Erotische fotoshoot

Gepubliceerd op 1 maart 2024 om 12:45

Al een aantal jaar heb ik contact met Miranda. Een hele leuke vrouw die me al vaker had uitgenodigd om bij een fotoshoot van hen te komen kijken. Helaas was het er nog niet van gekomen. Binnenkort zou het er dan toch eindelijk van gaan komen, zo leek het. Na een datum te hebben geprikt en een locatie te hebben geboekt, hebben we afgesproken in een hotel in het oosten van Brabant. 

Bij de fotoshoot zouden Miranda, haar man Ron (de fotograaf) en Olaf aanwezig zijn. Olaf kende ik nog van de Large Penis Contest die ik een aantal jaar geleden samen met hem en Tom heb gedaan. Na de large penis contest, waarbij dus twee mannen aanwezig waren met ja, je raadt het al, een hele grote penis, en waarbij degenen die precies na het aftellen van twintig naar nul op nul klaar kon komen de winnaar was, heb ik met beide mannen nog altijd contact gehouden.

Met Tom heb ik samen nog een fantasie van een minnaar in vervulling kunnen laten gaan (Pips fantasie). Pip fantaseerde al jaren over hoe het zou zijn om een man te pijpen. Handig als je minnares genoeg leuke mensen kent om je fantasie in vervulling te laten gaan. Terug naar de fotoshoot. Leuk om Olaf na al die jaren weer in levende lijven te mogen ontmoeten. Ik had er super veel zin in. Het is ook weer een keer iets anders dan BDSM. 

De dag van de shoot

Op de dag van de fotoshoot moet ik 's ochtends eerst nog naar een afspraak en daarna rijd ik snel door naar de afgesproken locatie. Ik app dat ik er ben en wacht in het restaurant tot iemand me komt ophalen. Ron zou me op komen halen. Alleen heb ik geen idee hoe Ron eruit ziet. Op een gegeven moment zie ik iemand het restaurant in komen lopen waarvan ik denk dat het Ron zou kunnen zijn. Ik lach vriendelijk naar hem en hij naar mij. 

Ik geef hem een knikje, maar als hij verder loopt, wordt duidelijk dat hij Ron dus niet is. Nog maar even geduld dus. Even later komt Olaf aangelopen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet meteen herken en hij mij volgens mij ook niet. Toch voelt het meteen weer vertrouwd. Samen met hem loop ik naar de hotelkamer. Daar wachten Ron en Miranda mij op. Ik geef ze een hand en drie zoenen. Gek toch, hoe het steeds heel vertrouwd voelt ondanks dat je mensen niet kent. 

Ik voel mezelf altijd meteen op mijn gemak als ik ergens ga kijken. Gelukkig voelen de mensen waar ik ga kijken zich ook snel op hun gemak bij mij als we even kletsen. Ik kan mezelf voorstellen dat het toch even wennen is als iemand naast je bed zit en toekijkt. We kletsen even wat en dan is het tijd om de fotoshoot te beginnen. Naast de kast ligt een stapel met kleding en schoenen en verschillende tassen van Shein met daarin nieuwe aanwinsten.

Even voorstellen

Ron en Miranda doen een aantal keer per jaar een fotoshoot. Hiervoor zijn ze op zoek naar mannen met een grote penis. Zo zijn ze ook bij Olaf uitgekomen. De foto's die ze maken zijn voor privé gebruik. Olaf hoeft zich dus geen zorgen te maken dat zijn foto's ergens op internet opduiken. Discretie is met dit soort dingen wel gewenst. Miranda en Ron zijn een echt stel en doen dit altijd samen. Ze hebben ook duidelijke grenzen waaraan ze zich altijd netjes houden. 

Zo wil Miranda alleen pijpen met condoom en geen penetratie. Tijdens de shoot zie ik haar ook niet zoenen met Olaf , dus ik denk dat dit ook een regel is, maar dat heb ik niet gevraagd en wellicht anders niet goed gezien. Olaf's partner is niet op de hoogte van zijn escapades en hij wil dat graag zo houden. Ook daar hoeft hij zich geen zorgen over te maken. Ik ben net als de andere twee heel discreet. Dat is ook een belangrijke voorwaarde om dit te kunnen blijven doen. 

Het is een jaar geleden dat ze elkaar voor het laatste hebben gezien, dus het was een leuk weerzien vandaag. Ze hebben de vakantiefoto's van de laatste vakantie van het stel bekeken en lekker bijgekletst, terwijl ze op mijn komst moesten wachten. Nu is het hoog tijd om te beginnen met de fotoshoot. Olaf mag de kleding uitzoeken die Miranda als eerste aan gaat doen. Hij heeft zo zijn voorkeur en het kiezen is dan ook niet moeilijk. 

Miranda trekt de kleding aan die Olaf voor haar heeft uitgekozen.                   Een kort, zwart, sexy jurkje met daaronder zwarte stay ups en mooie laarsjes met hoge hakken. Ik weet niet precies hoe ver ze zullen gaan tijdens de shoot, maar ik ga het wel zien. Ik laat hen lekker hun ding doen.

