Bezoek aan een privéhuis

Gepubliceerd op 15 augustus 2024 om 14:28

De afgelopen jaren ben ik altijd in de gelukkige omstandigheid geweest dat ik de meest leuke dingen heb mogen zien en ook veelvuldig zelf heb mogen ervaren. Inmiddels heb ik al zo'n beetje alles mogen doen wat er op mijn bucketlist stond. Echter telkens wanneer er iets wordt afgestreept, komt er bijna meteen ook weer iets nieuws bij. Als vrouw kun je natuurlijk bijna alles ervaren, maar helaas ook weer niet alles. Sommige dingen zijn alleen weggelegd voor mannen.

Zo ook het bezoek aan een privéhuis, dacht ik. Een hele goede vriend van mij, Dennis, heeft in het verleden regelmatig een bezoek gebracht aan een privéhuis. Regelmatig hebben we hierover gesproken. Ik heb weleens bij hem aangegeven dat het me onwijs leuk lijkt om een keer met hem mee te mogen gaan. Geen idee of dat ook echt mogelijk zou zijn en wat ik ervan kan verwachten.

Lange tijd had ik niet gedacht dat het er wellicht ook echt van zou kunnen komen. Tot Dennis mij vorige week een berichtje stuurde dat hij wel een leuk idee had als ik vrijdag tijd zou hebben. Dat had ik wel. Uiteraard heel benieuwd wat hij voor ogen had, stuurde ik hem een bericht terug dat ik vrijdag wel tijd zou kunnen maken. Het laatste wat ik had verwacht, is dat hij me uit zou nodigen om met hem mee te gaan naar een privéhuis...

Ik was wel meteen heel enthousiast. Dit stond al een hele tijd hoog op mijn lijstje, maar tot dan toe was het plan nooit echt concreet geworden. Hij gaf eerder aan dat hij liever niet meer hiernaartoe wilde gaan, maar voor mij wellicht een keer een uitzondering wilde maken. Superlief! Mijn gedachten maakte overuren. Wat voor vrouwen zouden er in zo'n huis werken en hoe zou het eraan toegaan?

Privéhuis numero uno

De dag vloog voorbij en voor ik het wist, was het vrijdagmiddag. We hadden afgesproken bij de AH in de bewuste plaats. Samen zouden we naar het privéhuis rijden. Dennis wist de weg naar dit bewuste huis. Hij gaf toe dat hij hier vaker was geweest. Hij vertelde me dat je als man een afspraak kan maken of op de bonnefooi naar de locatie toe kunt rijden. Daar aangekomen, wordt je verwelkomd door een gastvrouw. 

In de ontvangstruimte melden zich de vrouwen die interesse hebben en stellen zich aan je voor. Vervolgens kun je aangegeven met wie je jezelf wil gaan vermaken. Dennis geeft aan dat hij het leuk zou vinden als ik een vrouw voor hem uit zou zoeken. Dat lijkt me ook heel erg leuk. Ik vraag hem wat zijn no go's zijn, zodat ik daar rekening mee kan houden. Het moet voor iedereen natuurlijk wel een leuke ervaring zijn. 

Niet veel later komen we aan bij het huis. Van buiten lijkt het een doorsneewoning aan een doorsnee afgelegen straat te zijn. Ik denk dat bewust gekozen is voor een extra groot huisnummer op de gevel, zodat er nog enige herkenning voor de bezoekers is. We rijden de oprit op. Op de bezoekersparkeerplaats staan een vijftal auto's waaronder een Tesla. Ik gok iemand die een 'vergadering' heeft. Ik kan niet goed zien hoeveel auto's er op de 'werknemers'parkeerplaats staan.

We bellen aan en kijken recht in het gezicht van de verbaasde gastvrouw. Op haar gezicht rust een verwarde blik. Dit zag ze duidelijk niet aankomen. Ik kan mezelf voorstellen dat hier niet vaak (een man met) een vrouw komt. Ze geeft aan dat er maar drie meisjes beschikbaar zijn en dat stellen zich vooraf moeten melden. Ze is overrompeld en het lijkt of ze een smoes bedenkt waarom we niet welkom zijn. We besluiten het erbij te laten en gaan terug naar de auto. Jammer. 

Privéhuis numero dos

Misschien dat het dus toch een item is dat op de bucketlist moet blijven staan. We besluiten echter om nog niet op te geven. Er moeten toch meer privéhuizen in de buurt zijn, lijkt me. We googelen op de zoekterm 'privéhuis' en vinden inderdaad op een paar kilometer afstand nog een privéhuis. Om te voorkomen dat we ook hier weggestuurd worden, besluiten we vooraf even te bellen. 

Ik zie aan het gezicht van Dennis dat hij het spannend vindt. Ik stel voor dat ik ga bellen. Ik klik op het telefoonnummer op de website en krijg al snel iemand aan de lijn. Ik leg haar uit dat ik graag een keer met Dennis mee zou gaan als hij een privéhuis bezoekt. De vrouw aan de andere kant van de lijn geeft aan dat dat geen probleem is, maar dat ze wel na moet vragen bij de aanwezige vrouwen of er iemand is die hier geen bezwaar tegen heeft. 

