Womanizer bingokaart

Gepubliceerd op 1 september 2024 om 20:54

Zoals inmiddels bekend, sta ik altijd open voor nieuwe en originele ideeën. Zo heeft een sub eerder een leuke femdom bingo kaart gemaakt. Die moet ik wel nog steeds een keer spelen, maar dat komt ongetwijfeld goed. Hoog tijd dacht Dennis om een alternatieve bingokaart te bedenken: de Womanizer bingokaart. De womanizer is veruit mijn favoriete speeltje. Normaal gesproken gebruik ik die voornamelijk onder de douche.

En in een enkel geval na een date waarbij het de man niet lukte om mij een orgasme te bezorgen. Meerdere keren heb ik mezelf lekker laten genieten met de womanizer tussen mijn benen, terwijl ik op de snelweg reed. Heerlijk! Ook heb ik een keer samen met Dennis een rondje snelweg gedaan. Terwijl ik op de bijrijdersstoel zat, heb ik ook al rijdend een orgasme gekregen door de Womanizer. 

Meer dan genoeg leuke ideeën om op een bepaalde locatie met een Womanizer een orgasme te krijgen, moet ook Dennis hebben gedacht. Via Whatsapp kreeg ik onlangs de bingokaart binnen. Aangezien Dennis de lijst had bedacht, vond ik ook dat hij recht had om bij de eerste af te strepen locatie aanwezig te zijn. Hij mocht van mij kiezen welke locatie dat dan zou zijn. Hij koos voor 'in de buitenlucht'. De buitenlucht is altijd een van mijn favoriete plekken om seks te hebben.

Goede keuze dus. Het was nog lekker weer en een locatie was zo bedacht, dus woensdagavond samen in de auto op zoek naar een geschikte plek. Dat was nog lastiger dan gedacht. In verband met het mooie weer hadden veel mensen het idee opgepakt om eropuit te gaan. Het werd steeds later op de avond en de tijd begon te dringen. Dennis moest weer op tijd terug zijn. 

In de buitenlucht 

Uiteindelijk hadden we een mooie locatie gevonden. Samen zijn we een stukje het bos ingelopen. Zodra we niet meer zichtbaar waren vanaf de weg ben ik tussen twee bomen gaan staan. Thuis had ik ter voorbereiding een zomerjurkje aangedaan en slippers. In mijn rugzak zat de Womanizer. Ik heb de Womanizer in mijn rugzak geruild tegen mijn slip. Terwijl Dennis oplette of er geen ongenode gast voorbijkwam, zette ik de Womanizer op mijn clit. 

Onder het toeziend oog van Dennis bereikte ik in korte tijd twee orgasmes. Normaal gesproken moet er even wat tijd tussen het eerste en tweede orgasme zitten, maar dat hoefde nu dus blijkbaar niet. Ik vond het wel zo fair om Dennis ook zichzelf te laten bevredigen, terwijl ik toekeek. Dat had hij al eerder naar tevredenheid gedaan. We wisselden van positie en Dennis haalde zijn pik uit zijn broek. Ook voor hem duurde het niet lang om tot een orgasme te komen.

Weer een leuke ervaring rijker liepen we terug naar de auto. Niet alleen wijzelf, maar ook de vele muggen hebben die avond volop genoten. Mijn hele benen zaten onder de muggenbulten. Geen buitenlucht voor mij dus meer tijdens de schemering... De kop is eraf. De eerste locatie kan worden afgestreept. Op naar de volgende. We hadden bedacht dat de bioscoop de laatste locatie zou worden aangezien die het lastigst is om uit te voeren. 

Mocht je mee willen bepalen wat de volgende locatie gaat zijn, laat dan een comment hieronder achter in de reacties. Altijd leuk als iemand inspraak heeft in dit soort dingen. het interactieve maak het toch net wat leuker. Ook voor diegene misschien een leuk idee om te weten dat ik in opdracht van diegene mezelf ga bevredigen. Ook wanneer iemand nog een leuke suggestie heeft om de kaart verder uit te breiden, let me know. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Martin
7 dagen geleden

In een slaapkamershowroom vzn de Ikea. In een attractie van de Efteling. In het huis van de buren op een feestelijke gelegenheid