Ron stelt zijn camera in en de twee anderen nemen plaats aan de overkant van het bed. De camera klikt constant. Heel langzaam doen Miranda en Olaf hun ding. Heel erg leuk om te zien dat ze hier zo zoveel plezier in hebben en van elkaar genieten.

Lekker uitgebreid teasen 

Ik kan heel erg genieten van het kijken naar mensen die het naar hun zin hebben en maximaal proberen te genieten. Dan geniet ik met hen mee. Ze nemen uitgebreid de tijd om de camera en elkaar te teasen. Er wordt niks overhaast. Ik denk dat het voor veel mannen lastig zou zijn om wanneer ze opgewonden raken zo de tijd te blijven nemen. Honderden foto's later is de blouse van Olaf uit en zitten ze op de rand van het bed. Ook nu volgen er nog vele foto's. 

Ron loopt de kamer door om steeds vanuit de juiste hoek de foto te kunnen nemen. Ik schuif met hem mee om uit beeld te blijven. Dan gaat Miranda op aangeven van Ron op het bed liggen en gaat Olaf bovenop haar liggen. Ron staat dichtbij. Olaf 's broek is uit en ik zie een flinke bobbel in zijn broek. Kundig haalt Miranda zijn penis onder zijn boxershort uit. Ron staat nu tegen de bedrand aan. Ik zie hoe Miranda meteen hand de bobbel in de broek van Ron streelt.

Met haar andere hand streelt ze Olaf 's penis. Olaf gaat tussen de benen van Miranda zitten en beweegt zijn mond uiterst langzaam steeds meer in de richting van de vagina van Miranda totdat zijn tong haar clit vindt. Met lange halen streelt zijn tong haar clit. Aan haar gezicht en haar lichaam zie ik dat zijn tong zijn uitwerking heeft. Nog een paar stevige likken en dan zie ik het lichaam van Miranda schokken. Heerlijk om iemand zo te zien genieten. 

 

Dan is het tijd voor een nieuwe set kleding (en om even af te koelen). Ook de tweede set kleding wordt uitgezocht door Olaf . Dit is wederom een makkie. Hij wil graag dat Miranda de rode catsuit aantrekt met bijpassende rode hakken. Het staat haar erg mooi en is super sexy.

De shoot gaat verder. Miranda en Olaf nemen weer plaats op het bed. Ron staat weer met zijn camera bovenop de actie en geeft instructies wat ze moeten doen. Ik wist vooraf niet wat de rol van Ron precies zou zijn in het geheel. Of hij alleen de foto's zou maken of dat hij ook weleens meedoet. Dat zal vandaag wel blijken. 

Heel erg opwindend

Heel erg leuk om te zien dat ze hier zoveel plezier in hebben en van elkaar genieten. Dan gaat de rits van zijn broek open. De hand van Miranda vindt de penis van Ron. Ron helpt haar een handje en trekt zijn spijkerbroek uit. Nu kan ze er makkelijker bij. Met in elke hand een penis geniet Miranda met volle teugen, net als de beide heren trouwens. Heerlijk om te zien!

Ron vraagt of ik de camera van hem wil overnemen. Dat wil ik uiteraard. Hij gaat op het bed liggen en neemt deel aan het spel van over en weer uitdagen en teasen. Ik probeer zo goed mogelijk uit verschillende hoeken foto's te maken. Over de rode catsuit loopt een rits van boven tot helemaal onderaan. Ideaal zo blijkt nu. Olaf's penis is vakkundig keihard gemaakt door Miranda, net als de penis van Ron. Beide heren doen een condoom om.

Miranda heeft de regel dat ze alleen met condoom pijpt en wil tijdens de sessie geen onderscheid maken. Dat betekent dus ook een condoom voor Ron. Als beide heren een condoom om hebben, neemt Miranda de penissen om en om in haar mond en hand. Kundig maakt ze de pennissen van beide heren zo mogelijk nog stijver. Dan neemt ze plaats tussen hen in. De rits van de catsuit is inmiddels omlaag en heeft haar borsten ontbloot.

Beide mannen gaan op hun knieën naast Miranda zitten en doen hun condoom af. Ze trekken zichzelf naar een hoogtepunt  waarbij hun sperma op de borsten van Miranda landt. Ik probeer het zo goed mogelijk vast te leggen met de camera. Iedereen heeft een hoogtepunt bereikt en gaat een voor een douchen. Ik klets nog even na en ga dan weer terug naar huis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het stiekem toch best opwindend vond om te zien. 

Met name de hele situatie en het teasen wond me enorm op. Ik vind het een erg leuk idee om dit als soort van voorspel te doen tijdens een van mijn eigen dates. Leuk om elkaar maximaal op te winden zonder meteen tot seks over te gaan. Er zouden dan niet perse foto's gemaakt hoeven te worden, maar het idee vind ik erg leuk. Ik zal het eens voorstellen op de eerstvolgende date...

Reactie plaatsen

Reacties

Turkse heer
3 maanden geleden

Mooie palen zeg had er ook mee willen spelen😅

Miranda
2 maanden geleden

Hoi Jewel,

Leuk om onze ervaring hier zo te lezen. Wij vonden het erg leuk dat jij bij de shoot aanwezig was. Geeft toch nog extra spanning.

Wie weet tot de volgende keer

Miranda, R en D