Even later krijg ik Kim aan de telefoon. Kim geeft aan er geen probleem mee te hebben dat ik met Dennis meekom en toe zal kijken. We spreken een bedrag af en ik geef aan dat we er over een kwartier kunnen zijn. Omdat we niet weten of we makkelijk kunnen parkeren en of het druk op de weg is, spreken we over een half uur af. Kim zegt dat ze dat tijdslot vrij zal houden. Het lijkt erop dat het er nu toch echt van gaat komen. Ik heb er super veel zin in!

Kim

Vijftien minuten later parkeren we onze auto in de straat van het privéhuis en lopen naar de ingang. De deur staat open en we bellen aan bij de tussendeur. Een mooie blonde vrouw met krullen doet in haar gele lingerie de deur open. Ik betrap mezelf erop dat het me verbaast dat het zo'n mooie vrouw is. En dat ze Nederlands is. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hier alleen buitenlandse vrouwen zouden werken en, geen idee waarom, maar ook minder mooie vrouwen. 

We volgen Kim en gaan bij de kamer naast de ingang naar binnen. Kim zegt dat ze niet had verwacht dat we ook echt zouden komen. Ze ontvangen vaker telefoontjes van mannen die een trio willen en stellen, maar die komen eigenlijk nooit opdagen. Wij wel dus. Ik neem plaats in de stoel naast het bed. Dennis gaat op het bed zitten. Tegenover het bed bevindt zich een douche met de naam van het privéhuis op de voorzijde en links naast me is een wastafel.

Ik kan het niet laten om Kim van alles te vragen. Ze beantwoordt netjes al mijn vragen. Het is een ontzettend leuke en grappige vrouw. Kim is inmiddels naakt en vraagt ons even te wachten. Ze komt terug met de pinautomaat in haar handen. Het blijft natuurlijk wel werk. Na betaald te hebben, kleedt ook Dennis zich uit. Ik ben het inmiddels wel gewend om naast iemands bed te zitten, terwijl diegene seks heeft, maar ik kan mezelf voorstellen dat het voor Dennis toch ietwat ongemakkelijk is.

Ik hoop niet dat mijn aanwezigheid ervoor zorgt dat hij niet meer kan presteren. We zullen zien. Kim verlaat nog een laatste keer de kamer en gaat bodylotion halen. Inmiddels is Dennis ook geheel naakt. Ze staan beiden bij de wastafel in de kamer tegenover het bed en Kim wast grondig de pik van Dennis. Ook over haar eigen lichaam haalt ze een washandje. Fris en fruitig kunnen ze van start gaan. Tot mijn verbazing vraagt Kim of Dennis ook wil zoenen. Ik dacht dat dat bij betaalde seks sowieso een no go was, maar blijkbaar voor Kim dus niet.  

En actie...

Beiden nemen een glaasjes mondwater en dan zijn ze er echt helemaal klaar voor. Ze gaan op het bed liggen. Dennis ligt aan de andere kant van het bed waardoor ik hem moeilijk kan zien. Kim ligt aan mijn kant. Ze beginnen te zoenen en te friemelen. Kim vraagt of Dennis haar wil beffen. Dat wil hij wel. Kim brengt met haar mond het condoom aan om de pik van Dennis. Nu is de kans op SOA's middels orale seks volgens mij minder groot, maar niet nul.

Begrijpelijk dus dat ze een condoom gebruikt voor het pijpen, maar het verbaast mij wel dat Dennis haar zonder voorbehoedsmiddel mag beffen. Ik moet straks maar even aan haar vragen hoe dat precies zit. Ondanks mijn aanwezigheid lukt het Dennis toch om een stijve te krijgen. Kim gaat bovenop hem zitten en berijdt hem. Zijn handen glijden over haar lichaam en slaan daarbij haar stevige, vooruitstaande borsten uiteraard niet over. Ze zijn ook prachtig. 

Kim zegt dat als hij een ander standje wil, hij dat aan moet geven. Niet veel later neemt Kim plaats op haar knieën op het bed en komt Dennis achter haar zitten. Doggy stoot hij zijn pik bij haar naar binnen. Terwijl hij haar neukt, kijkt hij me regelmatig aan en geeft me een knipoog. Blijkbaar voelt hij zich dus wel degelijk op zijn gemak, terwijl ik toekijk. Het duurt uiteindelijk niet heel lang voordat hij klaarkomt. 

Binnen no- time is het afgesproken halfuur alweer voorbij. Time flies when you are having fun (en geil bent). Kim haalt wederom een washandje over haar lichaam. Ik stel haar nog wat vragen. Ze vertelt onderuit over haar ervaringen, vertelt nog een aantal anekdotes en dan is het tijd om te vertrekken. Op een terras evalueren Dennis en ik de middag. Hij vertelt me dat hij er neutraal in stond dat ik toekeek. Wat mij verbaast zo voor de eerste keer.

Ik kan mezelf voorstellen dat het mega spannend is als iemand toekijkt. Zeker wanneer je iemand zo goed kent. Het is leuk om te zien dat Dennis steeds losser komt en steeds vaker originele en leuke ideeën aan me voorlegt. Je leeft tenslotte maar een keer en je moet er dan ook ten volle van genieten. Ik ben ontzettend dankbaar voor onze vriendschap en vind het ontzettend mooi dat dit binnen onze vriendschap allemaal kan. Er volgen ongetwijfeld nog vele mooie avonturen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.