De touwtjes stevig in handen

Gepubliceerd op 24 februari 2024 om 17:40

We gaan zo vaak als we kunnen naar een BDSM-feestje in Ultimate Dream. Het thema is van ondergeschikt belang. Met uitzondering van de gemixte feestjes met Swingers. Daar zijn we twee keer geweest, maar dat is niet ons ding. De swingerswereld is toch heel anders dan die van de BDSM. Uiteraard voor elk wat wils, maar BDSM is meer mijn ding. Ondanks dat ik erg kan genieten van seks met anderen. 

Ik spreek veel liever een op een af. Dan heb ik de volledige aandacht van iemand en hoef ik die niet te delen met de vele vrouwen voor en/of na mij op zo'n avond. De seks is een op een vaak ook veel beter. Maar goed, terug naar het feestje van vandaag. Ik zie dat het thema bondage is. Dit heb ik nog nooit echt zelf gedaan. Verschillende subs met wie ik heb gespeeld, hebben aangegeven dat ze dit heel leuk vinden. Hoog tijd dus om binnenkort een keer een cursus te gaan doen. 

Vanavond is er een workshop met bondage en een demo zelfbondage. Dat laatste heb ik nog nooit gezien, dus ik ben erg benieuwd wat ik me daar precies bij voor moet stellen. Eerst maar eens een drankje doen aan de bar. Uiteindelijk heeft er nog iemand gereageerd op mijn oproep om me te vergezellen naar het feestje vandaag. Niet veel later zie ik hem binnenkomen. We begroeten elkaar, kletsen wat en dan is het alweer tijd voor de workshop. 

Miss Renee geeft de workshop. Aangezien ik geen touw bij me heb, mag ik haar helpen om een bondage aan te brengen bij haar partner. Erg leuk om te doen. De meeste mensen die deelnemen aan de workshop hebben zo te zien vaker met touwen gespeeld. Het is makkelijker dan ik had verwacht. Binnenkort toch maar eens een sub proberen vast te binden dus.  Nadat de bondage weer los is gemaakt en we een drankje hebben gedaan aan de bar is het tijd voor de demo. 

Zelfbondage

Onder de overkapping geeft Poppy haar demo zelfbondage. Blijkbaar is ze gespot tijdens een bezoek aan Try en Play in een club in Flevoland. Hier heeft ze vaker haar kunsten vertoond. De ruimte is helemaal volgestroomd met toeschouwers. Aangezien ze zichzelf gaan bonderen en in suspension gaat hangen, heeft ze een aanwezige ervaren Dom gevraagd om te spotten (haar in de gaten te houden). 

Op een kleedje op de grond voor haar heeft ze alle benodigdheden klaargelegd. Verschillende kleuren touw en ringen liggen netjes klaar voor gebruik. Ze begint met de bondage en maakt eerst een harnas met standaard touw. Het ziet er heel mooi uit. Rondom haar middel en bovenbenen heeft ze meerdere lagen touw naast elkaar gebonden. Het is echt een kunstwerk om te zien. Daarna is haar bovenlichaam aan de beurt. 

Het touw bindt ze netjes onder haar borsten, om haar borsten en over haar schouders. Het ziet er nu al prachtig uit. De ringen worden in de bondage verwerkt. Het blauwe touw wordt gebruikt om aan de ringen in het harnas te bevestigen en vervolgens aan de ring aan het plafond vast te maken. Aangezien het goed moet gebeuren, duurt het even voordat alle touwen in gereedheid zijn gebracht. 

Ze test de ring aan het plafond door hem met twee handen vast te pakken en een paar keer heen en weer te slingeren. Als dat goed is gekeurd, is het tijd om de touwen stevig aan te trekken. Het is bizar om te zien hoe makkelijk ze zichzelf kan optakelen door aan de touwen te trekken. Zodra haar middel helemaal omhoog getrokken is, is het tijd om haar benen omhoog te takelen. Ook dit lijkt totaal geen moeite te kosten.

Suspension

Op de muziek verwisselt ze steeds sierlijk van pose. Het is echt heel erg mooi en elegant om te zien. Bizar om te zien hoe ogenschijnlijk makkelijk dat is. Door een touw los te maken of juist strak te trekken, hangt ze in no time ondersteboven aan het touw en dan weer rechtop. Haar benen verplaatst ze in elke denkbare houding. Na ik schat een minuut of vijftien brengt ze zichzelf weer rechtop en maakt ze zich los uit de touwen. 

Tijdens de hele demo is het muisstil in de zaal, maar nu de act klaar is, klinkt er een groot applaus. Heel mooi om dit een keer gezien te mogen hebben. Ontzettend knap. Tijdens de act is de jongen die gereageerd had op mijn oproep, driftig met penselen en verf in de weer geweest. Heel gaaf om te zien wat hij in die korte tijd op papier heeft kunnen zetten. Hij is natuurlijk vanavond niet alleen gekomen om te tekenen.

We gaan even snel wat eten en dan is het tijd om hem wat nieuwe dingen te laten ervaren. Aan het begin van de avond heeft hij mij gevraagd om zijn stalen collar om te doen. Deze draagt hij gedurende de rest van de avond. We nemen hem mee naar de ruimte naast de bar en vragen hem om aan het Andreaskruis plaats te nemen, uiteraard zonder kleding. Met kleding aan zweept niet lekker en dan voel je er natuurlijk ook minder van. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

CBT

Met zijn tweeën nemen we hem onder handen. Ondanks dat we zijn polsen hebben vastgemaakt aan de ringen van het Andreaskruis, weet hij zich toch om te draaien. Nu hij omgedraaid is, nemen we meteen de voorkant onder handen. Ondanks dat hij dit niet vaker heeft gedaan, kan hij toch best veel hebben. We hoeven onszelf dan ook niet in te houden. Als de zweepsessie klaar is, geeft hij aan dat hij ook van CBT houdt. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. 

