Happy 2024

Gepubliceerd op 3 januari 2024 om 16:42

Wat was het wederom een ontzettend leuk en leerzaam jaar! Wat heb ik weer veel leuke, nieuwe mensen, Dominanten en subjes, mogen ontmoeten, met hen mogen spelen en mooie herinneringen mogen maken. Afgelopen jaar heb ik minder bezoekjes gebracht aan mensen in de privésetting, maar heb ik des te meer clubs bezocht tijdens BDSM-feestjes. Dat blijf ik ook met alle plezier doen. De eerste feestjes staan alweer ingepland en er zullen er zeker nog vele volgen. 

Ook dit jaar heb ik weer een heleboel dingen van mijn bucketlist af mogen strepen. Voor 2024 heb ik een begin gemaakt met mijn nieuwe bucketlist. Ik sta echter altijd open voor leuke suggesties. Mocht je een leuk idee hebben, laat het me vooral weten. Wie weet kan ik die toevoegen. Dingen die onder andere nog op mijn bucketlist staan, zijn: een BDSM-sessie met een vrouw, een weekend gediend worden door leuke subs en met een eigen vaste sub BDSM-feestjes bezoeken. 

Ondanks dat Ultimate Dream veruit mijn meest favoriete club is, zullen we in 2024 ook diverse andere clubs aandoen om een kijkje te nemen hoe het er daar aantoe gaat. Zo zullen we in januari een bezoek brengen aan de Seksslavinnen. Ook staat een bezoekje aan Club Amai op de planning. Eind juni zullen we wederom afreizen naar Cap d'agde om ons daar onder te dompelen in al het seksuele geweld dat Village Naturist te bieden heeft. 

Ik wens jullie een heel mooi en liefdevol jaar toe en dat al jullie wensen en stille (seksuele) verlangens uit mogen komen! 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.