She wolf

Gepubliceerd op 27 januari 2024 om 12:12

Wat was het weer een te gekke middag/avond in het Fetish café in Antwerpen! Tegen alle mensen die me vragen of ik inmiddels niet zo'n beetje alles wel een keer heb gezien, kan ik zeggen dat er op elk feestje of elke ontmoeting wel weer iets nieuws te zien of te leren is. Zo ook tijdens deze Femdom party. Zoals maar weer is gebleken, zijn er soms dingen waarvan je niet wist dat je ze wilde zien, simpelweg omdat je het bestaan ervan niet kende. Zo ook vandaag. 

Het is weer een hele tijd geleden dat we voor het laatst een bezoek hebben gebracht aan het Fetish café. Hoogtijd dus om weer eens af te reizen naar onze zuiderburen. Het thema van vandaag is Femdom, mijn meest favoriete thema. Aangezien Freek nogal van de tijd is en graag ergens op tijd wil zijn, zijn we net na 14.00 uur in het café. Het is nog erg rustig. Meer dan genoeg tijd om even bij te kletsen met Meester Taurus en Meesteres Jesse. 

Langaam druppelen de andere bezoekers binnen. Mensen van allerlei pluimage en leeftijd melden zich aan voor hun bezoek. Zoals vaker op de Femdom feestjes in het café zijn de mannen in de meerderheid. Waar op andere feestjes zich voornamelijk koppels aan moeten melden en slechts een handjevol alleengaande mannen welkom zijn, is hier iedereen van harte welkom. Dat zorgt er wel vaak voor dat er veel meer alleengaande mannelijke subs zijn dan dominante vrouwen. 

Aan mannelijke sub dus geen gebrek voor de aanwezige Domina's. Vandaag zijn er een aantal leuke en aantrekkelijke, jonge subs aanwezig. Niet echt bepaald een straf om met hen te moeten spelen. Rond de klok van vier uur wordt eindelijk het openingswoordje gehouden. De alleengaande sub moeten zich melden bij de organisatie en op hun knieën gaan zitten. De spelregels van vandaag worden uitgelegd.

Wie schrijft die blijft

Alle sub krijgen een kaartje waarop een nummer staat. Dit nummer wordt met een zwarte stift duidelijk zichtbaar op het lichaam van de sub geschreven. Op het kaartje kunnen de mannen bij 'yes please' opschrijven wat ze graag zouden willen doen. Bij ' please not' kunnen ze opschrijven wat ze absoluut niet zouden willen. Op de achterzijde van het kaartje kunnen ze hun pijngrens van 0 tot 10 aangeven. Met een rood kruis kun je aangeven dat je openstaat voor seksuele handelingen.

Nadat het kaartje is ingevuld, wordt deze om de nek van de sub gehangen. Op die manier kan een Domina eenvoudig zien of er een match is tussen haar wensen en die van de sub. Uiteraard brengt dit geen verplichtingen met zich mee. De Domina en de sub bepalen samen of er een match is en of ze willen spelen. Na de uitleg begeven de eerste bezoekers zich naar de dungeon.

In de dungeon is er ruimte om te spelen. Er staan ook verschillende toestellen en takels die tijdens het spel gebruikt mogen worden. Subgoo is een van de eersten die zich naar de dungeon begeeft. Voorafgaand aan het evenement heeft hij een speelafspraak geregeld met een van de aanwezige Domina's. De Domina ziet er prachtige uit. Ze draagt een mooie, zwarte catsuit waarin haar slanke figuur wordt benadrukt. 

Samen met haar partner stalt ze haar meegebrachte spullen uit op de tafels. Subgoo wordt geblinddoekt en vastgemaakt aan een van de takels. Hij staat met zijn gezicht naar ons toe waardoor we goed kunnen zien hoe hij en zijn lichaam op het spel reageren. Na een korte opwarmsessie maken de zwepen plaats voor wat grover geschut. Dit belooft een pittige sessie te worden. 

Trampling

Uit de doos die achter haar op tafel staat, worden verschillende voorwerpen tevoorschijn gehaald. Het begint met een kleine pinwheel. Als snel volgt de XXL-versie en verschillende formaten klauwen. Dan opent de man een witte doos. Uit de doos komt een set klauwen die regelrecht uit de film 'Wolverine' zou kunnen komen. Edward Scissorhands zou er jaloers op zijn.  

Vakkundig bewerkt de Franse Domina het lichaam van Subgoo. De klauwen rijten het lichaam van Subgoo niet open, maar laten duidelijk hun sporen na op zijn lichaam. Hij heeft het zwaar, maar geniet volop van het spel. De Domina vraagt hem op zijn rug plaats te nemen op de grond onder de takel. De man reikt haar een voorwerp aan. Het ziet eruit als een driehoek. De Domina bevestigt de driehoek aan de takel. 

Het is niet precies duidelijk wat de bedoeling is. Ik verwacht dat Subgoo over de stang moet gaan hangen of iets dergelijks. Dat blijkt niet het geval te zijn. De Domina vraagt Subgoo zijn benen te spreiden en gaat tussen zijn benen staan. Met een voet verkent ze zijn lichaam. Dan zet ze haar voet op zijn bovenbeen. Al snel volgt haar andere voet op zijn andere bovenbeen. De driehoek gebruikt ze om op te steunen, terwijl ze hem trampelt. 

Trapeze act

De driehoek wordt vervangen door een andere, metalen stang. Ik verwacht dat ze ook die gaat gebruiken om haar evenwicht te kunnen bewaren wanneer ze hem trampelt (over zijn lichaam loopt). Niets blijkt minder waar te zijn. De Domina gaat recht voor de stang staan en plaats haar handen aan weerszijden van de stang. Ze zet af van de grond en vouwt haar benen om de stang. 

Terwijl ze ondersteboven aan de stang hangt, trekt ze haar klauwen aan. Met de klauwen krast ze over het lichaam van Subgoo. Het ziet er echt heel spectaculair uit. De act lijkt zo uit Cirque du Soleil te komen. Wij zitten eersterangs en kijken er vol fascinatie naar. Later herhaalt ze haar act ondersteboven met de klauwen. Alleen dit keer in combinatie met electroplay. De klauwen geleiden de elektriciteit en geven er een extra dimensie aan. 

Op de tepels is dit toch echt te heftig voor Subgoo. Op de rest van zijn lichaam kan hij dit goed verdragen. Subgoo is een gelukkig man. Na afloop vertelt Taurus me dat de Domina pas een maand of vijf bezig is met BDSM. Blijkbaar is ze een hele vlugge leerling met ongetwijfeld een minstens zo goede leraar. Tijdens de erotica beurs in de buurt van Brussel later dit jaar zullen ze een demonstratie geven met de trapeze. Ik zou zeggen: komt dat zien!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.