Neukmachine

Gepubliceerd op 13 augustus 2024 om 19:28

Alweer een tijd geleden heb ik een man leren kennen die onder andere sextoys verkoopt. Voor hem heb ik al een aantal toys mogen testen. De laatste keer dat ik in zijn magazijn was, heb ik met heel veel plezier de nieuwe producten mogen bewonderen. Een groot deel was voor mij natuurlijk inmiddels bekend terrein. Echter een aantal producten had ik nog niet eerder live mogen aanschouwen. 

Casanova heeft producten voor elke portemonnee. Zo ook voor de wat dikkere portemonnee. Zo zag ik in de stellingen een aantal neukmachines staan. De aanschaf van deze machines is een kostbare aangelegenheid. Ik kan mezelf voorstellen dat je dit eerst van dichtbij wil zien alvorens, en nog liever misschien een keer zou willen proberen, alvorens tot aanschaf over te gaan. Daar heeft Casanova iets op bedacht. 

 

Sinds 2023 koop ik partijen toys op om deze weer vervolgens weer te kunnen verkopen. Een deel verkoop ik online via een van de bekendere platforms. Daarnaast kunnen mensen ook in het magazijn langskomen om daar wat uit te zoeken. Echter na goed zoeken en met behulp van onder andere Jewel, kom ik erachter dat er een hele wereld bestaat die ik niet ken. Een wereld die zich in de schaduw en op het randje afspeelt van wat de 'normale' burgerlijke mens acceptabel vindt.  

Zo kwam ik erachter dat iedereen veel geiler is dan ze durven te vertellen. In merkte dat iedereen het lastig vindt om de ‘dure’ toys online te kopen of twijfelt of het wel is wat ze willen. Nu is het voor een toy tot twintig euro nog wel te overzien. Ik gebruik hiervoor diverse Facebook groepen die hier slim op in spelen om de goedkopere toys te kunnen verkopen. Maar wat nu met de dure toys, zoals bijvoorbeeld een womanizer of een neukmachine van dik tweehonderd euro?

Dan wordt het toch wel een ander verhaal. Dit is een hoop geld. Het staat allemaal online voorzien van tien foto’s en een hele lap tekst om het product aan te prijzen en te verkopen. Maar zou je een neukmachine van dik tweehonderd euro online bestellen? Hoe ziet zo'n ding eruit? Hoe voelt zo iets aan? Wat koop ik nu eigenlijk? Is het wel iets voor mij? zijn vragen die dan in je opkomen. Nu heb ik met dank aan mijn leverancier hier een oplossing voor.   

In mijn mini showroom ga ik twee modellen neukmachines ten toon stellen. Mocht  er gaandeweg meer vraag komen dan komen er machines bij. Deze machines kun je bewonderen, aanraken en indien gewenst zelf testen. Dit gebeurt geheel privé, hygiënisch en discreet. Het is ook alleen maar mogelijk op afspraak! Wil je graag in real life kennis maken met een neukmachine en ben je nieuwsgierig genoeg om te zien en te ervaren wat het nu eigenlijk is, neem dan contact met me op (via producten@my-casanova.eu).

 

Reactie plaatsen

Reacties

paul
2 maanden geleden

wat een schitterend idee!