Kennen we elkaar?

Gepubliceerd op 18 februari 2024 om 16:55

Ik heb de smaak weer te pakken. Week na week rijd ik naar Ultimate Dream voor steeds weer een leuk feestje. Het thema is vaak van ondergeschikt belang. Zolang het maar een BDSM-feestje is en mijn geliefde mede feestgangers Markiezin en Franky B1 ook van de partij zijn, is het altijd super gezellig. Samen met Markiezin neem ik met alle liefde verschillende subjes onder handen, die naar eigen zeggen door Frank voor de bus zijn geduwd.

Freek is helaas niet in de gelegenheid geweest om mij te vergezellen naar de feestjes de afgelopen weken. Al langer speel ik met het idee om een sub uit te nodigen om met mij mee te gaan naar een BDSM-feestje (in UD) om hem kennis te laten maken met deze mooie en bijzondere wereld. Ik kan mezelf voorstellen dat het lastig voor veel mannen is om alleen naar een feestje te gaan en niet te weten wat je te wachten staat.

Met een vrouw aan je zijde maak je net wat makkelijker contact met anderen. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en een oproep te plaatsen op Fetlife. De oproep wordt door veel mede kinksters geliked en gedeeld, super lief. Dit leidt tot verschillende berichten in mijn mailbox van leuke, mannelijke subs. Veel mannen zouden graag meegaan, maar het is feestje is op zaterdag tijdens Carnaval en dan roept de plicht voor andere (vanilla) feestjes. 

Volgens mij kennen we elkaar?

Het is nog maar een paar dagen tot zaterdag. Mocht niemand mee kunnen dan is er geen man overboord. Ik zie op Fetlife dat er veel bekenden naar het feestje gaan. Ik ga dus toch sowieso, desnoods in mijn eentje. Dan krijg ik een berichtje van iemand die ik een aantal weken geleden op een feestje in UD heb ontmoet. Hij schrijft dat als ik nog niemand heb gevonden om mee te gaan hij zich wel wil opofferen om met mij mee te gaan. Gezellig!

Al vaak had ik het er met Freek en Wouter over gehad dat ik nog een keer een bekende tegen zou komen. Dat kon niet uitblijven. Zij waren al eerder een bekende tegengekomen in dit wereldje en nu was het mijn beurt. Lang ontsprong ik de dans. Tot vandaag. Tijdens het feestje zie ik in mijn ooghoek iemand die me volgens mij bekend voorkomt. Niet veel later loopt hij voorbij. Nu weet ik het zeker.

Ik spreek hem aan en zeg: Volgens mij kennen wij elkaar, he?' Waarop hij bevestigend antwoord. Heel vaak heb ik mezelf afgevraagd hoe het zou zijn om een bekende tegen te komen. Nu weet ik het. Waar ik altijd heb gedacht dat dat ongemakkelijk zou zijn, blijkt gek genoeg het tegendeel waar te zijn. Het voelt helemaal niet ongemakkelijk, in tegendeel. Aan de bar kletsen we onder het genot van een drankje honderduit. 

Hernieuwde kennismaking

We hebben elkaar al een jaar of vijf niet gezien, maar het voelt meteen weer vertrouwd. Aangezien we op verschillende tijden binnen zijn gekomen, eten we ook op verschillende tijden. Na het eten is er buiten een demo van fireplay. Franky staat achter me en zegt dat hij een sub heeft geregeld voor zijn vrouw en mij, zoals hij wel vaker voor ons doet. Niet dat wij dat zelf niet zouden kunnen, maar dan ontspringt hij zelf de dans, denkt hij. 

Hij zegt dat hij Servant Tony heeft geregeld. Ik zeg hem dat dat wellicht geen goed idee is aangezien ik hem ken. Na de demo nemen we eerst een andere door Franky gestrikte sub onder handen. Met drie domina's zwepen we hem letterlijk op. Hij vindt het heerlijk. Ik loop naar de bar, naar Servant Tony en vertel hem dat Franky hem uitgenodigd heeft om door ons gezweept te worden. Ik zeg erbij dat ik me voor kan stellen dat dat ongemakkelijk voor hem is. 

Hij geeft aan dat dat niet het geval is. Hij vraagt me of ik dat ongemakkelijk zou vinden. Hoe gek ook, lijkt me dat niet ongemakkelijk. We besluiten de proef op de som te nemen. Ik nodig hem uit mee te lopen naar het Andreaskruis en vraag hem zijn kleding uit te doen. Hij doet wat er van hem gevraagd wordt en neemt plaats aan het kruis. Eigenlijk voldoet hij precies aan mijn wensen voor een leuke sub: toyboy met een leuk snoetje en een goed lichaam die langer is dan ik. 