Hij gaat stevig staan met zijn benen iets uit elkaar. Ik ga ook stevig staan en schop met de bovenkant van mijn voet gericht in zijn ballen en tegen zijn pik. Hij vindt het heerlijk. Ik herhaal dit een aantal keer. Zijn glimlach lijkt vast te zijn geplakt aan zijn gezicht. Hij blijft maar lachen. Dit blijkt zijn eerste keer ballbusting te zijn. Hij heeft het eerder bij zichzelf geprobeerd, maar dat is toch anders dan wanneer iemand anders het bij je doet. Weer iets wat hij van zijn lijstje kan afstrepen. 

Terwijl de andere domina hem onder handen neemt, ga ik gezellig met Dokter Bob kletsen. Samen met hem heb ik al een aantal keer een energiespel bij iemand mogen doen. Dit was echter altijd bij vrouwen. Eerder die avond vertelde hij me dat hij dat een keer bij een man had gedaan. Ik was benieuwd hoe dat zou zijn en heb afgesproken dat ik een vrijwilliger zou zoeken om dit samen met hem bij te proberen. Mijn meegebrachte sub (Aesop) lijkt hiervoor geschikt te zijn. 

Energiespel met Dokter Bob

Ik vraag hem of hij een energiespel wil proberen. Dat wil hij wel. We gaan met zijn drieën naar een andere ruimte. Aesop is nog steeds geblinddoekt. Ik vraag hem om op zijn rug op het bed plaats te nemen. Als hij op het bed ligt, nemen Dokter Bob en ik elk aan kant van hem plaats. We hebben afgesproken dat ik ga proberen hem zover te krijgen dat hij zijn lichaam aan ons overgeeft zonder hem op de meest gevoelige plekken aan te raken. Heel benieuwd of dat gaat lukken.

Aangezien hij zo goed op ons spel reageerde en zichzelf makkelijk over kon geven, lijkt hij een geschikte kandidaat te zijn voor het energiespel. Ik praat rustig tegen hem en zeg hem dat hij niet met zijn stem, maar met zijn lichaam moet praten. Synchroon raken we met een vinger zijn lichaam aan. Hierbij raken we geen edele delen aan. Hij lijkt het prettig te vinden, maar hij reageert niet zoals de dames bij wie dit eerder hebben gedaan. Misschien is het toch lastiger bij een man. 

Dokter Bob neemt het na een tijdje over. Hij doet heel erg zijn best, maar het lijkt minimaal effect te hebben op Aesop. Jammer, maar helaas. We hebben het in ieder geval geprobeerd. Misschien dat het een andere keer bij een andere sub lukt die zich nog beter kan overgeven. Ik heb nog wel iemand in gedachten. Wie weet lukt het met hem. We ronden het energiespel af en gaan voor een drankje aan de bar. 

De laatste massage van Servant Tony zorgde ervoor dat ik een tijdje geen last van mijn nek en rug had. Tijd voor een herhaling van zetten. Ik strik hem voor een rugmassage. De laatste keer deed hij dat, terwijl ik op een kruk aan de bar zat. Dit keer ga ik het mezelf (en hem) nog makkelijker maken door op het bed plaats te nemen. Ik kleed mezelf uit op mijn slip na en ga op het bed liggen. 

Ik voel hoe de kundige handen van Servant Tony mijn rug en nek kneden. Ik kan hier zo wel uren blijven liggen. Hij mag mijn hele lichaam onder handen nemen. Mijn rug en nek voelen een stuk losser na de massage. Ik geef hem een knuffel en kleed mezelf weer aan. De tijd is voorbij gevlogen. Het is alweer 01.00 uur. Ik dacht tijd dat het tijd was om naar huis te gaan, maar blijkbaar duurt het feestje vandaag tot 02.00 uur. 

Pegging

Aesop vraagt me om nog een laatste gunst. Hij heeft vandeweek een strapon besteld. Hij vraagt me of ik die op hem uit wil proberen. Uiteraard wil ik dat. Dit wordt mijn laatste goede daad van vanavond. Hierna is het mooi geweest en tijd om naar huis te gaan. We gaan naar een kleinere ruimte. Hij neemt plaats op het bed en ik trek een handschoen aan. Met het glijmiddel smeer ik zijn achterste en de strapon in. 

De voorbinddildo glijdt moeiteloos bij hem naar binnen. Zo te zien heeft hij dit vaker gedaan. Het bed is net iets te laag om hem makkelijk te kunnen penetreren met de dildo. Hij gaat op zijn knieën zitten waardoor dit iets makkelijker voor mij is. On het nog makkelijker te maken, vraag ik hem te gaan staan. Terwijl hij tegen de muur staat met zijn billen naar achteren, breng ik de dildo in zijn achterste in. Hij geniet met volle teugen en raakt in subspace. 

Iemand nemen met een voorbinddildo is een goed alternatief voor de sportschool. De squathouding zorgt voor een goede training van je bovenbeenspieren. Dan vind ik het welletjes geweest. Aesop telt af van twintig naar nul en dan haal ik de dildo uit zijn achterste. Hiermee is een mooie avond tot een einde gekomen. Tijd om mijn spullen te verzamelen, om te kleden en afscheid te nemen. Uitkijkend naar alweer het volgende feestje. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.