Fact or fantasy

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 17:20

Al heel vaak heb ik in mijn blogs en verhalen geschreven over anderen. Steeds hoor ik van de hoofdrolspelers dat ze het erg leuk vinden om hun ervaringen terug te lezen op de website. Daar kan ik mezelf iets bij voorstellen, maar ik weet natuurlijk niet precies hoe dat is. Een keer heb ik een hele leuke, spontane ontmoeting met een sub in een club door hem laten vastleggen op schrift. Erg leuk om te lezen hoe iemand anders onze ontmoeting heeft ervaren. 

Toen ik een aantal jaar geleden begon met het bezoeken van mensen en een verhaal schreef over onze ontmoeting en hun ervaring, kon ik mezelf niet zo goed voorstellen hoe dat zou zijn. Ik kon me niet voorstellen dat ik zat te wachten op iemand die aan mijn bed zat en toekeek om er vervolgens een verhaal over te schrijven. Hoe anders is dat nu? Het lijkt me fantastisch als iemand anders, die geen deel uitmaakt van het spel, een verhaal schrijft over wat hij of zij ziet en ervaart.

Met dat idee heb ik alweer een hele tijd geleden een keer gevideobeld met iemand die net als ik een fervent schrijver is. Hij heeft aangeboden om een keer een date bij te wonen en daar dan een verhaal over te schrijven. Nu is het er helaas nog niet van gekomen. Mijn date moet er dan uiteraard ook maar net voor openstaan dat er iemand toekijkt. Wellicht dat ik die wens dit jaar uit kan laten komen. Er moet vast iemand te vinden zijn die dat geen probleem vindt. 

Twan

Al een aantal jaar ben ik zeer goed bevriend met Twan. We hebben elkaar een jaar of drie geleden ontmoet en het klikte meteen supergoed. Onze grote gemene deler is dat we beiden niet vies zijn van een erotisch en/of kinky avontuur en daar maar al te graag over schrijven. De vele verhalen van mijn vriend Twan zijn terug te vinden op de website. Door zijn eerlijke manier van schrijven, is hij veruit mijn meest favoriete schrijver van erotische verhalen.

Beiden hebben we al ontzettend veel leuke dingen mee mogen maken, en nog. Vele fantasieën zijn inmiddels uitgekomen. Twan vertelde mij dat hij nog een grote fantasie heeft. Hij zou graag een keer door een vrouw genomen willen worden met een voorbinddildo. Laat dat nou net iets zijn dat ik erg leuk vind om te doen. Mijn grote roze vriend en ik helpen heel graag bij het uitkomen van zijn fantasie. That's what friends are for.   

Een ongeschreven regel in onze vriendschap is dat we nooit seksuele handelingen met elkaar zouden verrichten. Gek genoeg vind ik iemand anaal nemen met een voorbinddildo geen seks. Een tijd geleden hebben we samen wederom een bezoek gebracht aan een BDSM-feestje. Toen heb ik als verrassing mijn roze voorbinddildo's met harnas meegenomen. Toen is het er helaas niet van gekomen om hem anaal te ontmaagden. Dat zou ongetwijfeld nog komen..

Vandaag ontving ik van hem twee e-mails. In beide e-mails was een verhaal van zijn hand bijgevoegd. De titel van beide verhalen luidt: Fact or fantasy. Ik heb de verhalen met een grote glimlach op mijn gezicht gelezen. Ik zal het in het midden, en aan jullie over, laten om te beoordelen of deze verhalen echt gebeurd zijn of dat ze nog steeds een fantasie zijn. Ik zou zeggen lees (en huiver) en oordeel zelf. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.