Leuke toyboy 

Ik heb me vaak afgevraagd hoe het is om met een bekende te spelen. Dat ga ik nu dus ervaren. Mijn spel pas ik niet aan. Ik doe met hem wat ik met elke andere leuke sub zou doen. Dan weet ik of het al dan niet ongemakkelijk is om samen met een bekende te spelen. Samen met de andere vrouwen neem ik hem onder handen. We bouwen het rustig op. Ik laat de andere vrouwen zwepen. Ik gebruik vooral mijn handen en nagels om hem te teasen.

Bij de bar haal ik wat ijsklontjes. Met in elke hand een ijsklontje verken ik elk stukje van zijn lichaam. Dat is totaal geen straf. Hij heeft een goed lichaam. De ijsklontjes smelten onder mijn handen vandaan. Met het smelten van de ijsklontjes kan ik zijn lichaam steeds beter voelen. Ik neem uitgebreid de tijd. Teasen is toch wel een van mijn favoriete onderdelen tijdens een BDSM-spel. Heerlijk om de controle over iemands genot (en soms ook orgasme) te hebben tijdens een spel!   

Ik ga dicht tegen hem aan staan en druk mijn lichaam tegen dat van hem aan. Mijn borsten drukken hierbij stevig tegen zijn rug. Stiekem ben ik wel benieuwd wat het met hem doet. Dit is lastig te zien aangezien hij met zijn voorkant tegen het kruis aan staat. Als de ijsklontjes volledig zijn gesmolten, droogt een andere domina zijn lichaam af en gaat het zwepen weer verder. Ik kijk van een afstandje toe en laat de domina's hun gang gaan. 

Nog een laatste keer maak ik van de gelegenheid gebruik om met mijn handen en mijn nagels over zijn lichaam te glijden. Nog een paar laatste tikken op zijn stevige, ronde billen. Dan laat ik hem over aan de andere domina's. Als het spel is afgelopen, geeft hij ons alledrie een stevige knuffel. Altijd een mooie afsluiting van een spel. Aan de bar vertelde hij eerder die avond dat hij heel erg dienend is en graag massages geeft. Dat klinkt als muziek in mijn oren.  

Massage

Ik vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Zeker als ik intensief heb gezweept op een feestje. Dat is wel het minste wat een sub terug kan doen, lijkt me. Ik vraag hem nogmaals naar zijn massagekunsten. Hij vertelt me dat hij graag voeten masseert. Ik nodig hem uit om mijn voeten te masseren. Zoals een goede sub betaamt, loopt hij meteen naar zijn kluisje om de massageolie te halen. Op de terugweg neemt hij een handdoek mee. 

We lopen naar de ruimte naast de bar. Daar is het echter een drukte van jewelste. Normaal gesproken zie ik je weinig seks op een BDSM-feestje, maar dat is vandaag toch echt wel anders. Aangezien alles wat er daar gebeurt voor te veel afleiding zorgt, gaan we naar een andere ruimte. Ik neem plaats op het bed en mijn voeten worden heerlijk gemasseerd. Echt een genot als je de hele middag en avond op hakken hebt gelopen. 

Ik geniet van de massage. Tijdens de massage kletsen we gezellig verder. Hier kan ik wel aan wennen. Hij vraagt me of het ongemakkelijk voor me was om met hem te spelen aangezien ik hem ken. Ik antwoord naar alle eerlijkheid dat dat niet zo was. Ik vraag hem uiteraard ook hoe dat voor hem was. Ook voor hem voelde dat niet ongemakkelijk gelukkig. Misschien moet ik maar overwegen of ik hem kan strikken om vaker naar feestjes mee te gaan. Misschien wel als vaste sub. 

Met het einde van de massage komt ook een einde aan het feestje. Hij vertelt me dat we elkaar nog vaak tegen zullen komen op de feestjes aangezien hij zichzelf ook voor verschillende feestjes heeft aangemeld. Dat lijkt me geen straf. Inmiddels hebben we al op verschillende feestjes gespeeld en heb ik tijdens elk feestje een heerlijk massage mogen ontvangen. Hierbij is het niet alleen bij voetmassages gebleven...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.