Massage

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 15:39

Het is alweer tijd voor het allerlaatste feestje van het jaar. Samen met Freek reis ik nog een laatste keer dit jaar af naar Ultimate Dream. In de club zien we een hoop bekenden, dus het belooft wederom een leuke middag te worden. Zoals het onze favoriete club betaamt, is er ook dit keer weer een thema verbonden aan het feestje. Dit keer is dat het thema massage. Een van mijn favoriete thema's. 

Verdeeld in de club staan diverse massagetafels. Ik grap tegen Freek dat ik alvast op een van de massagetafels ga liggen in afwachting van een massage. Ik realiseer me echter meteen dat het een BDSM-feestje is en ik niet precies weet wat ik kan verwachten. Ik besluit dus toch maar even te wachten. Als de massage me aanspreekt, kan ik mezelf alsnog snel genoeg opwerpen als vrijwilliger. Een brutaal mens heeft immers de halve wereld. 

In afwachting van de demo drinken we een drankje aan de bar. Zodra het openingswoordje wordt gehouden, wordt snel duidelijk dat er vandaag verschillende massages worden gedemonstreerd. In de ruimte bij de bar zal er een fire cupping demonstratie zijn, in de ruimte bij de jacuzzi's een hotstone massage, maar ze beginnen met de uitleg over een erotische massage in de ruimte naast de bar. Daar gaan we dus maar eerst een kijkje nemen. 

Erotische massage

Holle Bolle Gijs legt uit hoe je het beste een erotische massage kunt geven. Eigenlijk ligt alles wat hij zegt erg voor de hand, maar wellicht goed voor de mannen om nogmaals een opfriscursus te krijgen. Hij legt uit dat je om te beginnen de olie eerst op moet warmen in je handen en niet koud uit het flesje op de vrouw moet spuiten. Een goede tip. Niks is zo vervelend als wanneer de koude massageolie je huid raakt. 

Hij vervolgt zijn uitleg door te vertellen dat je niet meteen de intieme delen moet masseren. Een hele goede tip, aangezien het daar heel vaak misgaat. Ik begrijp dat het verleidelijk is om daar meteen je aandacht en je handen naartoe te laten gaan, maar niet perse opwindend, mannen. Het is veel opwindender om dat zo lang mogelijk uit te stellen en ons je bijna te laten smeken om ons daar aan te raken. 

Zijn laatste tip is om continu contact te houden met degene die je aan het masseren bent. Wanneer je meer olie nodig hebt, kun je je hand met de rug op het lichaam van degene die je aan het masseren bent, laten rusten, terwijl je met je andere hand de olie in je hand laat lopen. Zo kun je meteen de olie in je handen op laten warmen alvorens die aan te brengen op het lichaam. 

Aan het einde van de uitleg deelt hij flesjes met massageolie uit. Freek is enthousiast geworden en besluit een flesje te gaan halen. Nu nog een slachtoffer vinden die gemasseerd wil worden. Hij weet wel iemand. We lopen terug naar de ruimte bij de bar. Het duurt niet lang voordat we iemand hebben gevonden die hij mag masseren. Samen met de vrouw vertrekt hij naar de ruimte naast de bar. 

Vierhanden massage

Ik besluit een rondje te gaan lopen om te kijken of er nog op andere plekken wordt gespeeld. In de ruimte bij de jacuzzi's wordt intussen uitleg gegeven over de hotstone massage. Ook erg lekker, maar er zitten al twee vrouwen in de rij te wachten voor de massage. Ik besluit mijn ronde in de club voort te zetten. Onderweg naar de overkapping zie ik dat er nog een massagetafel staat. Hier wordt blijkbaar een vierhanden massage gegeven. Heerlijk!

Hoe te meer mensen je lichaam strelen, des te beter. Brutaal nodig ik mezelf uit voor een massage. Ik kleed mezelf uit en ga op de massagetafel liggen. Ik voel hoe vier handen mijn lichaam masseren. Ik kan hier zo de hele middag blijven liggen. De massage is vrij braaf, maar ik kan er erg van genieten. Een verdwaalde hand had ik niet erg gevonden, maar het blijft natuurlijk een BDSM-feestje en geen swingersfeestje. 

Ondertussen hebben zich meer mensen rondom de massagetafel verzameld. Ik voel een extra paar handen over mijn lichaam glijden. Ik hoor iemand grappen over een body2body massage en geef aan dat ik daar geen bezwaar tegen heb. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen. Ze kleedt zich uit en niet veel later voel ik haar naakte lichaam over dat van mij glijden. Dat is mijn eerste body2body massage van een vrouw en het smaakt zeker naar meer.

Kan ik dat ook meteen van mijn bucketlist afvinken. Na de massage kleed ik mezelf weer aan en na een douche is het tijd voor een drankje. Daar word ik uitgenodigd om samen met Angelique een relatief nieuw subje onder handen te nemen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Hij is slechts een keer eerder een beetje gezweept, dus we besluiten het rustig aan te doen. Het valt niet tegen hoeveel hij kan hebben. Hij is helemaal blij met zijn spanking. 

