummer. Ik wil iemand niet zomaar mijn adres geven. 

Emmer en zeep 

De bel gaat. Ik zie op de Ring-deurbel dat hij het is. Ik sta op en doe de deur open. Leuk om elkaar nu eindelijk na al die tijd te ontmoeten. Hij is iets kleiner dan dat ik ben. Dat is dan ook niet heel moeilijk aangezien ik 1.82m ben. Hij draagt een korte broek en een t-shirt. Hij komt binnen en om het ijs te breken, bied ik hem een kop koffie aan. Ik ben middels wel wat gewend, maar ik kan mezelf voorstellen dat het voor hem toch spannend is. 

Hij klets makkelijk, net als ik. We zitten dus niet om een praatje verlegen. Aangezien ik echt iets af moet maken voor mijn werk, is het plan dat ik in petto heb lastig uit te voeren. Dat moet dus maar even wachten tot een andere keer. Ik vraag hem wat het hem brengt om te doen wat hij doet. Hij geeft aan dat hij het fijn vindt om een vrouw te mogen dienen en hij blij is als het haar blij maakt. Ik verzeker hem dat het mij in ieder geval heel blij maakt. 

Ik leg de spullen klaar, terwijl hij zich netjes uitkleedt. Zijn spullen hangt hij over de stoel tegenover me. Naakt staat hij voor me. Hij pakt de spullen en vult de emmer met warm water. Uit het keukenkastje pakt hij het schoonmaakmiddel en voegt dat toe aan het warme water. Hij begint met de keuken. Netjes pakt hij alle voorwerpen die op het keukenblad staan op en maakt deze en het blad zelf schoon. Ook de plinten worden meegenomen. 

Pieter legt uit dat hij in het dagelijkse leven ook schoonmaakt voor zijn werk. Dat is helemaal mooi meegenomen. Naast dat hij er plezier in heeft, weet hij dus ook heel goed hoe hij verschillende ruimtes en oppervlaktes schoon moet maken. Voor hem is het sociale aspect van het schoonmaken belangrijk en daarnaast vindt hij het heerlijk om bekeken te worden. Hij vertelt me dat het geen probleem is als ik hem aan zou willen raken. 

Win-win

Dat wil hij alleen als er een klik is en die is er blijkbaar. Als hij tegenover me staat, scan ik zijn lichaam. Hij heeft een goed lichaam. Ik zie dat hij ervan geniet dat ik kijk. Er groeit iets tussen zijn benen. Hij krijgt voldoening van het schoonmaken zelf en daarnaast van het feit dat een vrouw tevreden is en hem bekijkt. Na zijn bezoek blinkt de benedenverdieping weer. Beiden vonden we het erg gezellig. Hij blij dat hij mij blij heeft kunnen maken en ik blij dat mijn huis weer lekker schoon is.

Win-win. We spreken of dat hij na zijn vakantie nog een keer terugkomt. Dan heb ik meer tijd voor hem en kan ik controleren of hij goed heeft schoongemaakt. Mocht dat niet het geval zijn dan zal ik hem op gepaste wijze straffen. Nu gaat hij dus eerst genieten van zijn welverdiende vakantie. Tijdens zijn vakantie zal hij in ruil voor het naakt schoonmaken van de toiletten gratis een aantal weken mogen verblijven op een nudistencamping in Frankrijk.

Pieter heeft op dit moment een adres waar hij regelmatig komt om zijn diensten aan te bieden. Hier komt hij al tien jaar over de vloer om zijn diensten aan te bieden. Naast het schoonmaken van de woning van de vrouw van middelbare leeftijd, stoft hij haar af en toe ook zelf goed af. Zoals gezegd is een aanraking of meer, bij een wederzijds klik, zoals een massage of seks ook mogelijk.

Mocht je nog op zoek zijn naar iemand die naakt je huis schoon wil maken dan staat hij daar zeker voor open. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Hij komt graag bij je thuis schoonmaken als je een vrouw alleen bent of een stel in de leeftijd van eenentwintig tot vijfenzestig jaar. Daarnaast moet je binnen een straal van maximaal vijfenveertig minuten wonen in de cirkel Oss, Den Bosch, Gorinchem, Nijmegen en Eindhoven.

Per bezoek maakt hij gemiddeld twee uur schoon. Mocht je interesse hebben, dan kun je me een e-mail sturen op info@dagboekvaneenminnares.com. Dan zorg ik ervoor dat je e-mail bij Pieter terechtkomt. Wie weet staat hij binnenkort bij jou op de stoep om jou geheel naakt van dienst te kunnen zijn om je huis schoon te maken en wie weet bij een wederzijds klik meer.  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rogier
11 maanden geleden

Goedemorgen Jewelx,

Ik heb genoten van dit verhaal en ben nieuwsgierig naar de rest van je verhalen!

Dit speelt ook al lang in mijn gedachten en ook het masseren en er voor iemand zijn. Ook om boodschappen te doen of mee winkeken om de tassen te dragen.

Zou u het fijn vinden om iemand zoals mij op de reservebank te zetten als uw huidige sub niet in de gelegenheid is?

Ik ben 52 jaar, single en woon niet helemaal in de buurt, maar dat maakt voor mij niet uit!
Brabantse gezelligheid!

Moxht u nog vragen hebben, wil alles beantwoorden!

Warme groetjes rogier