Begin de dag met een dansje

Gepubliceerd op 21 januari 2024 om 16:13

Al een aantal keer heb ik samen met Freek een bezoek mogen brengen aan Meesteres Jesse. Elk bezoek staat garant voor pijn in je kaken van het lachen. Wat is het toch een ontzettend leuk mens! Meesteres Jesse is al behoorlijk wat jaren actief binnen de BDSM en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Voordat ze aan haar spel begint, vertelt ze honderduit over haar leuke en bijzondere ervaringen. 

Ze schrikt niet terug voor het wat heftigere spel, maar tijdens een sessie met Freek gaat het er wat voorzichtiger aan toe. We worden zoals altijd warm onthaald bij haar thuis. In haar tuin heeft ze een BDSM-kamer ingericht die voorzien is van alle gemakken en een groot aantal attributen die tijdens het spel kunnen worden ingezet. Naast dat het ontzettend gezellig is, vind ik het ook erg leerzaam om een sessie van een andere Domina bij te wonen en een handje mee te helpen.

Zoals gebruikelijk begint de sessie met een dansje. De muziek schalt uit de box. Op de maat van de muziek beweegt Freek soepeltjes zijn heupen en ontdoet zich van zijn kleding. Wanneer ook zijn boxer met rode hartjes uit is, is hij geheel naakt. Nou ja, op zijn metalen kooitje na. Nog een paar laatste heupbewegingen en dan is hij klaar voor de sessie. Af en toe neemt Freek leuke speeltjes mee naar de sessie. Deze worden al dan niet tijdens de sessie gebruikt. 

Mooi roze is niet lelijk

Dat is uiteraard aan de Meesteres om te bepalen en niet aan de sub. Vandaag heeft Freek een toy meegebracht die ik voor hem online heb besteld. Freek is wat minder handig met internet en ik help hem daar uiteraard graag bij. De meegebrachte toy is een sleeve die kan trillen. De sleeve schuif je over je pik en de trilling stimuleert het topje van de penis. Wellicht dat die vandaag in het spel wordt gebruikt en anders gaat hij onverrichter zaken gewoon weer mee naar huis. 

Uit het royale assortiment aan boeien kiest Jesse voor de roze pluche boeien. Aan elke pols en enkel wordt een boei bevestigd. Tot slot wordt ook de roze pluche colar om zijn nek vastgemaakt. Hij is er nu helemaal klaar voor. Aan de zijkant van de ruimte staat een metalen Andreas-kruis. De karabijnhaken die aan boeien bevestigd zijn, worden aan het kruis vastgemaakt. Om er zeker van te zijn dat hij geen kant op kan, wordt om zijn middel een touw vastgemaakt. 

Om het hem wat makkelijker te maken, krijgt hij vandaag geen gag in, maar moet hij een hondenmasker op. Het masker matcht goed bij zijn boeien. Jesse zou Jesse niet zijn als er geen kunstwerk van zijn piemel gemaakt zou worden. Altijd een leuke herinnering voor thuis. Uit de lade pakt ze een pen en tekent een vrolijk gezichtje op zijn pik. Dat ziet er inderdaad gezellig uit. Dan is het echt de hoogste tijd voor het spel. 

Zo de klok thuis tikt..

Jesse pakt een aantal zweepjes van de wand. Eerst wordt het lichaam van Freek goed opgewarmd. Als zijn lichaam voldoende warm is, moet ook zijn pik eraan geloven. Dat vindt Freek altijd erg lekker. Ze bevestigt een soort van harnasje aan de pik van Freek. Aan het harnasje worden vervolgens een paar gewichten gehangen. Eerst wat lichtere gewichten en uiteindelijk behoorlijk zware gewichten. Ze eindigt met de gewichten die aan een klok hangen. 

Af en toe geeft ze een zwier aan de gewichten en dan weer ondersteunt ze de gewichten om zijn pik tijdelijk te ontzien. Tussendoor streelt ze zijn pik en ballen met een kiezelaar. Ze loopt naar de tafel en pakt de door Freek meegebrachte sleeve. Deze brengt ze aan op het puntje van zijn penis. De intensiteit van de sleeve is instelbaar. De combinatie van pijn en lust schijnt heerlijk te zijn. 

Ze begint rustig en zet de sleeve op het laagste standje. Aan de geluiden uit Freeks mond te horen, vindt hij het erg prettig. De 'oeh's' van de lust worden afgewisseld met de 'ah's' van de pijn. Erg leuk om te zien. Terwijl Jesse zich focust op de pik van Freek streel ik met mijn nagels zijn lichaam. Ik weet dat hij het heerlijk vind als ik met mijn nagels over zijn lichaam kras. Doordat er meerdere mensen tegelijk met zijn lichaam bezig zijn, is het lastig voor Freek om zich te concentreren.

Hij voelt van alles tegelijk. Soms heeft Freek moeite om een erectie te krijgen en zeker om klaar te komen. Dat is vandaag echter niet het geval. Hij geeft na een tijdje te hebben gespeeld aan dat hij het niet lang meer uit gaat houden en het steeds lastiger wordt om zijn orgasme tegen te houden. Nice! Jesse gaat door met het spel en verhoogt de intensiteit van de sleeve. Freek houdt het niet langer meer en het onvermijdelijke gebeurt: hij komt klaar. 

Met zijn orgasme komt ook het spel tot een einde. Wat is het toch leuk om iemand zo te zien, maar vooral te horen genieten van een spel vol lust in combinatie met pijn. We maken de boeien los en Freek ruimt zijn rotzooi netjes op zoals een goede sub betaamt. Als hij weer is aangekleed, drinken we nog wat en kletsen we wat na. Tijdens de lange rit in de auto terug naar huis vertelt hij me dat het een leuk, maar vooral erg lekker spel was vandaag. Kijk, daar doen we het toch voor. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.