Ijsblokjes

Vandaag is ook Strikje na een periode van herstel van een operatie weer aanwezig. Het is altijd leuk om met hem te mogen spelen. Ik vraag hem of hij zin heeft in een spel. Dat heeft hij wel. Samen met Angelique neem ik Strikje onder handen. Ik herinner me dat hij kickt op ijsblokjes. Ik zeg tegen Angelique dat ik even ijsblokjes ga halen bij de bar. Na een opwarmronde met verschillende zwepen, is het tijd voor de ijsblokjes.

Ik neem twee ijsblokjes uit het glas en neem in elke hand een ijsblokje. Door de warmte van mijn handen smelten de ijsblokjes snel. Door de hitte van het lichaam van Strikje smelten ze nog sneller. Ik ga achter hem staan en glijdt met mijn handen over zijn lichaam. Vanaf zijn armen glijd ik langs de zijkant van zijn bovenlichaam verder naar beneden. Ik draai met de ijsblokjes rondjes langs zijn tepels. Dan glijd ik met de ijsblokjes over zijn tepels.

Via de zijkant van zijn bovenlichaam glijd ik over zijn buik. Ik zorg ervoor dat de druppels water op zijn pik landen. Ondanks de kou van de ijsblokjes zie ik dat het hem niet onberoerd laat. Ik druk mijn lichaam stevig tegen het zijne. Mijn borsten drukken daarbij in zijn rug. De ijsblokjes blijf ik ondertussen over zijn lichaam bewegen, totdat ze gesmolten zijn. Ik pak nieuwe ijsblokjes en laat die eveneens smelten op zijn lichaam. 

De ijsblokjes wrijf ik over zijn buik en ga langzaam met de ijsblokjes langs de binnenkant van zijn dijen naar beneden. Via zijn dijbeen ga ik richting de achterkant van zijn been. Dit herhaal ik aan de andere kant. Doordat hij geblinddoekt is, heeft hij geen idee wie wat doet. Dat maakt het juist extra leuk. Je kunt je fantasie de vrije loop laten. Achteraf vertelt hij me dat hij het erg leuk vond met de ijsblokjes. Weer een tevreden klant. 

Heftig zweepspel

Ondertussen wordt aan de andere kant van de ruimte een jonge vrouw door een andere jonge vrouw gezweept. De muziek schalmt uit de meegebrachte box. De dominante en onderdanige vrouw hebben samen een playlist samengesteld. De muziek doet zijn werk en zweept de onderdanige vrouw op. De muziek lijkt de vrouw te helpen de pijn te doorstaan. En dat ze pijn heeft, is niet te missen. Dat moet haast wel, gezien de pittige marks op haar bovenbenen. 

De jonge dominante vrouw danst rond de onderdanige vrouw. Met twee zwepen in haar hand raakt ze keer op keer het lichaam van de andere vrouw. Het is tegelijkertijd prachtig om te zien als ook behoorlijk heftig. De striemen die de zwepen achterlaten op de bovenbenen van de vrouw liegen er niet om. Toch zie ik dat de vrouw er enorm van geniet. Hoe gek dat misschien ook klinkt. Het liefste zou ik opstaan van de bank en de vrouw een dikke knuffel geven. 

Blijkbaar is dat niet wat ze op dit moment nodig heeft. Dat lijken de zwepen te zijn en de enorme pijn die ze veroorzaken. Gefascineerd kijk ik toe. Ik kan mezelf er niet van losmaken. Ik wil graag zien hoe dit verder gaat. De dominante vrouw zet een laatste zorgvuldig gekozen liedje op. De onderdanige vrouw weet dat ze nog even door moet bijten. Het heftige spel nadert zijn ontknoping. De muziek sleept de vrouw erdoorheen. 

Nog een paar laatste zweepslagen en dan is het mooi geweest. De vrouw zakt door haar knieën en wordt opgevangen door de dominante vrouw. Ze dekt haar toe met een deken. De onderdanige vrouw is haar heel erg dankbaar voor de sessie. Ondanks dat de vrouw haar net behoorlijk heeft toegetakeld, of misschien wel juist dankzij de toetakeling, zijn de vrouwen heel erg liefdevol naar elkaar. Ze zoenen en strelen elkaar. 

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Enerzijds fascinerend en prachtig om te zien, maar aan de andere kant ontzettend heftig. De onderdanige vrouw vond het heerlijk om te ontvangen en de dominante vrouw om te geven. Zoveel is duidelijk. Ik kan mezelf niet onttrekken aan de gedachten hoe ik dit zou vinden als de dominant geen vrouw, maar een man was geweest. Dan had ik er met hele andere ogen naar gekeken en was ik op zeker weggelopen van het spel. Gek hoe dat soms werkt in je hoofd. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.