Een niet alledaags bericht

Gepubliceerd op 24 augustus 2024 om 16:11

Vaak ontvang ik berichtjes die meer van hetzelfde zijn. Niet perse heel origineel. Inmiddels heb ik zo'n beetje alles al voorbij zien komen. Totdat ik vorige week een niet alledaags bericht ontving van K. 

 

Hey Jewel

Wij denken dat je niet vaak van zo’n berichtjes krijgt. Wij zijn D, F en K. Drie vrienden van elkaar die graag willen experimenteren met een vrouw erbij. We hebben al ervaringen met een kwartetje, maar we willen graag een langdurige band met een vrouw opbouwen om samen een leuke klik te krijgen. We snappen dat dit niet een alledaags berichtje is, maar we zouden je graag beter willen leren kennen, mocht je ervoor open staan. Reizen is voor ons geen probleem.

Eerst elkaar leren kennen en voor een ontmoeting gaan, een drankje drinken of samen iets gaan doen. Kijken of in real life die klik er ook is. Als dat zo is willen we het verder uitbouwen met intimiteit en samen genieten. Soms met zijn vieren, drieën of misschien alleen met zijn tweeën. Gewoon een second love, maar in plaats van een dan drie. Soms apart en soms tegelijk. Lekker genieten en ontspannen.

Het leven is al kort genoeg. Mocht je interesse hebben, onze foto’s staan open. Misschien verder praten op Telegram? Appen kan geen kwaad toch ?

 

Ik ging er vanuit dat het niet echt serieus zou zijn , maar de foto's van de drie jonge mannen spraken me zeker aan. En appen kan inderdaad geen kwaad. Zonder al te hoge verwachtingen, voegde ik K toe op Telegram. We hadden een kort gesprek waaruit bleek dat dit niet voor het eerst was dat ze hadden afgesproken met zijn drieën met een vrouw erbij. Ergens sprak me dit leuk en originele idee wel aan. 

Ik vertelde hem dat ik schrijfster ben. Hij vertelde me dat een van zijn vrienden ook erotische verschalen schrijft. Mijn interesse was uiteraard gewekt. Hij bracht me in contact met zijn vriend die blijkbaar ook een account op Fetlife (soort van Facebook voor BDSM liefhebbers wereldwijd) heeft onder de naam van DigitalWriter. Daar heeft hij meerdere verhalen gepubliceerd. Een ervan is te vinden op mijn website. Echt een leuk en goed geschreven Engelstalig waargebeurd verhaal!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.